yazdıklarınızı okudumda çok üzülüyorum askerlerimiz için hayat gerçekten çok zor 17 sene önce assubay olan eniştemi toprağa verdik bebeği yeni doğmuştu sadece bir kez gördü şehit olmadan önce tayini ankaraya çıkmıştı evi döşendi her şeyi hazır ertesi gün ankaraya gidecekler ablam daha 17 yaşında çok genç evlenmişti kucağında bebek sevinçle haber bekliyordu gece bi telefon başımızdan aşşağı kaynar sular dökülmüştü ertesi gün kapıda rütbeli 2 asker bayrak getirmişler şimdi mardinde şehit olan assubay eşimin devresi arkadaşı uzman çavuş yanımıza tayini çıkmıştı diğerininde emekliliğine 1 yıl kalmış bitmiyor bu üzücü haberler kaç senelerdir devam ediyor bu terör belası allahım ben çocukkende yanıyordu yürekler hala yanıyor devletimizde yaptırımlar az idam geri gelse bu canımızı yakanların başları idam edilse bakın ne oluyo bu kadar canlar yanıyo mu amerikada idam var bizde insanlık ayıbı diye kaldırılmış biz herkes idam edilsin demiyoruz ki sadece bu o......çocukları bu adi pislikler idam edilsin ama yok allahım eşlerimizi ve tüm askerlerimizi korusun kardeşimde doğuda assubay eylül ekim gibi düğününü yapacağız allahım doğudakilere sabır versin çok iyi maaş alıyorsunuz çok rahat yaşıyorsunuz diyenler hangimizin eşi piskolojikman sağlam sorarım iti köpeğiyle uğraş dağda bayırda dolan her an biri arkandan saldıracakmış korkusu yüz yüze gelseler aslanllar gibi çarpışırlar ama bu ........ler arkadan vurmayı sever aldıkları para canlarının karşılığımı yaptıkları işin karşılığı bu kadarmı tepemizde olanlar oturdukları yerde ne paralar kaldırıyo bizimkiler kelle koltukta
selam kızlar..
ya ben kötü oluyorum böyle haberlerle.. elif başın sağolsun..
bu arada bugün kpss açıklandı..bilidğiniz sonuçlar nasıl..kardeşim ing.öğrt. 76 aldı..
selam kızlar..
bu arada bugün kpss açıklandı..bilidğiniz sonuçlar nasıl..kardeşim ing.öğrt. 76 aldı..
selam kızlar..
Selam canım. Benim de kuzenim var 3. girişi bu yıl benimle mezun. Hep kıl payı kaçırdı.Sınıf öğretmeni o da bu sene 84 aldı çok şükürGaliba ingilzce için de o puan yeterli. Hayırlısı olsun bakalım.
Selam canım. Benim de kuzenim var 3. girişi bu yıl benimle mezun. Hep kıl payı kaçırdı.Sınıf öğretmeni o da bu sene 84 aldı çok şükürGaliba ingilzce için de o puan yeterli. Hayırlısı olsun bakalım.
hayrlı olsun diyelim ozaman:)
ben bişey beklemiyorum tabi çalışmadığım için:)
ama bu sene çok az alım olcak benim bi arkadaşım 75 aldı ingilizce öğr. ama hiç umudu yok
alım çok az olcak çünkü..
Hadi bakalım senden de seneye iyi haberler alıcaz o zamanCanım alım az evet ama iki atama yapılacak bu sene,ayrıca artık sözleşmeli öğretmende yok ya o yüzden rahatladı biraz sıralamalar.Daha önceki yıllarda alımların yarısı sözleşmeden kadroya geçenler oluyordu. Herkes için hayırlısı olasun
Hayırlı olsun tatlım
inşallah seneye ben de o puanı görürüm
evet canım sözleşmeli öğretmenlerin olmaması çok iyi oldu tabi
ama adamlar yaptılar seçimden önce yatırımlarını
inşallah alım çok olur temennim bu yönde tabi:)
evet canım sözleşmeli öğretmenlerin olmaması çok iyi oldu tabi
ama adamlar yaptılar seçimden önce yatırımlarını
inşallah alım çok olur temennim bu yönde tabi:)
Tabi zaten en ballı sene 2010du bir daha diğer seçime gelir böylesi canımAma monacım sen biraz bakarsan yaparsın rahat rahat bu sene hazılanmadan bile çok iyi aldın,sende o ışık mevcut
Tabi zaten en ballı sene 2010du bir daha diğer seçime gelir böylesi canımAma monacım sen biraz bakarsan yaparsın rahat rahat bu sene hazılanmadan bile çok iyi aldın,sende o ışık mevcut
selamm kızlar..
genel kurmay başkanı ve 3 komutan istifa etmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?