Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim oğlum doğduğundan beri böyle..6 ayını tamamlayınca epeyce bir düzeldi..hep gaz maz diyodum ama yok..kendisi böyle..şımarık, hırslı, dediğim dedik..kocamdan çekmedim acısını o çıkarıyo......aynen canım benimki de herkesin dilinde....annemde ablamda yeğenimde yok,hiçkimsede durmaz en fazla 5 dk.....çevreden aynı tepkiler alıyorum beş hatta on çocuk büyütmüş gibi oluyosun sen diyolar, ayyy çok sabırlısın diyolar, iyi yine psikolojin bozulmamış diyolar...güya moral veriyolarben artık ümidimi 3 4 yaşa bağladım jelbycim..seninki hangi ay doğumluydu..hıı yaşını doldurmuştu dimi.....inşallah büyüdüklerinde sağlıklı koskoca admlar olurlar..yani bu sıkıntıların bir karşılığı vardır elbet
![]()
canım benim oğlum doğduğu zmana bu nasıl bebek hiçmi ağlamıyo diyorlardı gıkı çıkmıyordu.şimdi aman aAllahım felaket oldu.nefes aldırmıyo.ceremesinide en çok annem çekiyo valla.14 aylık oldu canım oğlum.