- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Asker eşi olmasamda adayıyım :) Bi erkek için askere gitmek zorsa asker beklemekte o kadar zor bence. 3 ay oldu gideli ama öyle çok özledimki onu. Hayatımda kimseyi hiç bir zaman hiç bir nedenle beklemeyen ben şimdi 4 gözle onun gelmesini bekliyorum. Allah askerlerimizede yakınlarınada sabır versin
Asker eşi olmasamda adayıyım :) Bi erkek için askere gitmek zorsa asker beklemekte o kadar zor bence. 3 ay oldu gideli ama öyle çok özledimki onu. Hayatımda kimseyi hiç bir zaman hiç bir nedenle beklemeyen ben şimdi 4 gözle onun gelmesini bekliyorum. Allah askerlerimizede yakınlarınada sabır versin
Duaların için amin diyorum. Ama biizm eşlerimiz 10-12 ay sonra dönen askerlerimizden değil. Yani er değiller. Bu topikte o amaçla açılmış değil. Allah kavuştursun seni de...
evet katılıyorum kesinlikle...para pul hesabı çok yapan insanlar değiliz ama ben burda eşimden evimden ayrıyım..oğlum babasına hasret büyüyor ki en fenası da bu....en azından aman bari maddi açıdan iyi geldi diyebilelim..öyle serinletelim içimizi..ama nerdeeeeeeee...yok kıymet bilen yok....
Mesai başladı kızlar
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
canım ya kıyamam ben senin oğluna,gençliğimizn en güzel günlerini eşlerimizden ayrı geçirdiğimiz yetmiyormuş gibi bi de olan çocuklara oluyor. kıymetleri de bilinmiyor dediğin gibi. devlet sahip çıksa,arkalarında olsa neyse..
haketttiğinin çok üzerinde maaş alan kamu kurumları da var, merkez bankasındaki düz memurlar 4 bin lira,meclisteki uzmanlar 5bin liracık alıyorlar. oturdukları yerden, aileleri rahat, onlar rahat, gelecek garanti.
devlet hiç değilse hayatları tehlike altında olan eşlerimizin çocuklarının geleceğini garanti altına alabilseydi.
Günaydın:)maaş konusu girmiş kızlar,hiçbir para kelle koltukta gezmenin bedelini karşılayamaz...
ama şunu söyliyim eşlerimizin maaşı bir komiser maaşı etmiyor haberiniz ola...
Sana katılıyorum canım
eşim buradan önce şırnak'ta bir dağ karakolundaydı
o zamanlar maaşını duyunlar ooo iyiymiş diyorlardı ki cüzi de bir miktardı
böyle söyleyenlerin hepsine acı acı gülüyordu benim canımın bedeli bu mu diye
valla eşimi bana gönderseler sağ salim üzerine para vericem devlete, helal olsun dicem.
gittiği yerde o sıcakta suları bile yok, duşa bile giremiyorlar.
klima desen sadece erlerin koğuşlarında var.
hiç bişeylerini istemiyorum da eşime biraz değer versinler, kıymetini bilsinler en azından. o da yok malesef.
en ufak sorunda en alt rütbeli subaylar okkanın altına gider hep.
aa aşkolsun sweetcim senin eşin şuan yan gelip yatıyor,sende bedava lojmanında sefa sürüyosun biliyosun,bunları unutma
evet canım keyfim kıyak, eşimle hiç aynı şehirde yaşayamadığımız için eşek yüküyle lojman puanımız var, isteyene verebilirim:97:
bize ver süper lüks lojmanlarımıza girmek için can atıyorumhem elektirik bedavaaaaa,su bedaavaaaaa hava bile bedavaaaaaaaaa
değilmi angel?on milyar verse ne?kocamla yiyemedikten sonra...gerçi sadece bizimkiler için değil sweetinde dediği gibi pek çok kurumda maaşlar adil değil,bundan beş yıl öncesine kadar hakim savcı maaşı inanılmaz düşüktü mesela...avrupada hakim savcının maaşı yok açık çekleri var düşün...
ya onu bunu geçtim şehit yakınlarına verilen parayı bile hesaplayan vicdansızlar var bu ülkede,eşlerinin yada çocuklarının sınavsız memur olmasını sorgulayanlar var....
eşinin yanından ayrılmamak için balkonunda şehit edilen pınar geldi aklıma, şimdi eşini o dağın başından alıp izmire vermişler...iş işten geçtikten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?