Aşk yatmaktan ibaret değil, biraz çabalamak gerek!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Başlığı sinirle yazdığımdan gidiceği yeri düşünemedim cinsellikle alakalı bir şey yok öncelikle bunu ekleyeyim. 1 buçuk yıllık bir ilişkim var sözlüyüz. Sözlendiğimizden beri sözlülük yaşamadık. Sevgisinden ve sadakatinden şüphem yok. Ailesiyle sorunlarımız oldu öyle kavgalar laf sokmalar falan olmadı ama bana karşı genel bir Soğuklukları vardı ilk günden beri, bunun çok kavgasını yaptım sözlümle. Herneyse sözlüm biraz bencil, benide düşünür fakat kendi ve hayatı daha ön planda o bunu kabul etmesede... Düşüncesizliği var, bizim için çok bir çabası yok, bazı şeyleri ben söylemeden yapmaz vs vs. Eski konularımı okursanız daha çok fikir edinebilirsiniz. Bana öyle çok sözlüymüşüz gibi davranmıyor daha doğrusu sözlülüğün ne demek olduğunu anlayamadı. Sevgiliyken bu kadar ilişkiyi salmış bir insan değildi en basitinden görüşmek için bir çabası vardı. 3 hafta önce annem ameliyat oldu ameliyat günü benle kavga etti vs vs. Tam 3 haftadır görüşmüyoruz ameliyat gününden beri gelmedi eve. Kuzenleri geldi o gelmedi. Tamam doktor misafir kabul etmeyin dedi ama insan bi 10 dakikada olsa hiç değilse görmeye gelir araçla evlerimizin arası 20 25 dakika. Sürekli yatar sürekli, misafirliğe gider orda bile bir koltuk bulur bir yatak bulur yatar. Birçok sorun var uzatmak istemiyorum. Onca derdimin arasında bana sürekli iş sorunlarını anlatıyor mesela gıkımı çıkartıp bişey demeden telkin ediyorum. Dün patladım artık bencilsin falan diye kavga ettim bir eş kadınına nasıl davranması gerekiyorsa bana öyle davranmanı istiyorum kendini toparla sen bekar değilsin evlilik yolundasın dedim. Ama şuan ona karşı çok kırgın ve soğuğum 1 haftadır böyle bu. Mesafeliyiz. O bir sorun yokmuş gibi sıcak. Ayrılmak istemiyorum tabiki ama herşey kısmet. Az önce telefonda yine bi haşladım ama üzüldüm gerçi yine ben haklıydım. Sizce ne yapayom, nasıl davranıyım.
Yumuşayım mı yoksa burnunu biraz sürtüyüm mü? Bir de biz konuşamıyoruz ama ondan dolayı. Hemen kavgaya getiriyor olayı. Ben napıyım?

Son düzenleme:
Başlık ne alakaya maydonoz

Şimdi herkes yanlış anladı, o nasıl başlık olmuş.

Ama bu adam gerçekten bencil, kendini çok seven biri.
Ayy şimdi farkettim ya çok utandım yatmaktan kastım o değil sinirle yazınca sonuç bu işte :)
İnan aynen öyle anşatmadığım göz yumduğum bir sürü şey var. Nasıl düzelticem kafayı yiycem.

Şimdi aşk yatmaktan ibaret değil diye başlık olunca konu içinde aradığımı bulamadım ve geçenlerde anneniz ameliyat olduğunda açmış olduğunuz konunun bir üst versiyonu gibi olmuş bu.
Bu adamın huyları değişmez der susarım.

Sürekli yatan yatmayı seven bi insan olduğundan o amaçla yazdım ama sinirden o anlama gidiceğini düşünemedim :)
okuyunca anladım da yanlış anlaşılıyor ilk okunduğunda türkçe bu nereye çeksen gider

bencil tembel deseydin

Ayy şimdi farkettim ya çok utandım yatmaktan kastım o değil sinirle yazınca sonuç bu işte :)
İnan aynen öyle anşatmadığım göz yumduğum bir sürü şey var. Nasıl düzelticem kafayı yiycem.
Boşver canım, eğleniyoz :)
Valla iyi düşün, bir ömür çekilir mi. Hayırlısı inşallah. :)

evlilik hazırlığı vs ya da bi konuşma yokmu ne kdr sözlü kalıcaksınız daha ve en önemlisi çalışıyomusunuz ikinizde

Konu girişinde başlığın olayını ekledim.
Evet biraz öyle oldu patladım artık. Haklısınız sanırım yinede bir umut belki diyorum ama sanırım o da bitecek.

evlilik hazırlığı vs ya da bi konuşma yokmu ne kdr sözlü kalıcaksınız daha ve en önemlisi çalışıyomusunuz ikinizde
Hazırlık yok nişan olacak diyoruz ama kısmetse tabi... O çalışıyor kendi işi, ben iş arıyorum. Evlilik için birkaç senemiz var şu aşamada zaten hemen olsun demem.

Hazırlık yok nişan olacak diyoruz ama kısmetse tabi... O çalışıyor kendi işi, ben iş arıyorum. Evlilik için birkaç senemiz var şu aşamada zaten hemen olsun demem.
evet bu sıkıntıları aşmadan evlilik zaten düşünme hiç ama bu rahatlık nerden geliyor ki çok mu üstüne düşüyosun da böyle tepki veriyor acaba hani bi insana bişeyi sürekli söyleyince artık ters tepki verir ya

Surekli cani yatmak istiyorsa hayatinda gercekten ilgisini ceken hiçbir sey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…