Asker Eşleri

peki kendine gerçekten iş çıkaramazmısın?

keşke çıkarabilsem, geçen sene taşraya staja gitmiştik o dönemde.
staja gidicem çömezlerle desem yerler belki.
ama eşimden saklayamam, ona da söyleyeceğim mecbur.
seninkiler laftan anlamıyor ben de yalan söylicem diye.
tabi iş yerinde de ne zmn ne olacağı belli olmuyor.

okyonuscum bırak kaçsın,
öyle azgın komşun olmasın, paşana bile göz koyarlar allah korusun, 30 yaşındaki adamla ne işi varmış :44:

okyonuscum bırak kaçsın,
öyle azgın komşun olmasın, paşana bile göz koyarlar allah korusun, 30 yaşındaki adamla ne işi varmış :44:

bir gün oldu eve geleli ortalık çok hareketli yok canım karışmıyorum kaçsın Allah korusun paşama göz dikmesin kimsecikler haftaya gelck bize bahçeye çiçek dikçekmiş benim paşa ay bahçeye fln çıkarmam ben onu ortalık fena şimdi

bugün yeni doğum yapmış bir komşuya gittik daha doğrusu gelini doğum yaptı ikiz bebeği oldu ikiside 2 kilo hamileyken sigara içiyordu şimdide ev duman altıydı tüm aile yakmış sigara içim acıdı yaa emzirmiyor sütü yokmuş öyle diyor 10günlük bebekler mamaya muhtaç artık süt yapıcı çay fln al dedik gelmez sütün diyor ne anneler var

sorma kuzu her izinde benm yanıma geliyordu...hatta be alınırlar benden bilirler hem annen özlemiştir yazık diyordum tabi ozamanlar yok diyordu...imza atana kadarmış.kardeşleri ailesi mükemmel aile oldu..ben arayı bozmaya çalışan kara kedi:Sya tabiki kardeşi ama bu sadece isteme nişan falanda değil...hem sivasa gelirlerken bisürü vıdı vıdı etmişlerdi uzak falan diye bi gelişte isteme nişan hepsi olmuştu ama bu kız antepli olmasına karşın isteme ayrı nişan ayrı gidiyorlar...salakmişim ben...annemgil yazık yorulmasaınlar bidaha biddaha demişlerdi...çok kıymete geçti sanki

canımcım olgun insanlar senin ailen o yüzden böyle işte...bide hata bizde hak edene hak ettiği kadar değer veremedik al şimdi böyle oldu...yüz verdik deliye misali...

eşimle konuştum valla kızlar,
istemediğimi ve neden istemediğimi anlattım.
güya ailesi beni yakın görüyorlarmış da merak ediyorlarmış görmek istiyorlarmış.
ama benim istemediğimi söylemiş zaten, tekrar mesajı veririm merak etme dedi.
ben davetsiz misafire alışkın değilim,her ay bi hafta ailene bakmak zorunda da değilim derdim bana yetiyor dedim.
ayrıca yaa çok sahipleniyorlar sen yokken dedim anlattım herşeyi.
sen bu haldeyken sana bunları anlatıyor olmaktan da utanıyorum ayrıca dedim:26:

ayy bende bu bizim kocalarımızı anlamıyorum yaa,ne askeri lisede okurken nede harp okulunda bi kere yanına gitmemişler,biz sevgiliykende arayan soran yoktu şimdi onlar için kamu tarifesine geçildi,attık imzayı aileleri kıymetli oldu anasını satayım...

kesinlikle katılıyorum.evlenmeden önce oğlunun aklına ailesi gelmezdi.ailenin aklına oğlu gelmezdi şimdi gelin varya arada sıcak bağ kuruyorlar akıllarınca.ben küstüm o olaydan sonra hepsiyle.eşimde kabul etti bu durumu yoksa rahatsız ederlerdi benide.malesef kıskançlık başka bişey deil oğullarını kıskanıyorlar gelinden ve oğullarını maaşlarını

swetcim dua et eşin senin yanında yoksa işin daha zor olurdu.sürekli kabul etme gelmelerini engelle bi şekilde.ve de ki müsait olunca ben çağırcam sizi de sen çağıracaksın diye beklesinler

kızlar ben suyla oynamayı çok seviyorum ama tırnağımda oluşan problemden dolayı 2 ay suyla fazla oynaşmamam gerekiyo havuz deniz falan yok yani ve şimdi ballı kaymak kısmı antalyadayım evim karpuzkaldıran kampının yakınında karşımda deniz önümde havuz ve ymede yanında yat deyimini uygulayan ben

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…