Aşk yastıkçığı (arkadaşlar lütfen yorum yapınnnnnn)

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
Arkadaşlar yeni tasarladığım magneti ekliyorum. Boyutu 18x18 cm. Ben magnet olarak hazırladım ama her bir kalp üzerine harf eklenerek duvar süsüde yapabilirim diye düşünüyorum. Eksiklikleri varmı yada daha nasıl geliştirebilirim. Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Bu yalnızca ilk örneğim. Çok kusursuz değil ama sipariş alabilirsem çok kusursuz bir hale gelecek. Sizlerden yorum bekliyorum lütfeeeennnn. $IMG_0105.jpg $IMG_0102.jpg $IMG_0103.jpg $IMG_0104.jpg

yanlış anlamadıysam her bir kalbin üzerine bir harf koyacaksınız ve yanyana dizerek isim oluşturacaksınız değil mi? bence çok mantıklı. o yastıkları da yanyana bir tahta platform üzerine yapıştırsanız o platform da magnetli olsa da olabilir. tabi buzdolabına uyacak boyutlarda. ama bunlardan mesela önlük, yastık, fırın eldiveni, el bezi, masa örtüsü takımları da yapsanız daha ilgi çeker tabi imkanlarınız ne kadar bilmiyorum. ya da buzdolabı kulbu tutacağı var ya. türkiyede de çok bulunmuyor bildiğim kadarıyla. yani takım olarak birşeyler yapsanız bayanların daha ilgisini çeker :)
emeğinize sağlık.

X