• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker eşleri fikirlerinize çook ihityacım var !!!!

hayırlı olsun öncelikle..
bende asker eşiyim.. afyon hakkında bi bilgim yok..
biz eşya alırken bizi en az 5 -10 yıl götürsün istedik ve iyilerini saglamlarını secmeye özen gösterdik.
malum tayinciyiz bide cürük mobilya alıp her tasınmada yeni eşya derdine düşmek istemedim.
az ve öz esya aldık çok parçalı kalabalık eşyalar almadık.
hem salon hem oturma odası dye bi ayrımda yapmadım ben sadece yatak odası yemek odası(masa sandelye konsol) ve oturma grubu aldım esyalarım az ve öz perdeleri standart 3,5 metre uzun diktirdim büyük halı almadım halılarımda 3,5 metre kare
umarım bi faydam olmustur

hayırlı olsun öncelikle..
bende asker eşiyim.. afyon hakkında bi bilgim yok..
biz eşya alırken bizi en az 5 -10 yıl götürsün istedik ve iyilerini saglamlarını secmeye özen gösterdik.
malum tayinciyiz bide cürük mobilya alıp her tasınmada yeni eşya derdine düşmek istemedim.
az ve öz esya aldık çok parçalı kalabalık eşyalar almadık.
hem salon hem oturma odası dye bi ayrımda yapmadım ben sadece yatak odası yemek odası(masa sandelye konsol) ve oturma grubu aldım esyalarım az ve öz perdeleri standart 3,5 metre uzun diktirdim büyük halı almadım halılarımda 3,5 metre kare
umarım bi faydam olmustur

öcelikle cevap verdiğiniz için çok teşekür ediyorum, düğün hazırlıkları dolayısıyla nete giremiyorum çok fazla ve yeni gördüm :) Daha eşya alımına başlamadık gideceğimiz yerden alıcaz ve inanın çok yardımcı oldunuz :) söylediklerinizi dikkate alıcam de özellikle ve perde ve halıların ölçüsü hakkında hiç bi fikrim yoktu :) ben hiç anlamıyorum bu eşyaydı mobilyaydı perdeydi çok faydalı oldu :)

cevap vericek kimse yokmu :(

afyonlyolu değilim ama nette araştırırsan herkez aynı şey söylüyo sosyel yaşantı kısıtlıymış gezilcek bir yer yokmuş genelde köy kasabayı andıran bir yermiş insanları soğuk ve genelde argo kelimeler konuşuyolarmış ama eşinle olduktan sonra her yer cennet kelimesinide yabana atma ama biraz zorluk çekersin yeni bir hayata alışası zordur gittiğin yer çok güzelde olsa eşyaların içinde bence sağlam eşyalar al ama gereksiz eşyalar alma

esım suan dogu gorevınde 5. bolge hakkarıde ve bu sene tayın ısteyecegız batıya ..

sorum esım bır daha es goturulemeyen bolgeye gıder mı ..yanı bız 5ı bıtırdık bır daha 5. bolge olmaz dıye dusunuyorum kendımı mı kandırıyorum acaba ?

bır de izmır yazacagız tavsıye eder mısınız

esım suan dogu gorevınde 5. bolge hakkarıde ve bu sene tayın ısteyecegız batıya ..

sorum esım bır daha es goturulemeyen bolgeye gıder mı ..yanı bız 5ı bıtırdık bır daha 5. bolge olmaz dıye dusunuyorum kendımı mı kandırıyorum acaba ?

bır de izmır yazacagız tavsıye eder mısınız

eşinin ilk doğusuysa sonra 4.bölgeye gider bizim ilk doğu 4.bölgeydi şimdi 5.bölgeye çıktı bu sene hakkari şemdinliye.senin eşin hakkari merkezde mi?

eşinin ilk doğusuysa sonra 4.bölgeye gider bizim ilk doğu 4.bölgeydi şimdi 5.bölgeye çıktı bu sene hakkari şemdinliye.senin eşin hakkari merkezde mi?

inşallah hocam tekrar ayrı kalmak ıstemıyoruz ...

benım esım de hakkarı semdınlıde piyade karakolunda ..pekı sızın esnız hocam pıyade mı ..

belkı aynı yerdedirler suan :)

Back