- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
-----------------
İstanbullu Asker
Askerde İstanbul'lu bir arkadaş acemiliği tamamlamış, kura çekiyor..
Elini torbaya daldırmış, bir kağıt seçmiş.
Komutan:
- Bu mu oğlum?
Asker:
- Hayır komutanım ben Sarıyer' liyim ve sarıyer orduevini istiyorum. İçime doğdu bu kura İstanbul ama Sarıyer değil..
Demiş ve kağıdı açmadan torbaya atmış. Karıştırmış, karıştırmış ve bi kağıt çıkartmış.
Komutan:
- Evladım bu mudur?
Asker:
-Evet komutanım budur.. Kesin hissettim bu sarıyer orduevi...
Komutan kağıdı açmış ve.....
-Evladım Sarıyı tutturdun da Kamışı nerene sokacaksın bilemiyecem...
----------------
Askerler guruplar halinde banyo yapıyolarmış. İriyarı bir asker yıkanırken yüzügünü sabunluğa koymuş sonra unutup yıkanıp çıkmış.
Arkadan ikinci gurup girmiş banyoya, ufak tefek bir askerde yıkanırken iri yari olan askerin yüzüğünü bulur, bakar eder hicbir parmağına olmaz büyük gelir, yüzüğü şeyine geçirir tam uyar.
Daha sonra içtima sırasında iriyari olan asker komutanına banyoda yüzüğümü unuttum der.
Komutanda, "kimin sikinde lan senin yüzüğün! geç yerine çabuk" der,
ufak tefek askerde çıkar ortaya,
"benim sikimde komutanım!!!" diye bağırır.
-----------
askerde komutan emir erine seslenmiş:
çabuk bana bir lazer yazici getirin
er gitmiş ve bir askerle geri dönmüş
komutan : bu ne lan
asker: lazer yazıcı komutanım
komutan: nasil oluyor ??
asker: temel, hem laz hem de er ve de yazıcılık yapar.
komutan: ulan iyi ki scanner istemedik...
---------------
komutan birgün bi orospuyla ilişkiye girmek için yer arar ve bulamaz bölüge getirir yeni yapılan inşaatın üst katına giderler ve karıyı yatırır
tam işe başlıyacak kadın sırtım agrıyor olmaz der
komutan kara kara düşünürken bir asker gözüne çarpar ve askeri cagırır askeri sırt üstü yatırır kadınıda askerin üstüne yatırır tam işe başlayacak kadın yine dur der
yine ne oldu kadın; askerin şeyi batıyor der komutan askeri yüz üstü cevirir tam işe başlıyacak
asker komutanım diye bagırır
komutan ne oldu olum der şeyim agrıyor dayanamıyım der
komutan etrafa bakınır bir delik görür ve askere şeyini delige sok der ve komutan ilişkiye girmeye başlar o sırada alt kata usta calışmak için gelir ve yukarda sallanan da ne der ve cıragına;oğlum git bak yukarda neler oluyor
cırak yukarı cıkarak amaniiiiiiiiiiii diyerek koşar ve ustaya dönerek usta kac kac diye bagırır ve usta niye ne oluyor yukarda .
cırak ;usta usta komutan azmış karıyı delmiş askeri delmiş betonu delmiş sıra bize geliyor galiba!!!!!!!!!!!!!
-----------------------
Denizaltinda görevli bir binbasi emekli olduktan sonra sakin bir yasam icin köye yerlesir.
Bir gün köy kahvesinde ihtiyarlala sohbet ederken Ihtiyarin birisi yav binbasim hep merak etmisimdir, denizin altinda giderken düsman gemilerini batirmak icin torpido yani bomba atiyosunuz ya, bombanin ciktigi yerden gemiye su girmiyomu diye sorar.
Binbasi teknolojik olarak anlatacak ama ihtiyarlar anlayamayacagi icin biraz düsünür ve amca sen bizim köyün kenaridaki gölde hic yüzdünmü ?
amcada ohoo evlat cocuklugumuz orda gecti, Peki göldeyken hic sictinmi?
sicmazmiyim cok, peki sicinca götüne su kactimi? yoo kacmadi.iste sistem ayni sistem be amca..............
------------------
Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-Allah rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım.
-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.
Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.
İstanbullu Asker
Askerde İstanbul'lu bir arkadaş acemiliği tamamlamış, kura çekiyor..
Elini torbaya daldırmış, bir kağıt seçmiş.
Komutan:
- Bu mu oğlum?
Asker:
- Hayır komutanım ben Sarıyer' liyim ve sarıyer orduevini istiyorum. İçime doğdu bu kura İstanbul ama Sarıyer değil..
Demiş ve kağıdı açmadan torbaya atmış. Karıştırmış, karıştırmış ve bi kağıt çıkartmış.
Komutan:
- Evladım bu mudur?
Asker:
-Evet komutanım budur.. Kesin hissettim bu sarıyer orduevi...
Komutan kağıdı açmış ve.....
-Evladım Sarıyı tutturdun da Kamışı nerene sokacaksın bilemiyecem...
----------------
Askerler guruplar halinde banyo yapıyolarmış. İriyarı bir asker yıkanırken yüzügünü sabunluğa koymuş sonra unutup yıkanıp çıkmış.
Arkadan ikinci gurup girmiş banyoya, ufak tefek bir askerde yıkanırken iri yari olan askerin yüzüğünü bulur, bakar eder hicbir parmağına olmaz büyük gelir, yüzüğü şeyine geçirir tam uyar.
Daha sonra içtima sırasında iriyari olan asker komutanına banyoda yüzüğümü unuttum der.
Komutanda, "kimin sikinde lan senin yüzüğün! geç yerine çabuk" der,
ufak tefek askerde çıkar ortaya,
"benim sikimde komutanım!!!" diye bağırır.
-----------
askerde komutan emir erine seslenmiş:
çabuk bana bir lazer yazici getirin
er gitmiş ve bir askerle geri dönmüş
komutan : bu ne lan
asker: lazer yazıcı komutanım
komutan: nasil oluyor ??
asker: temel, hem laz hem de er ve de yazıcılık yapar.
komutan: ulan iyi ki scanner istemedik...
---------------
komutan birgün bi orospuyla ilişkiye girmek için yer arar ve bulamaz bölüge getirir yeni yapılan inşaatın üst katına giderler ve karıyı yatırır
tam işe başlıyacak kadın sırtım agrıyor olmaz der
komutan kara kara düşünürken bir asker gözüne çarpar ve askeri cagırır askeri sırt üstü yatırır kadınıda askerin üstüne yatırır tam işe başlayacak kadın yine dur der
yine ne oldu kadın; askerin şeyi batıyor der komutan askeri yüz üstü cevirir tam işe başlıyacak
asker komutanım diye bagırır
komutan ne oldu olum der şeyim agrıyor dayanamıyım der
komutan etrafa bakınır bir delik görür ve askere şeyini delige sok der ve komutan ilişkiye girmeye başlar o sırada alt kata usta calışmak için gelir ve yukarda sallanan da ne der ve cıragına;oğlum git bak yukarda neler oluyor
cırak yukarı cıkarak amaniiiiiiiiiiii diyerek koşar ve ustaya dönerek usta kac kac diye bagırır ve usta niye ne oluyor yukarda .
cırak ;usta usta komutan azmış karıyı delmiş askeri delmiş betonu delmiş sıra bize geliyor galiba!!!!!!!!!!!!!
-----------------------
Denizaltinda görevli bir binbasi emekli olduktan sonra sakin bir yasam icin köye yerlesir.
Bir gün köy kahvesinde ihtiyarlala sohbet ederken Ihtiyarin birisi yav binbasim hep merak etmisimdir, denizin altinda giderken düsman gemilerini batirmak icin torpido yani bomba atiyosunuz ya, bombanin ciktigi yerden gemiye su girmiyomu diye sorar.
Binbasi teknolojik olarak anlatacak ama ihtiyarlar anlayamayacagi icin biraz düsünür ve amca sen bizim köyün kenaridaki gölde hic yüzdünmü ?
amcada ohoo evlat cocuklugumuz orda gecti, Peki göldeyken hic sictinmi?
sicmazmiyim cok, peki sicinca götüne su kactimi? yoo kacmadi.iste sistem ayni sistem be amca..............
------------------
Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-Allah rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım.
-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.
Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.