asker.com (ücretsiz asker mektubu gönderme servisi)

_sevda_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
168
1
96
Kocaeli
eşimin kuzenleri 6 ay önce bu siteyi kurdular.
Asker.com | Ücretsiz asker mektubu gönderme servisi. a girip mektubunuzu yazıp istediğiniz mektup kağıdını seçip yolluyorsunuz.isterseniz bilgisayarınızdan fotoğrafta ekleyip yolluyorsunuz.
gerisi onlara kalmış.
mektubunuzu seçtiğiniz kağıda bastırıp eklemişseniz fotoğrafınızıda bastırıp zarflayıp asker yakınınıza yolluyorlar.
bu işten hiçbir şekilde kazanç sağlamıyorlar.
pazar günü hürriyet pazara ve dün akşamda saba tümer in konuğu oldular.

Fikir olarak enteresan aslında.

Mektuplar çok değer verdiğim nesnelerdir ve mektubu mektup yapan yollayanın el yazısıdır, kağıda sinen kokusudur. Yani manevi değeri olan bunlardır, üstünde harfler olan, bir şeyler anlatan kağıt değil. Aracı işin içine girince ne anlamı kalır ki?

Elbette bunlar benim düşüncemdir, kimseyi bağlamaz ama sanırım ben interneti olup da kağıdı olmayan, ya da iki satır mektup yazıp yollayamayan hedef kitleyi kafamda tanımlayamadım.

Ama sitenin içeriği genel olarak oldukça faydalı görünüyor, kurucuları tebrik ederim.

düşünceleriniz tabikide çok doğru ama günlük işin koşturmacasında hangimizin oturup mektup yazmaya yada postaneye gitmeye vaktimiz oluyor.
ama bilgisayarın başında günde onlarca mail atıyoruz ve bir mektubuda mail olarak düşünün yazıp yakınınız olan askere yollamak inanın o askeri çok memnun ve mutlu edecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…