- 19 Şubat 2015
- 227
- 191
- Konu Sahibi Mazikalbimdeyaradir
O kadar ay görüşme sonra bara çağır. Başka düşünceleri vardır onun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapilir pek bilmiyorum ama yapilmamasi gerekeni biliyorum, extra cabaya girmeyeceksin, adamin sevecegi varsa bsy yapmasan da sever Allah in izniyle; sevesi yoksa ne yapsan daha beter ters teper..Bu Aşkın mantığını biri çözsün artık ona göre hareket edelim yahu
Slm canım,kızlar aşık oldum hemde çok fena Ama o beni reddeti arkadaş olduk .aradan bi buçuk ay geçti görüşmemiştik hiç dün beni bara davet etti gecenin bi vakti.gitmedim tabi ama çok üzüldüm.benim Hakkımda yanlış bişey mi düşündü acaba?onu hala aşık etmek istiyorum bu imkansız mı sizce ?
Ama farklı ünilerdeyiz ve onun son senesi her zaman karşılaşabileceğimiz bi ortam yok yani.kendiliğinden Olmasını beklersem imkansızmış gibi geliyo.onunla karşılaşacağım ortamlar yaratmalıymışım gibi hissediyorum ama bunun için kendimden farklı ödünler vermem tabiki bara gitmediğim gibi..bilmiyorum ya bazen insan kendi kaderini kendi yaratmaz mı ki filmler yalan mı söylüyoSlm canım,
Zaten aşık olacaksa yer zaman önemli değil, o olur zaten.
Ama senin bukadar ısrar etmen yanlış, oluruna bırak, olursada kendiliğinden olsun.
Zorla gözüne soka soka kendine "aşık" edersen, büyük hayalkırıklığına uğrarsın, beklentileriniz ve verdikleriniz apayrı olur.
Erkek çok da düzgün adam yok heralde benim yaşlarımda(23) herkesin aklı havada.herkes takılmalık istiyo bundan bi Başkasını sevsem o da çok farklı olmıycak galibayok ya öyle düşünme senin karekterinle ilgili öyle düşünmemiştir zaten sen bunları dşünüyosan acaba böyle düşünmüşmüdür benim hakkımda diye kafyı yersin , adamın derdi takılım gibisinden sen onu fazla ciddiye alıyosun akışına bırak gelirse senindir gelmezsede işine baksın sana erkek mi yok o işin dalgasında kafanı yorma böyle düşüncelerle
Bende arkadaş kalalıma inanmıyorum zaten amacım ona arkadaş gibi yaklaşıp beni daha iyi tanımasını Sağlamak ..bi Ümit belki sever diye çünkü beni tanıyacağı kadar zaman bile geçirmedik.Ben sevgili olamadık bari arkadaş olalıma inanmıyorum.Zaten kendini frenleyebilsen ona karşı böyle hissetmezsin.
Bence artık görüşmemelisin.
O zaman tek yapmam gereken sevesi gelsin diye dua etmek mi yanine yapilir pek bilmiyorum ama yapilmamasi gerekeni biliyorum, extra cabaya girmeyeceksin, adamin sevecegi varsa bsy yapmasan da sever Allah in izniyle; sevesi yoksa ne yapsan daha beter ters teper..
Erkek çok da düzgün adam yok heralde benim yaşlarımda(23) herkesin aklı havada.herkes takılmalık istiyo bundan bi Başkasını sevsem o da çok farklı olmıycak galiba
Erkek çok da düzgün adam yok heralde benim yaşlarımda(23) herkesin aklı havada.herkes takılmalık istiyo bundan bi Başkasını sevsem o da çok farklı olmıycak galiba [/QUO düzgün birini bu devir de bulmak zor herke işin eglencesin de ok kaptırmamak gerek oyüzden iki takılım diye dalgasındalar boşver sen bu çocugu arkadasına gidipte senden çok tripliymiş gibisin dn bişiler demiş hi hş degil sanki vitrinden seçim yapıyo
ya önceki mesajımı sizin son mesajınızı alıntılayarak Yaptım ama sorun oldu galiba onu görün diye bunu alıntılıyorum şu an :)yok ya öyle düşünme senin karekterinle ilgili öyle düşünmemiştir zaten sen bunları dşünüyosan acaba böyle düşünmüşmüdür benim hakkımda diye kafyı yersin , adamın derdi takılım gibisinden sen onu fazla ciddiye alıyosun akışına bırak gelirse senindir gelmezsede işine baksın sana erkek mi yok o işin dalgasında kafanı yorma böyle düşüncelerle
İnanma seni opecek...
hahaha ben de orijinalini yazamadigim icin bunu yazdim. :))bazı konuların altına orijinalini yazmak isteyip de yazamıyordum, bu versiyonu iyimiş