Asker Eşleri

hayırlsı olsun canım..benim kardeşim de hiç çalışmadı..

amin canım..hiç çalışmadan iyi yapmış :44:
valla acelem yok benm zaten yeni evliyim evliğimin tadını çıkarttım
pişman değilim
zaten benm yaşımdaki insanlar yeni mezun oluyorlar
acelem yoktu hiç artık seneye başlamak lazım biyerden ama:)

Son düzenleme:

haklsın.. iyi yapmışsın :)

selam hanımlar, beni yine misafirlerle yalnız bırakmışsınız

uykusuz bi gece geçirdim, dün akşamdan beri aramadı arayacağını söylediği halde. biraz önce aradı, çatladım tabi ortamdan.sinirimden ağlıyorum.
haberlere bakıp duruyorum aramayınca.

merhaba sweetciğim , gerçekten zor günler geçiriyoruz. eşinin bulunduğu yerdeki şartlar gerçekten kötü.kendini çok yıpratma diyeceğim ama olmuyor malesef. dilerim bir daha böyle stresli bir durum yaşamazsın canım.seni çok iyi anlıyorum. eşim şehir dışı görevine gidince aklım hep onda oluyor. sesini duyamayınca çıldırıyorum. geçen yıl görev için ABD gidiyordu. uçak, izlanda üzerindeki kül bulutu nedeni ile almanya dan kalkamamış. banada haber veremeyince halimi görmeliydin.sabaha kadar tv nin başında uçak kazası haberi var mı diye bekledim malesef hayatımız eşlerimizin meslekleri ile paralel gidiyor. onlarla beraber asker oluyoruz. bazen düşünüyorum acaba çok mu abartıyorum diye ama sizleri okuyunca eski kendimi görüyorum. yani asla bitmiyor.
sweetciğim inşallah bugünlerde bitecek ve eşinle sağlık içinde yeniden beraber olacaksınız

sağol ablacım desteğin için, gerçekten çok zor.
uyudum diye aramıyor gece ama ben zaten uyuyamıyorum ki. insan sürekli kafasında kurmaya başlıyor malesef.
kızdım ben de eşime, "en azından bi mesaj at" dedim burda kanser ediceksin beni beklemekten...

kara kuvvetlerini terörden çeksinler diye bekliyorum valla, kim mücadele edecekse etsin artık yeter.

sweetcim zamanla alışacaksın bu arayamama durumlarına ağlama...geçecek hepsi

ben de çok uykusuz bir gece geçirdim oğlumun sayesinde öptm herkesi

ha bir de facede bir yazı paylaştım çok güzel anlatmış son durumu..lütfen herkes duvarında paylaşabilir mi sevgiler kızlar

slm kızlar yorgunluktan ölüyorum tekirdağdan taşındım geliboluya yeni evimizegetirdik kıyafetlerimi fln ben paşam ve annem evimizi temizledik sular kesikti geldi üst kattaki denize gitmiş muslukları açık kaldı sanırım onun evden bizim eve deli gibi su aktı vanayı kapattık onun dıştan kesildi ama halıları fln su basmıştır geldiğinde sürpriz olcak onlara her yerim ağrıyorrr çok yoruldum ama çok güzel heyecanlarr evden çıkan kadında baya pismiş ev uğratırdı ama nihayet temizlendi o halde nasıl bırakıyorlar şaşıyorum ama evim çok güzelboğaz manzaralı fotolarını çekerim eşylarım fln gelince yayın yaparım

canım yaa güle güle oturun....

slm bayanlar bende burdayım

slm yeşim yoktun ne zamandır

okyonusum hayırlı olsun canım.yeni evinde güle güle otur.fotolarını bekliyorum.bende inşallah seneye yayınlıcam size kızlar.evdeki her şeyi kendim tasarlıcam.el emeğim göz nurum olsun hepsi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…