Aşka dair korkularım var

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.130
1.020
22 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Şuana kadar bir tane sevgilim oldu o da beni aldattı. Onun dışında konuştuğum birkaç kişi oldu onlar da fos çıktı maalesef. Platonik olarak hoşlandığım kişiler oldu ama onlar da benimle ve duygularımla alay ettiler. Halbuki güzel ve başarılı bir kızım herkes öyle söylüyor. Şuan birinden hoşlanıyorum. Ailesi de beni çok seviyor. Çocukla henüz tanışmadık şuan okuduğum için pek de istemiyorum açıkçası. Okulu bitirip işe başlayınca birini isterim hayatımda. Zaten bu çocukla aramız olursa da görücü usulü olur. Bunun için de ilk olarak okulu bitirmeliyim.
Aşka dair korkularım şunlar; Genellikle çapkın kötü erkekleri çekiyorum hayatıma. Ben onlardan hoşlanıyorum onlar da benden hoşlanmış gibi yapıyorlar. Sonra ben ilgimi belli edince köşe bucak kaçıyorlar. Ya bi yerden sevgilileri çıkıyor ya da hoslandiklari birileri. Benimle ve duygularımla alay ediyorlar, üzülen ben oluyorum. En büyük korkum alay edilmek ve sevdiğim insanın başkasını sevmesi. Arkadaşım dediğim kız şuan hoşlandığım kişiden ötürü "Benim arkadaşımın annesi de ogluna kız beğenmişti. Çocuk başkasıyla evlendi." diye negatif konuştu. Zaten korkuyordum korkum iyice tetiklendi. Artık o kızla konuşmuyorum. Çok negatif birisi çünkü.
Korkuları bilincaltimdan nasıl silerim?

bilinçaltında bu tarz düşüncelerin varsa uzman birinden geçmiş temizleme terapisi alabilirsin ki kısır döngü bozulsun. ve sen acabalarla başladığın herşeyde acabaların hepsini çeker ve yaşarsın. Psikoloji de buna kendini gerçekleştiren kehanet diyorlar. Bu tarz düşünceler aklına geldiğinde olumlamalar yapabilirsin. güzel hayaller kurabilirsin dene derim :)

Şuan olumlama yapıyorum her gece ayın 22sinde 21 günü dolduracagim :) İnşallah değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…