Asker Eşleri

kızlar van başkale'de 3 şehidimiz var
çok sinirlerim bozuldu
burada bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum
Allah sabır versin diyorum yine elimden birşey gelmiyor malesef
Bu kalleşlerin soyu tükensin inşallah
Ramazan sevincini acıya dönüştürdü köpekler

ramazanın ilk günü şehit olan evlatlarımıza allahtan rahmet,ailelerine sabır diliyorum.
ateş düştüğü yeri yaksın, birileri yıldızlarını arttırsın.

oruç ardı felaket baş ağrısı yaşıyorum..bu sene tutayım deddimm..inşallh düzelir ilerki günlerde(artık haber izlemiyorum...şehitlerimize diyecek şey bulamıyorum..bencilleştim iyice korkuyorum..van ağrının dibi ...

İyi akşamlar kızlar. Hepinize hayırlı ramazanlar. Şehitlerimiz gene yaktı içimizi...Allah geride kalanlara sabır versin. Dikkat ettiniz mi hep de böyle hayırlı günlerde bu oluyor. 13 şehidimiz de kandil günü...

off kızlar,diyecek söz bulamıyorum...

biraz önce kayınvalidem aradı,
yine buraya gelme lafı etti, ben dönüşte uğrarım falan...
deli olcam ya, ben hayatımın 4te 1ini bu kadına ve salak küçük oğluna ayırmak zorunda mıyım?
ayda bir hafta geliyorlar...
sanrım bayramdan sonra damlayacaklar...
eşim o haldeyken ben ne diyeyim şimdi eşime,
konuşmuş zaten ailesiyle.
anlamamazlıktan geliyorlar.
bana bi akıl verin ne yapayım :44:

sweetcim arkadaşlarım gelecek de,birilerinin geleceği bahanesini bul bence yada beni eğitime gönderiyolar seminerim var falan de

sweetcim arkadaşlarım gelecek de,birilerinin geleceği bahanesini bul bence yada beni eğitime gönderiyolar seminerim var falan de

mantıklı canım valla,
ama eşime yalan söyleyemem çakar. ailesine yalan söylediğimi duyarsa da ne yapar bilmiyorum,
aileme de arayıp sorar bu kadın.hatta abartıp anahtarı bile isteyebilir,sen git biz kalırız gibisinden.
bayramda aileme gideceğmi söyledm,annemi arayıp teyit etmiş.

selam kızlar nasılsınız sweetçiğim seni çok iyi anlıyorum ama sanırım bu insanlar artık sonsuza kadar bizimle, ben bunu ancak 3 sene sonra idrak edebildim seni yanlız bırakmak istemiyorlar bi de iyi tarafından bak,sonuçta oğullarının emanetisin ya umurlarında olmasaydın o zaman daha da üzülürdün öptm

ayy pesss...
peki biri gelse arkadaşın falan yinede gelirlermi?bi arkadaşına rica etsen o gelse akşamları kayınvaliden arayıncada orda birinin olduğunu bilse...

aslında özi bi bakıma haklı ilgilenmeselerde kötü bak birtane o yüzden soğudum demişti...

maded bende ciddi ciddi izlemiyorum artık haber falan...sweet valla özlemin dediği gibi zorunlu akrabayız....eşile kaç gündür birbirimize girdik...hala konuşmuyor gibiyizz..sebep kaynıma antepten kız istemeye gidiyorlar...ayın 20 si..ben 15 inde adanaya gieceğim ilişik kesmeye...sonra ev taşıma falan var..eşim tutturdu o sıkışıklıkta bizde gidecekmişiz kız istemeye...sen git deedim yok..konu döndü dolaştı ailesi ve bana döndü...amaaann yoruldum artık dedim ailen beni kıştan beri aramıyor...ama ben yokken eşimi arayıp dolduruşa getirmeye hiç çekinmiyorlar...

yok kızlar ilgilenme olsa ben de sevinirim zaten, ama öyle değiller. kendileri ilgi (!) = beleş bi hafta tatil istedikleri için geliyorlar.
emanatleri olsam eve en azından bi ekmek bi su alırlardı.
geldiklerinde kendi arabalarını bile kullanmıyorlar gazı bitecek diye.
benimkini de kullanıp kullanıp mazotu bitmiş bi şekilde bırakıyolar.
kaynımı markete yolladım mesela kendi istediği bişe için, parasını benden aldı.
parasında değilim ama onların derdi bu malesef. ayrıca
yazın sıcağında evimde şort bile giyemeyeceğim,

arkadaş fikri mantıklı canım ama çekineceklerini sanmam.
çünkü hiç sormadılar müsait misin diye...
iş seyahati daha mantıklı gibi...

ayy bende bu bizim kocalarımızı anlamıyorum yaa,ne askeri lisede okurken nede harp okulunda bi kere yanına gitmemişler,biz sevgiliykende arayan soran yoktu şimdi onlar için kamu tarifesine geçildi,attık imzayı aileleri kıymetli oldu anasını satayım...

peki kendine gerçekten iş çıkaramazmısın?

slm kk nın fıstıkları sweet tatlım onlardan kaçışın yok gibi görünüyor plan yapıp damlıyorlar baksana yüzsüzler
yan komuşumuuzn 30 yaşındaki oğlu ile karşı komşumuzun ergen 15 yaşındaki kızı aşk yaşıyorlarmış şoklardayım kız annesine bağıyor bana engel olma kaçrım yoksa çok seviyorum içim kor gibi yanıyor die

abooowwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…