Asker Eşleri

kızlar bakın bi şikayet dilekçesi verdim neler oldu görüyo musunuz

vatana hayırlı olur inşallah, zaten emekli edilecek insanlardı. ışık paşaya şaşırdım ben de.
kara kuvvetlerinden alıp jandarma ve polise vereceklerid terörle mücadeleyi,heralde onlar da bize ne gerek var ulen dediler.:44:

kızlar avrupa bu duruma olumlu bakmış..
türkiyede demokrasi güçleniyor çıkarımını yapmışlar..:44:

korktular benden monacım
kızlaar paşa kalmıcak memlekette kocalarınıza sahip çıkıın bizi zorlaaa paşa karısı yapcak bunlar

sweet seni ziyaertçi savar ilan ediyorum kaçırmışsın yine

eşim nöbetçi bugün ben hep burdayım yani...

aahh nöbet geceleri beklemek bile pek bir güzel olur yaa kk manyağı olacaksın demek bu gece kuşum

korktular benden monacım
kızlaar paşa kalmıcak memlekette kocalarınıza sahip çıkıın bizi zorlaaa paşa karısı yapcak bunlar

aman Allah korusun sweetcim, almayalım....bundan 15 20 sene önce olsaydı belki

kızlar benim kaynanatör yine kıpırdanmaya başlamış.
bayramda annemlerin yazlığına gideceğimi söyledim dün,
bugün de annemi aramış ağzını arıyor güya. siz gelmeyecek olsaydınız ben yalnız bırakmazdım sweeti demiş.
biliyor benim bilet aldığımı da, annemlerin gelmeyeceğini benim gideceğimi.
illa evime damlayacak her ay ağırlatacak kendini, pess diyorum. bayramımı onlarla geçircektim başka işim yoktu

aman rahat bıraksın seni kuşum daha yeni gitti..yalnız bırakmama hesabına misafirlik iyi iş
canım bence seninle konuştuğunda bu tarz bişe söylerse aa yok gerek yok ben sıkılırsam haftasonları atlar gelirim de

canım zaten her aramasında hiç sıkılmadığımı, işten güçten fırsat bulamadığımı,sadece dinlenmeye vaktim olduğunu söylüyorum ısrarla. eşim de gelmeyin swwet istemiyor dedi zaten.
onun derdi kendini kurtarmak ağırtlatmak. şimdi memleketlerine gittiler, orda kendi kayınvalidesine yardım ediyor. ramazanı orda geçirecekler, istemiyor kayınvalidem de. gönülsüz gtti.
aklı sıra sweet yalnız kalmasın sıkılmasın ayağına bana gelicekler tatil yapacaklar.
tabi ultra herşey dahil

Şu anda 173‘ü muvazzaf, 77‘si emekli olmak üzere 250 general-amiral, subay, astsubay ve uzman jandarma çavuş, hürriyetlerinden yoksun olarak tutuklu bulunmaktadır. Tutuklamaların evrensel hukuk kaidelerine, hakka, adalete ve vicdani değerlere uygun olarak yapıldığını kabul etmek, bir çok hukukçunun da ifade ettiği gibi, mümkün değil...dir. Bu durum, bir çok defa yetkili makamlara iletilmesine, anlatılmasına ve takip edilmesine rağmen soruna yasal çerçevede bir çözüm bulunması mümkün olmamıştır. Haklarında henüz hiç bir kesin yargı kararı olmamasına rağmen tutuklu bulunan 14 general-amiral ile 58 albay, hürriyetlerinin tehdit edilmesinin yanı sıra mevcut yasalarımız gereğince bu yıl yapılacak Yükser Askeri Şura‘da değerlendirmeye girme hakkını kaybetmiş ve peşinen cezalandırılmıştır. Soruşturma ve uzun süreli tutuklamaların bir amacının da TSK‘nın sürekli gündemde tutularak kamuoyunda bir suç teşkilatı olduğu izleniminin yaratılmaya çalışıldığı, bunu fırsat bilen yanlı medyanın da her türlü yalan haber, iftira ve suçlamalarla yüce ulusumuzu kendi silahlı kuvvetlerine karşı tavır almaya teşvik ettiği dikkatlerden kaçmamaktadır. Bu durumun önlenememesi ve yetkili makamlar nezdinde yapılan girişimlerin dikkate alınmaması Genelkurmay Başkanı olarak personelimin hak ve hukukunu koruma sorumluluğumu yerine getirmeme engel olduğundan, işgal ettiğim bu yüce makamda göreve devam etme imkanını ortadan kaldırmıştır. Şartlar ne olursa olsun TSK‘nın kahraman mensuplarının kutsal görevlerinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üstün disiplin, cesaret ve fedakarlıkla başarıya ulaşacaklarına olan kesin inancımı bir kez daha güvenle ifade ederken, TSK‘nın tüm mensuplarına sağlık ve esenlikler dilerim"

Orgeneral Işık KOŞANER

ah ne güzel bizim eşlerimize de hadi siz geri dönün işiniz bitti deseler,
bu saçma düzenin içinde yem olmasalar...

selam canım iyiyiz işte bildiğin Türkiye
sen nasılsın nasıl geçiyor paris günleri?

ahhh ahh çok özledim vatanımı nolsun güzelim havalar yeni düzelir gibi oldu..bizde de fırsat bu fırsat hafta sonunu dolduracaz yarın Eiffele ve Louvre Müzesine gitcez çookk heyecanlıyım akşama facede olur resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…