Aşk romanları ve fantastik romanlar/BULUNMUŞTUR

EGE1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
796
17
Listedeki kitapları okumak istiyorum. fakat orjinaller çok pahalı olduğu için alamadım. 2.el olarak, uygun fiyata satmak isteyen olursa bana mesaj atabilir mi?

Kara Prens-Christine Feehan

Kara Tutku-Christine Feehan

Gece Yarısı Öpücüğü-Lara Adrian

Kızıl Öpücük-Lara Adrian

Tutkunun Dansı-Stephanie Laurens

Uzaktaki Tatlı Şey-Libba Bray

Kıskançlık-Anna Godbersen

Saklı Bahçe-Kate Morton

Günahkar-Pamela Clare
Kağıt Kız-Guillaume Musso

Sonsuzluk İçin Yedi Gün-Marc Levy

Sizi Tekrar Görmek-Marc Levy

Pazartesi Erkeği-Eva Völler

Geç Gelen Mutluluk-Kristan Higgins
Tenimdeki Mühür-Andrea Kane

Son düzenleme:
İSKOÇYALI'NIN GELİNİ bende var almak istersen gönderebilirim.benim burada listelediğim kitaplarda var belki hoşuna gidenler olur onlarıda ekleriz..

İstemiş olduğun kitapların pek çoğunu okudum ama daha önce elimden çıkartmıştım. Şimdilik sadece dört tanesi mevcut.
Başka kitaplarımda var özelden listesini gönderiyorum.

Sevgiler

Elimde olanlar
Anlaşmalı Evlilik - Sherry Thomas
Ben Böyleyim - Lisa Kleypas
İki Yabancı - Kathlen E. Woodiwiss
Saklı Düşler - Laurie Mcbain

selam.kıtap lıstemı daha yenı yazdım bakarsan ıstedıgın kıtapların cogunu ve fazlasını goreceksın.ıstedıklerını yazıp fıyat teklıfını verebılırsın.fıyat belırlemedım cunku.

kitaplarınız için belirlediğiniz fiyatları yazarsanız ona göre karar verip alacağım.
ilginiz için teşekkürler.

hangılerını ve kac tane almak ıstıyorsunuz yazın fıyat vereyım

O YAZ
BEN BÖYLEYİM
SEVGİM SANA AİT
TESLİMİYET

bunlar varsa ve fiyatları bana uyarsa hepsini almak isterim.

teşekkürler

actıgım konuya bakarsan hangı kıtaplar var gorursun ıncele lutfen hangılerını ıstersın yaz.kıtapların hepsı orjınaldır ve tertemızdır.fıyat konusundada emın ol anlasırız.cok para ıstemem.yada ne kadar odeyebılecegını yaz lısteyle bırlıkte konusalım sımdı bakamıyorum hangılerı var kızım rahatsız sız bakın ınceleyın lutfen

BEN SANA MAİL ATTIM AMA GELDİMİ GELMEDİMİ EMİN DEĞİLİM SEN BANA BOS MAİL AT SANA KİTAP LISTEMİ YOLLİYİM t_pinar1984@hotmail.com

merhaba,

Sonsuzluk İçin Yedi Gün-Marc Levy

bulunuyor elimde, ilgileniyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…