Aşk mümkün müdür hala?

Ayy konuyu dağıtmıyim diye söylemicektim ama dayanamıcam :KK70:
Ben de başlıktan sonra bu şarkıyı dinleyen var mı diye soracaktım

ben önce davrandım :KK53: çok düşüncesizim demekki direk konu dağıtıyorum :KK70:

Ne demek rica ederim bende çok severim gerçi ben Levent Yüksel'in söylediği herşeyi çok severim :)

al benden de o kadarrrr :KK50::KK50:
başlığı görünce tepkim ahaaannn ohaaa olleyyy bee :KK70:

Hakkında yanlış düşündüğünü sanmıyorum denemiş sadece. Direk redderken bide söz alsaydın keske. Bu saatte evden cıkamam ama gündüz bi kahve içeriz istersen gibi. Ya da bundan sonra mesaj at. O gece cıkamadım ama istersen şimdi bi kahve içeriz diye. Kendimi daha iyi anlatma fırsatı yaratmıs olursun.
Onu Yaptım zaten üzgünüm çok isterdim gelemem başka zaman daha erken söylersen olabilir ama gündüz buluşsak bigün daha da güzel olur hatta bana bi kahve sözün vardı onu gerçekleştirebilirsin mesela dedim(reddetmeden önce söz vermişti).olur dedi o da bakalım sesi çıkacak mı :KK43:

Evden o saatte çıkmadığın için kendini kötü hissetme
Kahve için bi konuşun oturun bakalım
Yok çıkamadığım için kötü hissetmiyorum zaten kendimi onun ilk buluşmamız için mekan olarak barı seçmesi Yüzünden kötü hissettim kendimi ne biliyim sanki ben mi yanlış izlenim verdim acaba .açıldım ona diye Hakkımda farklı mı düşündü diye üzüldüm bide artık onun bana aşık olabileceğine dair ümidimi yitirdim gibi..off aşkta ne zaman kazanıcam acaba :KK43:

Yaa bara çağırdığı için kendini neden kötü hissediyorsun ki adamın sosyalleştiği mekan orası demek ki ??
Böyle düşün ..
Çık şu melankolik hallerden
Daha birlikte olmadan adam senin duygularını esir altına almış gibi bi halin var
Tamam aşıksın ama dibe de vurma
Bak kızdım yinee:KK34:

Yaa bara çağırdığı için kendini neden kötü hissediyorsun ki adamın sosyalleştiği mekan orası demek ki ??
Böyle düşün ..
Çık şu melankolik hallerden
Daha birlikte olmadan adam senin duygularını esir altına almış gibi bi halin var
Tamam aşıksın ama dibe de vurma
Bak kızdım yinee:KK34:
Aynen hiç sormayın ya ilkkez böyle tutuluyorum.platonik aşk bana Saçma gelirdi normalde ama büyük konuştum galiba liseli Aşıklar gibi geziniyorum aptal aptal :KK43: yani bar ortamını beni hoppa gördüğü için değilde gerçekten art niyetli olmadan istemiş olma ihtimali var mı diyosunuz?

Aynen hiç sormayın ya ilkkez böyle tutuluyorum.platonik aşk bana Saçma gelirdi normalde ama büyük konuştum galiba liseli Aşıklar gibi geziniyorum aptal aptal :KK43: yani bar ortamını beni hoppa gördüğü için değilde gerçekten art niyetli olmadan istemiş olma ihtimali var mı diyosunuz?

