Aşk ve evlilik

Eğer adim atarsa deneyin son kez. Arkadas akraba arabulmak icin devreye giriyor mu?
Arkadaşlarımla paylaşmıyorum pek bu tür durumları neden bilmiyorum utanıyorum sıkılıyorum o yüzden burda sizle paylaşmak daha çok içime siniyor. Annemle çok konuşurum anneme anlatırım hep. Fakat annem de yetersiz kaldı bi yerde. Amcam devreye girdi 2 ay önce son tartışmamızda. Beyefendi havalara girdi yok barışmam, boşanacağım diye . sabrettim bekledim evimdeydim bi yere de gitmedim. Kendisi annesinde kalıyordu. Neyse barıştık görseniz bana niye soğuk davranıyorsun diyor. E normal değil mi daha yeni barıştık diyorum, araya kırgınlık girdi diyorum, seni bekledim evde günlerce ben barışmam boşanacağım dedin diyorum “sinirleydi ben seni seviyorum senden vazgeçmem” diyor. Neyse sonra yine birbirimize girdik. Ailesi artık tınlamamaya başladı. Onlara da hak vermemek elde değil bıktılar artık çünkü anne babasını da takmıyor, dinlemiyor. Amcam gitti beyefendiyle konuştu “ben boşanmak istemiyorum, seviyorum” dedi. Akşamına tekrar kavga ettik. Ertesi gün amcamı arayıp “boşandır bizi” dedi. Acizliğe bakar mısınız? Git dilekçeni ver aç davanı boşanacaksan, amcam mı boşandıracak bizi? O gün bugündür karşı tarafta çıt yoktu 2 ay oldu işte. Boşanma dilekçemi falan verdim ben ondan sonra etekleri tutuştu ama hala kuyruğu dik tutma çabasında olduklarını düşünüyorum açıkçası. Beklediğim çabayı göremedim, tatmin olmadım.

"Eşimi kırmaktan, üzmekten pek çekinmezdim. Onu kaybetmekten korkmazdım çünkü. "

Bir taraf bu dusuncelerdeyken yurumez, yurumemesi normal.

Evden gitmesi bi travma aslinda sizin icin..

Evden gitmesi bi travma aslinda sizin icin..
Yani.. evden gitmesi.. evden gitmeden önce arayıp annemi ben kızınızdan boşanıyorum evi terkediyorum demesi.. tabi uzun uzun konuştu annemle hep benim hatalarımdan bahsetti.. annem de tamam öyleyse ne diyim ben kızıma sahip çıkarım boşa dedi en sonunda kadın ne yapsın.. nereye kadar ezil bükül. Neyse ben tam evden girmek üzereydim babası aradı beni gitme kızım dedi ben onun kulağını bükeceğim terketme evini dedi.. üzerine 3 gün bekledim öyle geldi eve. Aslında şimdi kendime çok kızıyorum niye bu kadar egosuna oynadım diye şimdiki aklım olsaydı asla durmazdım o evde.. neyse aramız düzelince dediğim gibi adam bana niye soğuksun diyor. Aşk böceğine dönüşüyor. Elimden yüzümden gözlerimden öpüyor. Ben seni çok seviyorum senden vazgeçmem diyor. E bu dengesizlik niye o zaman? İşte bu sebeplerden zamanla soğuttu kendinden. Vazgeçilmez sandı kendini fakat umarım artık öyle olmadığını anlamıştır.

Kesinlikle.. Bahsetmeye çalıştığım tam da buydu. Ne güzel açıklamışsınız.. Evet seviyorum fakat dediğiniz gibi yoğun duygularla değil.. Yeter zannetmiştim ama belki de yetmedi. Etrafıma bakıyorum yani afedersiniz kocasından küfür hakaret duyan arkadaşlarım var akşam kocaları eve geldiğinde gülücüklerle karşılıyorlar. Neden diyorum çok seviyorum , onu da anlamaya çalışıyorum, mutluluğuma bakıyorum, o olmasa ben ne yaparım gibi şeyler söylüyorlar. Ben sabah kavga edip akşam o kapıyı açmaya bile tenezzül etmezdim kendi açar girerdi anahtarıyla. Öfkem hep sevgime üstün gelirdi. Belli ki tam tersi olmalıydı, hiç olmadı.

Mahkemede kararlı dur. Bakalım ne olacak

Aşık olmadan evlenip devam ettiren çok insan var.Bunca insan sırılsıklam aşık olup evlenmiyor.Yani kişiye göre değişir hayat tercihler bütünüdür.Mesela ben aşık olmadan evlenemem.Bu nedenle 35 yaşında bekarım.Asik oldum elbette ama terkedildim.Yani karşılıklı olarak denk gelmedi.

Bilezikleri verdiniz mi merak ettim

eşinizin dağ ayısına dönüşmesi acaba yıllar içerisinde sizin tavırlarınızdan, yeterli sevgi gösterememenizden, kırmanızdan, üzmenizden çekinmemenizden kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
yani kimse içi giderek baktığı insana karşı bir anda değişmez.
boşanma sebebinizi tam olarak yazmamışsınız ama eşinizin bu değişimi ise sebep belki de sizden kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum.

aşk yoksa evlilik yürümez.iyi insan olması ,sizi sevmesi bir kıstas değil, ben seversem gerisi gelir (aldatma,şiddet vs yoksa) ama bende yoksa sevgi denen unsur isterse başına taç etsin beni anlamı yok.
birde kalp çarpıntıları,deli gibi özlemeler falan zamanla ilişki yerine oturunca ve hayatın koşturmacasıda eklenince kalmıyr pek . Zaten öncesi yasak elma olan biri ile aynı evde yaşamaya başlayınca keşfedecek şeyde kalmıyor ve haliyle ilişki rutine biniyor. Ama sizinki baştan yanlış başlamış..

Eşinizi tuketmişsiniz. O nedenle boşaniyorsunuz. siz de o u sevseydiniz oyle 1 yilda bitmezdi ask bu durumda olmazdinız. Tek tarafın aşkı ile yürumüyor evlilikler. Ona aşık olmadım diyerek evlenmiş ona haksızlık etmişiniz. Siz sevmezken eşinizin askinin 1 yil sürmesine şasırmanız da bencillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…