- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
sinirlerime hakim olamadım malesef zaten bazen haftada bir bazen 15 günde bir yüzyüze görüşebiliyoruz biraz mesafe var aradamsj attı uyuyucam dıye sonra aradı dıyosun msj atmasaydın keske cagırıp konusurdun yuzyuze
birazda o arasın yeter ama herkesin bir sabrı var benim sabrım taştı aylardır .arama.
ilk başlarda anlamıyorsun ama sonra sonra yoruyor.
bence artık aramamalısın ,sinirlerime hakim olamadım malesef zaten bazen haftada bir bazen 15 günde bir yüzyüze görüşebiliyoruz biraz mesafe var arada
ya ben ondan birşey istemedim ki o saate kadar konuşmamışız aramasını beklemişim kalkmış canım ben eve gidiyorum falan filan diye mesaj atıyo arayıp deseydi canım ben çok yorgunum bugün uyuyacağım diye tamam derdim hani bugün çok konuştuk zaten yorguun da tamam ama yok yok yokkkbence artık aramamalısın ,
o dusunsun ben ne yapıyorum dıye eger vıcdanlı bır ınsansa zaten hatasının farkına varacaktır
erkekler bu kdr ınce dusunemıyorlar ıste malesefya ben ondan birşey istemedim ki o saate kadar konuşmamışız aramasını beklemişim kalkmış canım ben eve gidiyorum falan filan diye mesaj atıyo arayıp deseydi canım ben çok yorgunum bugün uyuyacağım diye tamam derdim hani bugün çok konuştuk zaten yorguun da tamam ama yok yok yokkk
malesefki öyleerkekler bu kdr ınce dusunemıyorlar ıste malesef
şu naz yapan erkeklere de nasıl sinir oluyorum anlatamam.birazda o arasın yeter ama herkesin bir sabrı var benim sabrım taştı aylardır .
hep tartışıyoruz diyor ama her tartışmayı kendisi yaratıyor sonra ben arıyorum o nazlanıyo yok artık öyle
ayyyy birde bana sor nefrer ettim artıkşu naz yapan erkeklere de nasıl sinir oluyorum anlatamam.
ne kadardır birliktesiniz ?ayyyy birde bana sor nefrer ettim artık
8 ay bittine kadardır birliktesiniz ?
benim anladığım kadarıyla,8 ay bitti
önceki ayrılıklarımızda daha kötüydüm ağlıyordum hep aramak için bahaneler arıyordum ama bu defa öyle değilimbenim anladığım kadarıyla,
yani açtığın konulardan pek rayında gitmiyor gibi sizin ilişkiniz ve sen bu adamdan vazgeçemiyorsun.
kendini tutmalısın bence.önceki ayrılıklarımızda daha kötüydüm ağlıyordum hep aramak için bahaneler arıyordum ama bu defa öyle değilim
daha rahatım
tutmam lazım zaten artık barışıp barışmamakta kararsızımkendini tutmalısın bence.
en doğru kararı verecek olan sensin.tutmam lazım zaten artık barışıp barışmamakta kararsızım
yaniiii ömrümden ömür gitti yaaa en iyisi böyle o kaybetti haline yansın şimdien doğru kararı verecek olan sensin.
ama olmuyorsa denenmişi denemenin luzumu yok.
hakkımızda hayırlısı arkadaşım..yaniiii ömrümden ömür gitti yaaa en iyisi böyle o kaybetti haline yansın şimdi
amin canım sağol.hakkımızda hayırlısı arkadaşım..
hemen aradı koparsa kopsun a..... k....dedi ben küfürüduyunca hemen telefonu kapattım dahada konuşmadık aamadı bende aramadım