Asker Eşleri

Canım aşermiyorum da aşeriyormuşum gibi yapıyorum eşime sonra aldıklarını bulantıdan yiyemiyorum
bir daha gidip almayacağım diyor her defasında ama yine gidiyor
paşanla kavuşunca darlanmazsın kuzum
nasıl temizlemeden çıkıp gitmiş hayret doğrusu

slm kızlar ramazanınız mübarek olsun canım bebişin kalp atışlarını duymuşsun ne güzel aşeriyormuş gibi yapıyormuşsun bende 2.kızımda öyle yaptım ama elektronik eşyaya aş eriyordum ben

okyanus canım ewin işini baya kolaylamışsın ne güzel manzaralı ev bayılırım inek koyun görmekten gına geldi hayırlısıyla bi emekli olsaydı eşim şanslısın tatlım

okyanus canım ewin işini baya kolaylamışsın ne güzel manzaralı ev bayılırım inek koyun görmekten gına geldi hayırlısıyla bi emekli olsaydı eşim şanslısın tatlım

ev tutulmuştu ben yeni gördüm canım yeni boşaldı temizliği yaptık şimdi eşya derdindeyiz bu evim deniz manzaralı her oda denizi görüyor bir tarafıda yeşillik ama seneye bizimde tayin var doğuya bakalım eş götürülen yer çıkar inş. bende giderim dağ manzaralı olsun bir oda olsun razıyım yetrki bende gideyim

okyonusum inşallah gidersin tatlım
bizim de doğuya seneye ben de sürekli dua ediyorum neresi olursa olsun ama yanında olayım diye bakalım ne olacak

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar nihayet izinden döndük evime kavuştum. hepinizi öpüyorum

canım hamilemisin ne güzel bir haber bu tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…