peki kendine gerçekten iş çıkaramazmısın?
okyonuscum bırak kaçsın,
öyle azgın komşun olmasın, paşana bile göz koyarlar allah korusun, 30 yaşındaki adamla ne işi varmış :44:
ayy bende bu bizim kocalarımızı anlamıyorum yaa,ne askeri lisede okurken nede harp okulunda bi kere yanına gitmemişler,biz sevgiliykende arayan soran yoktu şimdi onlar için kamu tarifesine geçildi,attık imzayı aileleri kıymetli oldu anasını satayım...
sorma kuzu her izinde benm yanıma geliyordu...hatta be alınırlar benden bilirler hem annen özlemiştir yazık diyordum tabi ozamanlaryok diyordu...imza atana kadarmış.kardeşleri ailesi mükemmel aile oldu..ben arayı bozmaya çalışan kara kedi:Sya tabiki kardeşi ama bu sadece isteme nişan falanda değil...hem sivasa gelirlerken bisürü vıdı vıdı etmişlerdi uzak falan diye bi gelişte isteme nişan hepsi olmuştu ama bu kız antepli olmasına karşın isteme ayrı nişan ayrı gidiyorlar...salakmişim ben...annemgil yazık yorulmasaınlar bidaha biddaha demişlerdi...çok kıymete geçti sanki
monooo tatilde misinnn ohh süper yaaaben bidaha istiyorummm...
aslında özi bi bakıma haklı ilgilenmeselerde kötü bak birtane o yüzden soğudum demişti...
slm kızlar
bu sabah yoklama kaçağı olmuşuz hepimiz
sweetim hariç
kızlar ben suyla oynamayı çok seviyorum ama tırnağımda oluşan problemden dolayı 2 ay suyla fazla oynaşmamam gerekiyo havuz deniz falan yok yanive şimdi ballı kaymak kısmı antalyadayım evim karpuzkaldıran kampının yakınında karşımda deniz önümde havuz ve ymede yanında yat deyimini uygulayan ben
hoşbulduk canım iyiydi çok şükür dolu dolu geçti.hoşgeldin canım izin nasıldı
Hoşgeldin canım
evet hamileyim süpriz yumurta
amin canım inşallah
sen nasılsın tatil nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?