kızlar kaçırılan 2 asker bir sağlık memurunun görüntüleri dün roj tv de yayınlanmış izledinizmi bilmiyorum ama merak edenler için
PKK kaçırdığı askerleri Roj Tv ye çıkardı - 29 Temmuz 2011 Cuma 09:59
zorlaaaaa söyletildiğini düşünüyorum....sinirlerim tepeme geldi yaaaaa esir alınan askerler ne demeksen kimsinde esir alıyosun?
aynen canım zorla söyletildikleri yüzlerinden belli. nasılda tedirginler, adamlar kendilerini ayrı bir devlet olarak görüyorlar. offff seyredince daha fazla sinir oluyorum. yıllarca uğraşıldı hala kökü kazınamadı pisliklerin
İlk konuşan astsubay sanki ezberlemiş yada bir yerden okuyormuş hissi uaydırdı bende.hepsinin suratında kocaman bir gerilim var.bunun en sevindirici tarafı hala hayatta olmaları.belki onlar şu anda hayatta olmak bile istemmiyorlardır kimbilir???bütün imkanlarından olanaklarından askerlerimizde yararlanıyormuş ne mutlu!!Allah yardımcıları olsun.ve ben bir kez daha içtiğim sudan yediğim lokmadan utandım bugün
pkk nın bitmesini ,yok olmasını istemeyen güçler var arkasında. pkk nın bitmesi demek ülkenin önünün açılması demek , Türkiyenin güçlenmesi demek . hangi ülke karşısında daha güçlü bir Türkiye görmek ister ki. sermayeleride kullanılan kürt halkı , kandırılan binlerce insanofff yine tutamadım kendimi
bencede bir yerden okuyor çok belli.belkide kendine doğrultulan silaha bakıyor nerden bilelim.ilk konuşan bencede bi yerden okuyodu sol tarafa bakıyodu çünkü....adamlar kamuflaj için gizleme ağı kullanıyorlar yaaaaa nerden bu suyun girişi?
pkk nın bitmesini ,yok olmasını istemeyen güçler var arkasında. pkk nın bitmesi demek ülkenin önünün açılması demek , Türkiyenin güçlenmesi demek . hangi ülke karşısında daha güçlü bir Türkiye görmek ister ki. sermayeleride kullanılan kürt halkı , kandırılan binlerce insanofff yine tutamadım kendimi
ben izleyemiyorum iş yerimde ama tahmin edebiliyorum.bi şehidimiz daha var bugün, allah ailesine sabır versin...
Allah sabır versin canım ailelerine. ateş düştüğü yeri yakıyor malesefben izleyemiyorum iş yerimde ama tahmin edebiliyorum.bi şehidimiz daha var bugün, allah ailesine sabır versin...
malesef onlar kendini kandırılmış görmüyo işte sorun bu doktor olan hatta şuanda uzmanlık için asistanlık yapan bir kürt arkadaşım bana anadoludan görünümü çok izlemişsin sen küçükken demişti...bu en okumuşu düşünün...dağdakilerin özgürlük savaşçısı olduğunu düşünüyorlar hala hatta bundan eminler,zerre kuşkuları yok
Allah sabır versin canım ailelerine. ateş düştüğü yeri yakıyor malesef
evet canım benimde böyle tanıdıklarım var. kendilerini ezilen grup olarak görenlerimi ararsın , haklarının elinden alındığını mı söyleyenleri. bunlar eğitimli olanları. devletin bütün imkanlarını kullanıp , devlete düşman tipler
birkaç yıl önce geldiğim okulda doğulu bir arkadaş sürekli devletin doğuya hizmet götürmediğini , öğretmeni olmayan köyler olduğunu söylüyordu. kendisine neden oraya gitmediğini , neden kendi halkına hizmet etmediğini sorduğumda cevap veremedi. oraya giden gencecik öğretmenlere üzülüyorum. tıpkı dünki yazıda olduğu gibi orda görev yapan memurlarımıza Allah güç ve sabır versin
elifcim başınız sağolsun, ablan için çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum böyle durumlarda. insan "gelsin şu zaman çabuk aksın " demeye bile korkuyor bunları duyunca. sen o kadar bekle bir gün kala şehit haberi gelsin...insan aklını kaybeder heralde...
bi arkadaşım şöyle bi mantıkla yaklaştı beni rahatlatmak için,
doğuya gitmeseydi de burda kafasına saksı düşüp bişey olabilir, kaderinde ne varsa onu yaşar insan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?