Asker Eşleri

günaydın kızlar ancak gelebildim yoklama bitmek üzereymiş haa yetiştim şükür :1: dün mr sonuçlarım iyi çıktı kulaklarım gayet iyiymiş ama bu baş dönmesi ppeki kulaktan değilse nerden :44: doktor başka bir ilaç daha yazdı geçicek inş.:91:

derincemim paylaştığın yazı çok güzel çok hoşuma gitti böyle paylaşımlarının devamını diliyorum kocişindende hbr almışsın inş. tez zamandada kavuşursun:91:
birtane ablan dönmüş almanyaya Allah kavuştursun canım benim inş. en kısa zamanda tekrar görüşürsünüz :91:

sweet bebem eşinin şartları baya kötüymüş anlattığın kadarıyla ama hepsi geçicek inş. yanına gelicek birdaha hiç ayrılmıycaksınız lojman puanınızda baya birikmiş bak en manzaralı lojmanda oturucaksın:66:

amin okyonuscum inşallah bi daha ayrılmayacağız...lojmanları da onların olsun ben kendi evimi almak istiyorum canım inşallah eşim döndüğünde.hayrını görsünler, benim iki yılımı yedikten sonra çankaya köşkünü verseler istemem:43:
geçmiş olsun tatlım bu arada bişeyin olmamasına çok sevindim. sabah gelirken aklımdaydın önce onu soracaktım ama laf lafı açtı. ben sana demedim mi aşktandır diye:69: :nazar:

okyonus geçmiş olsun canımcım...:71:

madecim angelcim minik tatlışlar nasıl yaa zaman çok çabuk geçiyor:emir_bebek:

sweet pınar dedin bitirdin beni:43::43::43:

kızlar dalyandaki iztuzu plajına gideniniz var mı? geçen bi yerde okumuştum avrupada en iyi plaj seçilmiş de:61: merak etmekteyim:31: sanırım patara gibi..

kızlar dalyandaki iztuzu plajına gideniniz var mı? geçen bi yerde okumuştum avrupada en iyi plaj seçilmiş de:61: merak etmekteyim:31: sanırım patara gibi..

Canım ben geçen yıl gitmiştim
muhteşem bir yer ve şiddetle tavsiye ediyorum herkese
ama özel araçla gidilerse daha iyi olur
çünkü asıl görülmesi gereken yerlere arabasız gitmek pek mümkün olmuyor

kızlar şimdi paşam msj atmış nöbeti yokmuş bu ramazan bayramında burdur için otobüs bileti ayırttıcak annem bana ve kendine 3müz burdur yolcusuyuz gidim bakalım burdura hiç görmedim ortamı çok mutlu oldum kayınvalidemi gidicem :27: bayram harçlığı istesem verirmi ki sonuçta küçük gelin benim :62:

Son düzenleme:
jelyb resimlerini gördüm ben, iş yerinde video açılmıor.allah ailelerine sabır versin. aklım almıyor devlet hala kurtaramadı personelini.:50:

Back