Asker eş

Seliniko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
33
55
39
Kizlar ablam daha once bir kez evlenip ayrildi çocugu yok. Gecenlerde akrabalar biriyle tanistirdilar gata mezunuymus. Askeri doktor oluyorlar sanirim. Yanlis biliyorsam duzeltin. Adam da daha once evlenip ayrilmis cocugu yokmus.
Ablam ogretmen rahat bir hayati var maasi var istedigi gibi geziyor yurtdislarina gidiyor turlara katiliyor yani ozgur ve rahat bir hayati var. Annem babam da karismazlar.
Simdi bu adayla bir kac kez gorustuler adam diyormuski uzatmayalim yasimiz gec zaten. Nisana filan gerek yok direkt nikah yapalim. Ablamda korkuyor çunku askerlerin biraz despot insanlar oldugunu duyduk. Ablam gibi ozgurluge alismis bir insan despot biriyle yapamaz. Gercekten butun askerler öylemidir. Dertsiz basina dert almak isyemiyor acikcasi. Ama bir taraftan da evlenip anne olmak istiyor. Özellikle asker eslerine sormak istiyorum

canım asker eşi nasıldır bilmem ama genel anlamda ablanın çok iyi tanıması lazım bence hemen nikah kıymaması lazım, bizim burdaki ablanın eşide asker ve gayet iyi biri eşi despot falanda değil senin için sordum

Sagol canim sordugun icin. Evet haklisin ama adam acele ediyor nedense

Bence alsın karşısına kendisini güzelce anlatsın , beklentilerini, hayata bakışını . Sonrada karşı tarafı dinlesin en önemlisi de neden boşandığını öğrensin ona göre kararını versin. Baştan beklentiler karşılıklı konuşulursa sıkıntı olma ihtimali azalır.

Tanışsın uygunsalar neden olmasın ben şahsen eşim asker,polis demek çok isterdim çok gururlu değil mi ya

Daha önce başlarından evlilik tecrübesi geçmiş insanların bence sütten ağzını yanan yoğurdu üfleyerek yer deyip daha da analiz etmesi lazım birbirini.

Evet belki söz,nişan gibi şeyler saçma gelebilir ama iyi tanımalılar birbirlerini.

Ailemde asker olan yakınımız var. Hepsi öyledir diye genelleyemem ama eşi mesela bayanlarla sohbet esnasında evde çok sert ve işi gibi herşeyi nizamında istiyor. arada da el kaldırıyor demişti.

Meslek stresi ev hayatına ne derece yansır bilemem.

Öncelikle çok kıskanç oluyor.Benimki iyi eğitim almış sonradan asker olmuş biri.Başlarda kıskanç değilim derdi kendisini anlayışlı gösterirdi ama işler ciddileşince adamın içinden canavar çıktı.Gittiğim yerlerden giydiğim kıyafetlere,yiyeceğim yemekten kiloma kadar karışıyor.Daha dün gece izlediğim filme karıştı.Koskocada adam yani olgun olur diye düşünmüştüm 5 yaş büyük benden ama çocuk gibi.Akşam üstü yürüyüşe çıkarım sürekli arar 10 kere aradığını bilirim.Bi de bunlar aldatılmaktan çok korkuyorlar askerlerde böyle bir fobi var.Yani yok ben çok özgür kadınım lafları sökmüyor bu adamlara.Bi de karısına yalan söyleyip gece barlara kaçanları var bunların.Ya çapkın oluyorlar ya kıskanç vandal...Aşık değilse ablanız mantık evliliği yapacaksa iyi bir seçim değil uzun ömürlü ilişki yürümez.

Yok aşik degil ama hoslanmis begenmis adami. Off ablam kiskancliga filan hic gelemez çok ozgur ruhludur

Benim eşim asker. Oncelikle tayinli bir isi var. Gerci seninki askeri dr. Atama ve tayin olaylarinda cok zorluk cekmez.

Askeri bir gorevi olmadigi icin herhalde "asabiyet" sahibi olmaz ama genelde askerlerde bi sinir harbi oluyor. Cunku meslek zaten gerilimli. Sizinkinin dr olmasi avantaj.

Ama aceleciligi sevmedim. Ablan iyice tanisin. Onceki evliligi neden bitmis. Gecimsizlik, aldatma, siddet vs var mi bilsin.

Ayrica evlenince, bekarliktaki ozgurluk zaten olmaz. Bunu da iyi bilsin.

boşanmış bi asker eşi var komşumuz üsteğmendi kocası. çok şikayetçiydi genellememek lazım kişiden kişiye değişir tabi sivil gibi olmaz ama tanıması lazım en iyi kararı kendisi verir bide herşey nasip

Cok guzel yansiyor

Çok stresli oluyorlar haliyle sinirli.Doktorlar daha farklıdır tabi.Askerlerle uğraşanlar sinir sahibi oluyorlar.Ama öyle çay içmeyle anlaşılmaz madem özgür ruhlu ablanız bir tatile gitsinler beraber.Yada daha uzun vakit geçirsinler şahsen ben ikinci evlilik yapacak olsam sadece çay içtiğim adamla ciddi düşünmezdim o riske girmezdim.Hayırlısıysa olsun inşallah.

Tanışsın uygunsalar neden olmasın ben şahsen eşim asker,polis demek çok isterdim çok gururlu değil mi ya
O birazda statüye bakar.Kariyer sahibi bir arkadaşım sevgilisinin polis olduğunu söyleyemiyordu utanıyormuş öyle dedi.Zaten bu mesleklerin eski saygınlıkları da kalmadı eskidenmiş o dedikleriniz

O birazda statüye bakar.Kariyer sahibi bir arkadaşım sevgilisinin polis olduğunu söyleyemiyordu utanıyormuş öyle dedi.Zaten bu mesleklerin eski saygınlıkları da kalmadı eskidenmiş o dedikleriniz
neden utanıyormuş ki ne var onda ? genelleme oldu bu bence ben öyle düşünmüyorum.

Kızlar kişiliği arızalı adam asker olmuş polis olmuş vb. Bunun mesleklerle ne alakası var.bildigim kadariyla zaten Afedersiniz kopuk, psikolojik sorunlu,ailesinde kötü durum olanları asker okullarına polis okullarına almıyorlar. ..hatta sorun yaratirsa direk atiyorlar okullardan.çok seçilerek giriyorlar o okullara.
O yüzden genelleme yapmak yanlış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…