Aşka Şeytan Karışır -Hande Altaylı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Yayınevi : Okuyan Us Yayın
Dizisi : "O" Kitaplar Dizisi
Yazarı : Hande ALTAYLI
Fiyatı : 7. YTL
Kapak / Resimleyen : Ali KABAŞ
Basım Yeri / Tarihi : İstanbul / 2006 - Nisan
Sıradan insanlar yoldan çıkmaz, en masumlar günahkar olmaz, iyiler kötülük yapmazdı; eğer aşka şeytan karışmasaydı...
Gençliğin verdiği cesaretle zor bir aşkın içine gözü kapalı giriverir Aslı. Toplum kurallarını, ahlakı, vicdanı, ayıbı bir kenara atarak, teyzesinin sevgilisi Ömer’e kaptırır kalbini. Sevgilisinin evli olması bile umurunda değildir ilk başlarda. Ama kıskançlıklar, sorgulamalar, hayaller ve hayal kırıklıklarının ardından çareyi kaçmakta bulur. Yıllar sonra, artık olgun bir kadın olduğunu sandığında Ömer tekrar çıkar karşısına.
“İnsanın kaçmak isteyip de koşamadığı rüyalar gibiydi. Büyülenmiş, duruyordu. Onu hayatında ilk kez, bu gece gördüğüne yemin edebilirdi. Kasıkları ateşe verilmiş gibi alev alev yanmaya başladı ve içi korkuyla doldu. Kalbi sıkıştı, niye on altılık bir küçük kız gibi titreyip duruyordu teyzesinin sevgilisinin karşısında? Bu adamı daha önce hiç çekici bulmamıştı ki... Erkek olduğunun bile farkında değildi. Çığlık atmak istiyordu ama gel gör ki, üzerinden geceliği sıyrılırken itiraz etmeyi bile başaramadı. Tanımadığı bir duygu bütün vücudunu sarmıştı. Böyle bir şeyin varlığıyla karşılaşmak bile, dünyanın hiç de güvenilir bir yer olmadığının kanıtıydı. Burası, bizim bildiğimiz, alıştığımız ve tanıdığımızı sandığımız yer değildi. Her köşesinde farklı boyutlara açılan gizli kapılar vardı ve türlü tuzaklarla insanı, ne yapıp edip kendisine yenik düşürüyordu. Yapmam dediğimiz şeyleri yaptıran, söylemem dediğimiz sözleri söyleten bir gücün esiriydik. Ve bu güç, bizim içimizde, tohumlarımızdaydı. Bir sınırın çok yakınına gittiğimizde, o sınırın orada olmadığını görüyorduk. Sınırlar mı sürekli değişiyordu, yoksa zaten onlar bizim var olmasını dilediğimiz seraplar mıydı?”

ben yenı okuyabıldım cok begendım eger okumayanlar varsa muhakkak tavsıye edıyorumm

Bu kitabı aylar önce okumuştum. Çerez tadında güzel bir kitap. Sonu öyle br yerde bitmiş ki , sanırım devamı gelecek. Paylaşımın için teşekkürler. a.s.

tadı damağımda kalan kitaplardan birisi.konusu yorumu okunuşu çok rahat ve zevkli.bende tavsiye ederim.aşkın sınırsız, hesapsız ve özgürce yaşandığı hoş bir kitap.

birkaç saatte bitirdim bende kitabı ilk çıktığı zamanlarda

acaip süürükleyiciydi

bu kitabı ömer diye birine aşık olmuşken okumuştum. ne çoke tkilenmiştim o zaman 2 yıl fln oldu.okuduğum en iyi kitapalrdan değil ama çok çabuk bitmişti.okunabilir bence:)

2 hafta önce okumuştum. hikaye çok bilindik geldi sanki bana, özgün bir tat alamadım ama güzeldi...kolay okunuyor...

ben de okudum bu kitabı...çok sürükleyici bir kitap...bir başladımı zaten bitene kadar bırakamıyorsunuz.okumanızı tavsiye ederim

bende geçen yaz okudum çok sürükleyici bir kitap elimden bırakamadım

bi arkadaşım tavsiye etmişti kendisine teşekkür ettim bir solukta okuyabileceğiniz soft bi kitap

2 yıl kadar önce okumuştum. Bildiğim kadarıyla Hande Altaylı'nın ilk romanıydı zaten. Dili akıcı, sıkılmadan okunabilecek bir kitap. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…