Asker babasından isyan: Zengin versin parayı yatsın, garibanın çocuğu ölsün

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.diken.com.tr/asker-babas...ayi-yatsin-benim-gibi-garibanin-cocugu-olsun/

Bingöl’de PKK’lıların yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu hayatını kaybeden astsubay Muhammet Gürlek’in ailesine acı haber verildiği sırada asker babası bir mahalle sakini, “Versin zengin parayı yatsın evde, benim gibi garibanın çocuğu ölsün”diye isyan etti.

Fotoğraf Cihan Haber Ajansı’nın internet sitesinden alınmıştır.

Cihan Haber Ajansı’nın haberine göre, astsubay Gürlek’in Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan yakınlarına acı haberi veren görevliler, aileyi teskin etmekte zorlandı.

O sırada kendi oğlunun da 10 gündür askerde olduğunu belirten bir mahalle sakini, yaşanan ölümlere isyan ederek, “Versin zengin parayı yatsın evde, benim gibi garibanın çocuğu ölsün. Niye bir milletvekilinin çocuğu ölmüyor. Niye bir fabrika sahibinin çocuğu ölmüyor?” dedi.

Astsubay Muhammet Gürlek’in üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldiği, babasının beş koyun ve birkaç dönüm tarlayla geçimini sağladığı öğrenildi.

Ağabeyi Urfa’da öğretmenlik yapan Gürlek’in bir de liseye giden bir erkek kardeşi bulunuyor.

Zenginle ne alakası var .. Babası olmayan veya evin tek geçim kaynağı olan erkekler var .. mecbur el avuçtakini satıp kredi v yapıyor.. MECBURİYET var .. Ha keyiften gitmeyen var mı , var . Ama zenginlik deyip insanları kışkırtmak hoş değil. Allah rahmet eylesin çook acısı var ama ..

o kadar haklı bir isyan ki bu çok haklı

ben hiç çok zengin olupta şehit olan görmedim varsa da çok nadirdir

En güzel örnek erdoganin oglu ta kendisi degil mi? Testis kanseri olup ardindan cocugu oldu. Sonrada diyanet bide utanmadan huzurdan bahs ediyor!! Ya o kadar kizip üzülüyorum ki.

Kimse evlat acisi yasamasini istemem. Cok söylemek istedigim seyler var fakat birsey degistirmez, sadece ban sebebi olur..

ne demek isteğini anlamadım. ne kışkırtması

kışkırtma filan yok çok doğru söylemiş

lafı zar zor denkleştirip ödeyene değildir zaten

bu bedelli askerlik meselesi çıkmadan önce de zenginlere kıyak vardı hep rahat yerlerde yaptılar yada 3-5 gün yapıp hallettiler ve yahut çürük raporu
onlara her türlü kolaylık yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…