Asker eşleri veya bilgisi olan bakabilir mi?

Dolunayisra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
239
99
53
Hanımlar merhaba. Benim 2 hafta sonraya uçakla seyahat etmem gerekiyor fakat yeni kimliğimi kaybetmişim bulamıyorum. Su an ailemin yanindayim kendi evime gecicem. Evlilik cuzdanim vs kendi evimde. Eşim askeri personel ve benimde ic isleri bakanlığı jandarmaya ait asker eşi kimliğim var (asker esi kimligi bulunanlar bilirler belki) ben bu kimlikle uçakla seyahat edebilir miyim ? En kötü geçici kimlik alicam ama eğer bu kimlik yeterli olursa uğraşmayayım diyorum. Hava alanında uçuş için geçici kimlik gibi bir şey veriliyormuş. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Evet veriyorlar diye biliyorum gecici kimlik.
Bazi yerler kimlik konusunda hiç insafli da degil gecirmiyorlar
Benim annem bulamadi bi ara havalimaninda
Gecici kimlik icin polise gittiler ama herkes te yardimci olmuyor bu konuda kimliksiz cok skntıli iş yani blmiyorum havaalanini ariyin onceden halledin isinizi

Uçak firmasını arasam ankaradan uçağım çünkü yeterli olur mu ?

normal şartlarda askeri kimlik yasal kimlik yerine geçmiyor. havayolu şirketleri kabul etmeyebilir. (asker yakınıyım askeri kimliğim var)
2 hafta süreniz varmış kimlik başvurusunda bulunun artık 1 hafta içerisinde adresinize geliyor. bence riske atmayın.

En kotu gecici kimlik alayim diyorum o ara yeni kimligin gelmeme ihtimaline karsı gecici kimlikle seyahat ederim Anladim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…