Aşk yaşamak için doğru insan mı?

neslimm_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
16
0
86
36
İstanbul
http://www.asktesti.com/index.php?p=1&testId=18

bana bu çıktııı yafff:roflol:

'Sizin için en doğru seçenek olmasa bile iyi bir aşık olacağı kesin! Zaman ilerledikçe birbirinizi yakından tanımanız ve yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler bu ilişkinin geleceğini tayin edecektir. Aşk yaşamaktan evliliği kastetmediğimizi düşünecek olursanız, bu durumda bu kişi ile aşk yaşamamanız için bir sebep görmüyoruz. Ama şunu da biliyoruz ki her zaman daha iyi bir seçenek için arayışınız sürecektir... Olsun olsun o da iyidir... :)':çok üzgünüm:

'Sizin için en doğru seçenek olmasa bile iyi bir aşık olacağı kesin! Zaman ilerledikçe birbirinizi yakından tanımanız ve yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler bu ilişkinin geleceğini tayin edecektir. Aşk yaşamaktan evliliği kastetmediğimizi düşünecek olursanız, bu durumda bu kişi ile aşk yaşamamanız için bir sebep görmüyoruz. Ama şunu da biliyoruz ki her zaman daha iyi bir seçenek için arayışınız sürecektir... Olsun olsun o da iyidir... :)'

nedense bana da aynısı cıktı kızlaaaarrrrrrrr:icecream:

'Sizin için en doğru seçenek olmasa bile iyi bir aşık olacağı kesin! Zaman ilerledikçe birbirinizi yakından tanımanız ve yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler bu ilişkinin geleceğini tayin edecektir. Aşk yaşamaktan evliliği kastetmediğimizi düşünecek olursanız, bu durumda bu kişi ile aşk yaşamamanız için bir sebep görmüyoruz. Ama şunu da biliyoruz ki her zaman daha iyi bir seçenek için arayışınız sürecektir... Olsun olsun o da iyidir... :)'

hıh hayır o benim için en iyi olan bu test yalan söylüyo. ben onca insan içinden onu seçtim eş adayım olarak aslada pişman değilim. çok memnunum. iyi ki seni seçmişim ömrüm. seni çok seviyorum

Aşk yaşamak için doğru insan mı?" testinin sonucu:
bana da bu çıktı galiba bu testte başka sonuç yok:1rolleyes:

şk yaşamak için doğru insan mı?" testinin sonucu:

'Bu kişiyi aşk yaşamak için doğru bir insan olarak düşünmemeniz sizin için daha hayırlı olacaktır. Çok mu ağır konuştuk? :) Şaka bir yana, elbette ki aşık olarak yada bir sevgili olarak sizi mutlu edebileceği anlar olacaktır ama bu doğru insan anlamında gelmiyor. Çok zamanım var biraz da onun için harcarım ne olacak diyorsanız o zaman devam edin ama bu ilişkinin uzun sürmeyeceğine iddaya girebiliriz :) Kısacası aşk yaşamak için doğru insan değil ama aşk yaşanabilir... Ne diyeceğimizi bilemedik karar sizindir :)'

bütün hepsinde c şıkkkını seçtim.. demek ki başka bir aşk yorumu yapmışlar

"Aşk yaşamak için doğru insan mı?" testinin sonucu:
'Bu kişiyi aşk yaşamak için doğru bir insan olarak düşünmemeniz sizin için daha hayırlı olacaktır. Çok mu ağır konuştuk? :) Şaka bir yana, elbette ki aşık olarak yada bir sevgili olarak sizi mutlu edebileceği anlar olacaktır ama bu doğru insan anlamında gelmiyor. Çok zamanım var biraz da onun için harcarım ne olacak diyorsanız o zaman devam edin ama bu ilişkinin uzun sürmeyeceğine iddaya girebiliriz :) Kısacası aşk yaşamak için doğru insan değil ama aşk yaşanabilir... Ne diyeceğimizi bilemedik karar sizindir :)'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…