Asker Eşleri

saol jelby Allah herkeze nasip etsin inş. eşinlede birdaha ayrı yerlere düşmessin Allah kimseyi ayrı düşürmesin eşinden

birtane canım çoğu gitti azı kaldı inş. birdahaa ayrılık yaşamıycaksınız oğluşun babasıyla büyüycek acısını çıkartırsınız Allah sağlık versin onlarada gerisi kolay

selam hanımlar,
ortalıkta yoksunuz ama benden bi tavsiye, bugünkü yılmaz özdilin yazısını bi okuyun. gülmekten çatlıcam valla,
güzel pazarlar hepinize

hoşgeldin jelby
ben de boşlayanlar kervanına katılabilirim...şu internet olayı oğlum için çok sakıncalı aslında vınn kullanıyorum..feci radyasyon yayıyormuş..ben de mecbur hep onun yanındayım ama asla bırakmam burayı çok seviyorum sadece azaltırım accık

aman canım oğluşun için dikkatli ol, radyasyon azaltıcı aletler varmış, onlardan alabilirsin tatlım. hamileler falan kullanıyormuş genelde cep telefonundan korunmak için.
iyiym cnm ben de evde tembellik ediyorum, haftasonunu seviyorum
jelyb selam canım hoşgeldin

ev temizliği bitti canım şimdi eşya fln alıcaz nikahı halledicez hayırlısıyla agustosta halladelim diyoruz eylüldede ufak tefeği alırız eylüle mobilyayaı fln sıkıştırmayalım diyoruz bu hafta gelinlik ile uğraşıcam 30 agustosta burdura kayınvalideme gidiyoruz bayramda orda olcaz annem ben paşam daha hiç görmedim burduru sen napıyosun tatlım nasılsın

hadi bakalım canım koşturmaca başlıyor
iyiym canım bende pazar akşamı sendromu yaşıyorum:26:

Kısçeler nasılsınız
bugün topik çok sessiz
eşim nöbetçi çok sıkıldım bugün
okyonuscum zaman azaldıkça hazırlıklara hız gelmiş
dün bebişimin kalp atışlarını duyduk kızlar
dünden beri duygu seli halindeyim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…