ne güzel artık hissediyorsun bebişini aşaeriyormusun canın istiyormu bişilerevim güzel canım beğendim diyorum paşama darlandıkça denizi izlerim neden darlancaksın ki diyor ev pisti çıkan kadını temizlerken baya andım her herden çöp çıktı
slm kızlarhoşgeldin laksu.......işlerim var selam çakıp çıkayım dedim görüşürüz...
merhabalar hepinize tünaydın.... bende antalyadayım geçen sene geldik antalyada olan varmı???
Hoşgeldin canım
hoşbulduk...hamilesin galiba allah eli ayağı düzgün sağlıkla kucağına almayı nasib etsin....
Evet tatlım
amin inşallah
Rabbim herkese nasip etsin
yaradanım olmayana arayıpta bulamayan herkezi evlat sahibi yapsın.... çocuk çok güzel bişey ama onu yetiştirmekde çok sorumluluk istiyo...benimde 4 yaşında bir kızım var....
okyanus canım ewin işini baya kolaylamışsın ne güzel manzaralı ev bayılırım inek koyun görmekten gına geldi hayırlısıyla bi emekli olsaydı eşim şanslısın tatlım
slm kızlar ramazanınız mübarek olsun canım bebişin kalp atışlarını duymuşsun ne güzel aşeriyormuş gibi yapıyormuşsun bende 2.kızımda öyle yaptım ama elektronik eşyaya aş eriyordum ben
ev tutulmuştu ben yeni gördüm canım yeni boşaldı temizliği yaptık şimdi eşya derdindeyiz bu evim deniz manzaralı her oda denizi görüyor bir tarafıda yeşillik ama seneye bizimde tayin var doğuya bakalım eş götürülen yer çıkar inş. bende giderim dağ manzaralı olsun bir oda olsun razıyım yetrki bende gideyim
Canım aşermiyorum da aşeriyormuşum gibi yapıyorum eşime sonra aldıklarını bulantıdan yiyemiyorum
bir daha gidip almayacağım diyor her defasında ama yine gidiyor
paşanla kavuşunca darlanmazsın kuzum
nasıl temizlemeden çıkıp gitmiş hayret doğrusu
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar nihayet izinden döndük evime kavuştum. hepinizi öpüyorum
canım hamilemisin ne güzel bir haber bu tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kizlar selam naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?