- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 18
- 27
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
-
Ne çıkar bilmiyorum ama keşke böyle olmasaydı arkadaşındın da dediği gibi bu işlerden anlayan avukat tutun her avukat yönetmeliğe hakim degilArkadaslar benim eşim suriyede piyade komando uzman çavuş, ayrica suriyede tim komutaniydi. 8 ay once meslegi bırakip geldi, ama meslegi bıraktigindan komutanlarının haberi vardı. Neyse komutanlari eşime göstermelik izin kağıdı vererek gönderdiler. Meslegide benim icin birakti, beynimde kitle var evde tek duramiyorm diye. Eşim mesleği bıraktıktan 2 ay sonra tsk borc kagidi gönderdi meslegi bıraktigi icin. Normlde tsk borc kagidi çok yüksek oluyor, ama eşimin askeri başarilari tebrikleri oldugu icin 6 bin 625 lira ödedik. 3 gün once dava açılmış eve tebligat geldi izin tecavüzü yapilmis diye, tebligatta böyle yaziyor. Eşim kaçak olsa sigortali iste nasil calissin nasil tsk borcunu ödesin.esimde savunmasini yapmis zaten mahkemeye, simdi mahkeme gününü bekliyoruz. Birakan arkadaslarinin hicbiri hapis cezasi almadi, yüksek miktarda para cezasida almadilar, tanidik komutanlara askerlere sorduk hapis yok kesinlkle dediler. Kizlar korkuyorm sizce burdan ne çıkar
Benim esimde asker 18 senelik oda suriyede cok calisti sizin esiniz kac yildir bu meslekteArkadaslar benim eşim suriyede piyade komando uzman çavuş, ayrica suriyede tim komutaniydi. 8 ay once meslegi bırakip geldi, ama meslegi bıraktigindan komutanlarının haberi vardı. Neyse komutanlari eşime göstermelik izin kağıdı vererek gönderdiler. Meslegide benim icin birakti, beynimde kitle var evde tek duramiyorm diye. Eşim mesleği bıraktıktan 2 ay sonra tsk borc kagidi gönderdi meslegi bıraktigi icin. Normlde tsk borc kagidi çok yüksek oluyor, ama eşimin askeri başarilari tebrikleri oldugu icin 6 bin 625 lira ödedik. 3 gün once dava açılmış eve tebligat geldi izin tecavüzü yapilmis diye, tebligatta böyle yaziyor. Eşim kaçak olsa sigortali iste nasil calissin nasil tsk borcunu ödesin.esimde savunmasini yapmis zaten mahkemeye, simdi mahkeme gününü bekliyoruz. Birakan arkadaslarinin hicbiri hapis cezasi almadi, yüksek miktarda para cezasida almadilar, tanidik komutanlara askerlere sorduk hapis yok kesinlkle dediler. Kizlar korkuyorm sizce burdan ne çıkar
3 yillk askerdi isteBenim esimde asker 18 senelik oda suriyede cok calisti sizin esiniz kac yildir bu meslekte
Evet kesinlkle sana katiliyorm her avukat yonetmelige hakim degil. Ama komutanlara rutbeli askerlere sorduk hapis yok kesinlkleNe çıkar bilmiyorum ama keşke böyle olmasaydı arkadaşındın da dediği gibi bu işlerden anlayan avukat tutun her avukat yönetmeliğe hakim degil
En azindan istifasini verip gelseydi para cezasını öderdiniz böyle başınız ağrımazdı
Cok yeniymis daha emekki ayligi dahi alamaz varsa birikmis tazminat alir ama bu mahkeme olayini anlamadim esim gelsin sorayim ona o iyi anliyor onunda meslegi bu sonucta3 yillk askerdi iste
Nolur sorun haber bekliyorum sizden unutmaynCok yeniymis daha emekki ayligi dahi alamaz varsa birikmis tazminat alir ama bu mahkeme olayini anlamadim esim gelsin sorayim ona o iyi anliyor onunda meslegi bu sonucta
Evet evet dogru sözlesmeli benim esimde 18 sene okdu suresi bitmeden tazminatda alamazSözleşmeli ise ve kendı ıstegı ıle bırakıyor süresi devam edıyorsa tazminat alamaz aksıne para öder .hapis cezası gıbı bir durum olamaz ama para ile cezalandırılır
O para cezasida insallah cok gelmez. Dün tekrar sordm dedi ki hepsinn haberi vardi gelecegmdenŞimdi esımle konuştum.esınızle tekrar konuşun bence 3 yol görev yapmış askeriye ınsanı hadı ızın aldın bıttı gıt dıye bırakmaz arkasını kollar dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?