AŞK NEYDİ Kİ :(

bu ilişkide biten ilişkimi gördüm.
biticek ve ozaman nasıl aptal olduğunu anlıcaksın. sakın ama sakın arama sorma.. ben burdaki yorum yapan arkadaşları dinlememiştim. şimdi KEŞKEE diorum

zararın neresinden dönersen kardır. bırak inceldiği yerden kopsun. koşarsan kaybedersin.

bu ilişkide biten ilişkimi gördüm.
biticek ve ozaman nasıl aptal olduğunu anlıcaksın. sakın ama sakın arama sorma.. ben burdaki yorum yapan arkadaşları dinlememiştim. şimdi KEŞKEE diorum

zararın neresinden dönersen kardır. bırak inceldiği yerden kopsun. koşarsan kaybedersin.
koşa koşa hal kalmadı annem yoruldummm yoruldum ben alttan aldıkca anlayışlı oldukca değersizleşiyorumm
sıra onda şimdi o koşsun ama ben asla barışamam yeter artık

koşa koşa hal kalmadı annem yoruldummm yoruldum ben alttan aldıkca anlayışlı oldukca değersizleşiyorumm
sıra onda şimdi o koşsun ama ben asla barışamam yeter artık
eksilerini düşün. kafandan atmak ve yeniden hayata tutunmak kolay olur :)
boşverrrrrr. biri gelir biri giderr :KK66:

zamanında deli gibi sevdiğim her uyandığımda ayaklarını öptüğüm o adamı unuttum bu kıçı b..lu kim yaaaaa
kesinlikle öyle. kimlerden vazgeçilmedi. bunlar en kolayları. verilen değeri bilmezler hep bizden beklerler. sorsan adamız derler. öperler öyle işi.
hep bu mantıkla gitmen şiddetle tavsiye edilir :KK66:

Sevgili hanımlar kafam okadar karışıkki neyi nasıl ve nereden başlayacağımı şaşırdım
seven insan vazgeçermi?
insan sevmediği birine nasıl seni seviyorum der bir türlü anlamıyorum sevgi aşk neydi nasıl anlarsın sevildiğini
kaçarsan sevmişmi oluyorsun
bir kadın ne yaparsa sevmiş olur
ukalamı olmak lazım karşısındakini kırmamak için susmak mı suç
her ayrıldığınında dayanamayıp peşinden koşturduğum içinmi suçluyum
ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık ziraa her ayrılmamızda 2 gün sonra arayıp barışan bendim
biliyorum şimdi arasam yine barışıcaz ama ben bu defa öyle olsun istemiyorumm
ben nerede hata yapıyorum içten pazalıklımı olmam lazım
ben böyle yaparsam o şöyle yapar hımmmm ben biraz şöyle yapayım o böyle olsun diye kurgulamam mı lazım
ya ben sevmeyi bilmiyorum yada aptalın tekiyim
içim okadar dolu ki ıssız bir yere gidip eşek gibi anıra anıra ağlamak istiyorum.

aşkından ölsen de öyle yollara serilmiyceksin.
vazgeçebileceğini bilecek karşındaki.

X