Asker eşleri ne sormak istiyorum.bu sen zorunlu kati geldi.kati gelince kesin tayin mi oluyor?

Prenslerinannesi03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
12
8
1
33
Arkadaşlar eşim tankci uzman.ama katı geldi haftaya liste yayinlanacakmis.kesin tayıncı miyiz yani? Eşim tekngidecek evi götüremiyor yani Hakkari Şırnak ya Suriye tayin yerleri.Ben 4 aylık.hamileyim ve rahatsızım 1 ay önce amaliyat oldum ve oğlum 4 yaşında oğlum var ve hiç istemiyorum inanın gitmesini.cok.uzuluyorum hamilelik hamilelikte yaşadığım sorunlar simdi çok stres yapiyorum

Kati gelince kesin tayincisiniz. Bizde muhtemel bekliyoruz. Ya çıkacak ya çıkmayacak

Kati geldiyse tayincisiniz demektir.
Sizde gitme imkanınız varsa ailenizin yanında kalın.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bizde tayinciyiz ama batıya . Batı da kaydırma birlik olduğu için sonumuz ne olur bilemeyiz .. Allah büyük canım sabırlı ol

Bizede muhtemel 1000 lerde bişey gelmiş bu sene çıkmasa da seneye kesin çıkar diyorlar

Sakin olmaya caliisn benimde oglum var küçük kendi evimde degilim bende ailemin yaninda kalıyorum. Eşim suriye de. Allah hepsini korusun
Rabbim canla ini sağ etsin hepsini korusun daha önce gitti 7 ay ayrı kaldık ama tayin olunca daha uzun olacak işte yeterki Allah canlarını sağ etsin sizede bizede sağ salim kavuşmak nasib etsin

Rabbim canla ini sağ etsin hepsini korusun daha önce gitti 7 ay ayrı kaldık ama tayin olunca daha uzun olacak işte yeterki Allah canlarını sağ etsin sizede bizede sağ salim kavuşmak nasib etsin
Bizde 1 senedir ayri sayiliriz. Bakalim tayin de ne gelirse. Iyi olsunlar da uzak olmaya da razi oluyoruz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…