- 10 Mart 2020
- 12
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi Prenslerinannesi03
-
Arkadaşlar eşim tankci uzman.ama katı geldi haftaya liste yayinlanacakmis.kesin tayıncı miyiz yani? Eşim tekngidecek evi götüremiyor yani Hakkari Şırnak ya Suriye tayin yerleri.Ben 4 aylık.hamileyim ve rahatsızım 1 ay önce amaliyat oldum ve oğlum 4 yaşında oğlum var ve hiç istemiyorum inanın gitmesini.cok.uzuluyorum hamilelik hamilelikte yaşadığım sorunlar simdi çok stres yapiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun bizde tayinciyiz ama batıya . Batı da kaydırma birlik olduğu için sonumuz ne olur bilemeyiz .. Allah büyük canım sabırlı olArkadaşlar eşim tankci uzman.ama katı geldi haftaya liste yayinlanacakmis.kesin tayıncı miyiz yani? Eşim tekngidecek evi götüremiyor yani Hakkari Şırnak ya Suriye tayin yerleri.Ben 4 aylık.hamileyim ve rahatsızım 1 ay önce amaliyat oldum ve oğlum 4 yaşında oğlum var ve hiç istemiyorum inanın gitmesini.cok.uzuluyorum hamilelik hamilelikte yaşadığım sorunlar simdi çok stres yapiyorum
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Nefes alsinlarda varsa uzakta olsun sukredin hayattalar benim gibi hiç geri dönmediğini düşünün kokusu .gülüşü sesi sizden uzak olduğunu düşünün
Allah razı olsun rabbim bizi cennetinde kavusturur artıkÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Şükürler olsun tabi
Rabbim canla ini sağ etsin hepsini korusun daha önce gitti 7 ay ayrı kaldık ama tayin olunca daha uzun olacak işte yeterki Allah canlarını sağ etsin sizede bizede sağ salim kavuşmak nasib etsinSakin olmaya caliisn benimde oglum var küçük kendi evimde degilim bende ailemin yaninda kalıyorum. Eşim suriye de. Allah hepsini korusun
Amin Rabbim size bol bol sabırlar versinAllah razı olsun rabbim bizi cennetinde kavusturur artık
Cümlemizin hakkında hayirlisiBizede muhtemel 1000 lerde bişey gelmiş bu sene çıkmasa da seneye kesin çıkar diyorlar
Evet öyle olacak zaten başka bir şehirde çocuklarla yalnız zor olurKati geldiyse tayincisiniz demektir.
Sizde gitme imkanınız varsa ailenizin yanında kalın.
Evet öyle olacak zaten başka bir şehirde çocuklarla yalnız zor olur
Cümlemize inşallahAmin Rabbim size bol bol sabırlar versin
Bizde 1 senedir ayri sayiliriz. Bakalim tayin de ne gelirse. Iyi olsunlar da uzak olmaya da razi oluyoruz napalimRabbim canla ini sağ etsin hepsini korusun daha önce gitti 7 ay ayrı kaldık ama tayin olunca daha uzun olacak işte yeterki Allah canlarını sağ etsin sizede bizede sağ salim kavuşmak nasib etsin
Ne zman ögrendiniz biz de daha sonuçlar açıklanmadıBenim eşimde katiye döndü malesef 3.şark çıktı.Aile götürülmeyen yere gidicek malesef..
Katimi muhtemelmi olduğunu aradığınızda söylüyorlar sanırım.ama yer söylemiyorlar tabi ki de.Ne zman ögrendiniz biz de daha sonuçlar açıklanmadı
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canları sağolsun napalımKatimi muhtemelmi olduğunu aradığınızda söylüyorlar sanırım.ama yer söylemiyorlar tabi ki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?