Asker Eşleri

yazdıklarınızı okudumda çok üzülüyorum askerlerimiz için hayat gerçekten çok zor 17 sene önce assubay olan eniştemi toprağa verdik bebeği yeni doğmuştu sadece bir kez gördü şehit olmadan önce tayini ankaraya çıkmıştı evi döşendi her şeyi hazır ertesi gün ankaraya gidecekler ablam daha 17 yaşında çok genç evlenmişti kucağında bebek sevinçle haber bekliyordu gece bi telefon başımızdan aşşağı kaynar sular dökülmüştü ertesi gün kapıda rütbeli 2 asker bayrak getirmişler şimdi mardinde şehit olan assubay eşimin devresi arkadaşı uzman çavuş yanımıza tayini çıkmıştı diğerininde emekliliğine 1 yıl kalmış bitmiyor bu üzücü haberler kaç senelerdir devam ediyor bu terör belası allahım ben çocukkende yanıyordu yürekler hala yanıyor devletimizde yaptırımlar az idam geri gelse bu canımızı yakanların başları idam edilse bakın ne oluyo bu kadar canlar yanıyo mu amerikada idam var bizde insanlık ayıbı diye kaldırılmış biz herkes idam edilsin demiyoruz ki sadece bu o......çocukları bu adi pislikler idam edilsin ama yok allahım eşlerimizi ve tüm askerlerimizi korusun kardeşimde doğuda assubay eylül ekim gibi düğününü yapacağız allahım doğudakilere sabır versin çok iyi maaş alıyorsunuz çok rahat yaşıyorsunuz diyenler hangimizin eşi piskolojikman sağlam sorarım iti köpeğiyle uğraş dağda bayırda dolan her an biri arkandan saldıracakmış korkusu yüz yüze gelseler aslanllar gibi çarpışırlar ama bu ........ler arkadan vurmayı sever aldıkları para canlarının karşılığımı yaptıkları işin karşılığı bu kadarmı tepemizde olanlar oturdukları yerde ne paralar kaldırıyo bizimkiler kelle koltukta

çok üzgünüm:43::43::43: sabırlar diliyorum canım ve yazdıklarına katılıyorum

çok sağolun arkadaşlar bu anlattıklarım sözün bittiği yer ne denirki allahım tüm şehit ailelerine sabır versin o kadar zor ki şehitliğe gittiğinde insan bi tuhaf oluyo bazen düşünüyorum vatan için ölüyorlar bi gurur ama bazende pisi pisine ölüyorlar baştakiler bir şey yapsa bu kan akımını durdusa işte o zaman...bilmiyorum arkadaşlar çoğumuzun dediği gibi umudum kırık bir şeyler düzelirmi vatanımızda korkusuzca burası da vatan toprağı seve seve gider köyündede çalışırım diyebileceğiz doğusuda ne zaman batısı gibi olacak gerçi artık batıda güvenli sayılmaz pisliklerini batıyada kaydırmıyorlar mı

selam kızlar..
ya ben kötü oluyorum böyle haberlerle.. elif başın sağolsun..

bu arada bugün kpss açıklandı..bilidğiniz sonuçlar nasıl..kardeşim ing.öğrt. 76 aldı..

Selam canım. Benim de kuzenim var 3. girişi bu yıl benimle mezun. Hep kıl payı kaçırdı.Sınıf öğretmeni o da bu sene 84 aldı çok şükür:61: Galiba ingilzce için de o puan yeterli. Hayırlısı olsun bakalım.

selam kızlar..
ya ben kötü oluyorum böyle haberlerle.. elif başın sağolsun..

bu arada bugün kpss açıklandı..bilidğiniz sonuçlar nasıl..kardeşim ing.öğrt. 76 aldı..

Selam canım. Benim de kuzenim var 3. girişi bu yıl benimle mezun. Hep kıl payı kaçırdı.Sınıf öğretmeni o da bu sene 84 aldı çok şükür:61: Galiba ingilzce için de o puan yeterli. Hayırlısı olsun bakalım.

hayrlı olsun diyelim ozaman:)
ben bişey beklemiyorum tabi çalışmadığım için:)
ama bu sene çok az alım olcak benim bi arkadaşım 75 aldı ingilizce öğr. ama hiç umudu yok
alım çok az olcak çünkü..

hayrlı olsun diyelim ozaman:)
ben bişey beklemiyorum tabi çalışmadığım için:)
ama bu sene çok az alım olcak benim bi arkadaşım 75 aldı ingilizce öğr. ama hiç umudu yok
alım çok az olcak çünkü..

Hadi bakalım senden de seneye iyi haberler alıcaz o zaman:34: Canım alım az evet ama iki atama yapılacak bu sene,ayrıca artık sözleşmeli öğretmende yok ya o yüzden rahatladı biraz sıralamalar.Daha önceki yıllarda alımların yarısı sözleşmeden kadroya geçenler oluyordu. Herkes için hayırlısı olasun:34:

Hadi bakalım senden de seneye iyi haberler alıcaz o zaman:34: Canım alım az evet ama iki atama yapılacak bu sene,ayrıca artık sözleşmeli öğretmende yok ya o yüzden rahatladı biraz sıralamalar.Daha önceki yıllarda alımların yarısı sözleşmeden kadroya geçenler oluyordu. Herkes için hayırlısı olasun:34:

evet canım sözleşmeli öğretmenlerin olmaması çok iyi oldu tabi
ama adamlar yaptılar seçimden önce yatırımlarını:1:
inşallah alım çok olur temennim bu yönde tabi:)

Tabi zaten en ballı sene 2010du bir daha diğer seçime gelir böylesi canım:1: Ama monacım sen biraz bakarsan yaparsın rahat rahat bu sene hazılanmadan bile çok iyi aldın,sende o ışık mevcut:34:

Tabi zaten en ballı sene 2010du bir daha diğer seçime gelir böylesi canım:1: Ama monacım sen biraz bakarsan yaparsın rahat rahat bu sene hazılanmadan bile çok iyi aldın,sende o ışık mevcut:34:

heee bidaki seçime kadar bekleyeyim diyorum bnde:27:
evet canım olay çalışmakta bitiyor zaten çalışmak ,çalışmak, çalışmak:1:

heee bidaki seçime kadar bekleyeyim diyorum bnde:27:
evet canım olay çalışmakta bitiyor zaten çalışmak ,çalışmak, çalışmak:1:

selam kızlar, kpss açıklanmış hayırlı olsun hepiniz için. dilerim atanmak isteyenler atanırlar.
ben de spor olsun diye girmiştim, her sene giriyorum 35ime kadar istikrarlı bi şekilde giricem:52: sınav manyağı oldum

kızlar sonuçlar açıklanmış hepiniz için hayırlısı olsun

elif anlattıklarına çok üzüldüm gerçekten.ablanın ve sizin başınız sağolsun.eminim çok zordur hayat onlar için.
bu arada eşim bana artık haber izlemeyi yasakladı.ama ben tabi dayanamıyorum.gözümü açar açmaz haberler açılıyo gazeteler açılıyo.ama psikolojim çok bozulmaya başladı.eminim hepiniz için aynı şey geçerlidir ama bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum kızlar.durduğum yerde sanki kalbimi biri sıkıp sıkıp bırakıyo birden terlemeye başlıyorum nefesim daralıyo.çok sıkıldım bu ara herşey üstüste geldi.nasıl başa çıkıcam bilmiyorum bu iç sıkıntısıyla:((

Back