AŞK NEYDİ Kİ :(

bence artık aramamalısın ,
o dusunsun ben ne yapıyorum dıye eger vıcdanlı bır ınsansa zaten hatasının farkına varacaktır
ya ben ondan birşey istemedim ki o saate kadar konuşmamışız aramasını beklemişim kalkmış canım ben eve gidiyorum falan filan diye mesaj atıyo arayıp deseydi canım ben çok yorgunum bugün uyuyacağım diye tamam derdim hani bugün çok konuştuk zaten yorguun da tamam ama yok yok yokkk

ya ben ondan birşey istemedim ki o saate kadar konuşmamışız aramasını beklemişim kalkmış canım ben eve gidiyorum falan filan diye mesaj atıyo arayıp deseydi canım ben çok yorgunum bugün uyuyacağım diye tamam derdim hani bugün çok konuştuk zaten yorguun da tamam ama yok yok yokkk
erkekler bu kdr ınce dusunemıyorlar ıste malesef

benim anladığım kadarıyla,
yani açtığın konulardan pek rayında gitmiyor gibi sizin ilişkiniz ve sen bu adamdan vazgeçemiyorsun.
önceki ayrılıklarımızda daha kötüydüm ağlıyordum hep aramak için bahaneler arıyordum ama bu defa öyle değilim
daha rahatım

hemen aradı koparsa kopsun a..... k....dedi ben küfürüduyunca hemen telefonu kapattım dahada konuşmadık aamadı bende aramadım

Bu sözden sonra artık aşkımdan ÖLSEM aramam.
Dünyada başka erkek kalmadı deseler, ya bunu seçersin ya sonsuza dek bekar kalırsın deseler ARAMAM.

• Beğen
Reactions: anu
X