- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- Konu Sahibi BynPofuduk
Hanımlar bir gün bir yerde toplanıp bir erkek kiralayıp aç aç partisi yapalım mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrılacakmış eğer izlerse.
sende talipsin galibaAyrılacakmış eğer izlerse.
bence ayrılırsa adam cennetlikmiş deriz zaten
oo abla sende hergün hergün düz duvar galibaHanımlar bir gün bir yerde toplanıp bir erkek kiralayıp aç aç partisi yapalım mı ?
ayy seni alacak bi beyinsiz yok malasef sen çık sıradankızlar arkadaş talip listesi hazırlıyor, lütfen sıraya geçin, izdiham yapmayın herkese yer var listede
Kime?sende talipsin galiba
yooo amaç erkeklerden intikam almak onları rencide etmek .vücutlarını malzeme yapmak .oo abla sende hergün hergün düz duvar galiba
ayy seni alacak bi beyinsiz yok malasef sen çık sıradan
Hahaha haydi aç aç açHanımlar bir gün bir yerde toplanıp bir erkek kiralayıp aç aç partisi yapalım mı ?
sen ne kadar geniş mesheplisin arkadaşım ya hiç mi üzülmiceksiniz vallaha ne diyim pes ettim ben
sanadamı öyle yaptılar canımmeyvahh, aslında bunlar bi kurgu, sevgilin sana öyle bişey dedi sen ondan ayrıl diye, ayrılınca burdan yorum yazanlardan birini seçicekmiş. benden duymuş olma :)
Bence sen bir ağzını topla olur mu? Bunun geniş mezheplilikle ne alakası var. Orada tüm askerliği boyunca bir ya da bilemedin iki kez eğlence yapılıp dansöz oynatılıyor diye ah vah mı edeceğim. Sanki erkek arkadaşın bu yaşına kadar dansöz görmedi hiç değil mi?
askerler için aç aç eğlencesi yapılıyomuş dansöz getirtiyomuş komutan daha devam ediyomu bu eğlence
seninki öyle olabilir ama ben erkek arkadaşımı senden daha iyi tanıyorum ben onunla çocukluktan beri bi ömür geçirdim kimse benim sevgilim gibi olamaz siz sevgilinizi karılara bırakabilirsinizBence sen bir ağzını topla olur mu? Bunun geniş mezheplilikle ne alakası var. Orada tüm askerliği boyunca bir ya da bilemedin iki kez eğlence yapılıp dansöz oynatılıyor diye ah vah mı edeceğim. Sanki erkek arkadaşın bu yaşına kadar dansöz görmedi hiç değil mi?
ya bırak allah aşkına ciddiye almaya bile değmez
anlama senbu nasıl bir konu nasıl bir dert nasıl bir yazım anlamadım komutanım
Tam şimdi sana yazdığı yorumu okuyordum haklısın gerçekten de değmez. Geniş mezhepli de olduk vesselam.