atanmama yeterli bi puan değil canım
ama iyi yine de :)
çalışmadığım için pek önem vermiyorum inşallah seneye olcak...
monacım bence de hiç çalışmadığın halde puanın çok çok iyi...azcık çalışmayla seneye nokta tayin de görcez inşallah seni
hayırlsı olsun canım..benim kardeşim de hiç çalışmadı..
amin canım..hiç çalışmadan iyi yapmış :44:
valla acelem yok benm zaten yeni evliyim evliğimin tadını çıkarttım
pişman değilim
zaten benm yaşımdaki insanlar yeni mezun oluyorlar
acelem yoktu hiç artık seneye başlamak lazım biyerden ama:)
selam hanımlar, beni yine misafirlerle yalnız bırakmışsınız
uykusuz bi gece geçirdim, dün akşamdan beri aramadı arayacağını söylediği halde. biraz önce aradı, çatladım tabi ortamdan.sinirimden ağlıyorum.
haberlere bakıp duruyorum aramayınca.
selam hanımlar, beni yine misafirlerle yalnız bırakmışsınız
uykusuz bi gece geçirdim, dün akşamdan beri aramadı arayacağını söylediği halde. biraz önce aradı, çatladım tabi ortamdan.sinirimden ağlıyorum.
haberlere bakıp duruyorum aramayınca.
slm kızlar yorgunluktan ölüyorum tekirdağdan taşındım geliboluya yeni evimizegetirdik kıyafetlerimi fln ben paşam ve annem evimizi temizlediksular kesikti geldi üst kattaki denize gitmiş muslukları açık kaldı sanırım onun evden bizim eve deli gibi su aktı vanayı kapattık onun dıştan kesildi ama halıları fln su basmıştır geldiğinde sürpriz olcak onlara her yerim ağrıyorrr çok yoruldum ama çok güzel heyecanlarr evden çıkan kadında baya pismiş ev uğratırdı ama nihayet temizlendi o halde nasıl bırakıyorlar şaşıyorum ama evim çok güzelboğaz manzaralı fotolarını çekerim eşylarım fln gelince yayın yaparım
slm bayanlar bende burdayım
canım yaa güle güle oturun....
slm yeşim yoktun ne zamandır
kayınvalidemler bendeydinete giremedim hiç..
amin canım çok saol sen napıyorsun küçük erkeğin napıyor
amin canım çok saol sen napıyorsun küçük erkeğin napıyor
aman napsın canım annesinin sinir ve beden sistemini alt üst etmekle meşgul......çok zor bir çocuk çooooookkk...yine de aman canı sağolsun diyorum ve şikayet edemiyorum kendime bile.........baba yok ya işte 24 saat yapışık bana..onun da verdiği zorluk var
aman napsın canım annesinin sinir ve beden sistemini alt üst etmekle meşgul......çok zor bir çocuk çooooookkk...yine de aman canı sağolsun diyorum ve şikayet edemiyorum kendime bile.........baba yok ya işte 24 saat yapışık bana..onun da verdiği zorluk var
ay canım bu jenerasyon böyle demekkibenimkide çok fena.beni annemi yanımızdaki herkesi çıldırtıyor resmen.sinirli inat her istediğini yaptırıyo bana ağlaya ağlaya herkesin diline düşmüş jelinin oğlu çok yaramaz böyle çocuk görmedik diyomuş millet ama napalı sağlık olsun.galiba şımartıyoruz biz babaları uzakta diye.ama gözüm korkmuyor değil ya hep böyle devam ederse diye
ay canım bu jenerasyon böyle demekkibenimkide çok fena.beni annemi yanımızdaki herkesi çıldırtıyor resmen.sinirli inat her istediğini yaptırıyo bana ağlaya ağlaya herkesin diline düşmüş jelinin oğlu çok yaramaz böyle çocuk görmedik diyomuş millet ama napalı sağlık olsun.galiba şımartıyoruz biz babaları uzakta diye.ama gözüm korkmuyor değil ya hep böyle devam ederse diye
canım benim oğlum doğduğundan beri böyle..6 ayını tamamlayınca epeyce bir düzeldi..hep gaz maz diyodum ama yok..kendisi böyle..şımarık, hırslı, dediğim dedik..kocamdan çekmedim acısını o çıkarıyo......aynen canım benimki de herkesin dilinde....annemde ablamda yeğenimde yok,hiçkimsede durmaz en fazla 5 dk.....çevreden aynı tepkiler alıyorum beş hatta on çocuk büyütmüş gibi oluyosun sen diyolar, ayyy çok sabırlısın diyolar, iyi yine psikolojin bozulmamış diyolar...güya moral veriyolarben artık ümidimi 3 4 yaşa bağladım jelbycim..seninki hangi ay doğumluydu..hıı yaşını doldurmuştu dimi.....inşallah büyüdüklerinde sağlıklı koskoca admlar olurlar..yani bu sıkıntıların bir karşılığı vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?