Art niyetli diye kestirip atıp da hepten harcamak istemem ama sen de kendini harcama !!En Büyük KK

bana da bara davet etmesi tuhaf geldi gitmediğin bencede iyi olmuş dışarıda bi kahve için bakalım ama sen de kendini çok kaptırmışsın çoçuk takılmalık gibi bakıyo gibi geldi bana :KK12:

bana da bara davet etmesi tuhaf geldi gitmediğin bencede iyi olmuş dışarıda bi kahve için bakalım ama sen de kendini çok kaptırmışsın çoçuk takılmalık gibi bakıyo gibi geldi bana :KK12:
Tabi kahve içinde ondan haber beklicem sesi çıkar mı onu bile bilmiyorum :KK43: peki takılmalık bakıyosa bile bunu nasıl değiştiririm :KK43:

kızlar aşık oldum hemde çok fena Ama o beni reddeti arkadaş olduk .aradan bi buçuk ay geçti görüşmemiştik hiç dün beni bara davet etti gecenin bi vakti.gitmedim tabi ama çok üzüldüm.benim Hakkımda yanlış bişey mi düşündü acaba?onu hala aşık etmek istiyorum bu imkansız mı sizce ?
onun istedigi kaliba girersem, her an yanyana olursak asik olur yanilgisina dusme.. ask oyle zorlamalara bakmiyor..

ya çocuk bence çok takmıyo böyle şeyleri ama bi görüşebilseniz aslında belki durum değişebilir sen çok istediğini belli etme iyi arkaş modunda yaklaş seni elinde sanmasın öyle oldunu anlayınca nedendir bilmem boşveriyolar onun bir şey hissetmesi lazım hem sana zeki karakterlisin demiş demekki sende ki bu duruş ilgisini çekmiş nasılsan öyle davran ek bir çabaya gerek yok severse seni sen olduğu için sevsin :KK66:

ya çocuk bence çok takmıyo böyle şeyleri ama bi görüşebilseniz aslında belki durum değişebilir sen çok istediğini belli etme iyi arkaş modunda yaklaş seni elinde sanmasın öyle oldunu anlayınca nedendir bilmem boşveriyolar onun bir şey hissetmesi lazım hem sana zeki karakterlisin demiş demekki sende ki bu duruş ilgisini çekmiş nasılsan öyle davran ek bir çabaya gerek yok severse seni sen olduğu için sevsin :KK66:
Bende öyle yapıyorum arkadaş gibi yaklaşıyorum pek üstüne düşmüyorum içim içimi yesede..evet zeki karakterli dedi sonra reddetti ama ilgisi bitti :KK43: keşke o dönem üstüne düşmeseydim işte ama Biraz zor bi dönem geçiriyodum ilgisi Hoşuma gitmişti nedense çok düştüm üstüne.belki çok ilgilenmesem o dönem şimdiye benimdi :'( o ilgim de heralde karakterli düşüncesini sildi hafif görmeye başladı.erkekler çok garip kız açılınca kıymeti kalmıyor.. :KK43:

Bende öyle yapıyorum arkadaş gibi yaklaşıyorum pek üstüne düşmüyorum içim içimi yesede..evet zeki karakterli dedi sonra reddetti ama ilgisi bitti :KK43: keşke o dönem üstüne düşmeseydim işte ama Biraz zor bi dönem geçiriyodum ilgisi Hoşuma gitmişti nedense çok düştüm üstüne.belki çok ilgilenmesem o dönem şimdiye benimdi :'( o ilgim de heralde karakterli düşüncesini sildi hafif görmeye başladı.erkekler çok garip kız açılınca kıymeti kalmıyor.. :KK43:
yok ya öyle düşünme senin karekterinle ilgili öyle düşünmemiştir zaten sen bunları dşünüyosan acaba böyle düşünmüşmüdür benim hakkımda diye kafyı yersin , adamın derdi takılım gibisinden sen onu fazla ciddiye alıyosun akışına bırak gelirse senindir gelmezsede işine baksın sana erkek mi yok o işin dalgasında kafanı yorma böyle düşüncelerle:KK20:

Şöyle ki biz kütüphanede tanıştık.bu çocuğa x diyelim şimdi bu x'in y diye bi Arkadaşı var benimde Yanımda b diye bi kız arkadaşım var.y benim arkadaşım b yi beğenmiş biz ara verip Bahçeye çıktığımızda bi Bahaneyle yanımıza geldiler y Hepimizle tanıştı x tenezzül bile etmedi Çevreyi izledi .sonra ertesi gün ben tek gitmiştim kütüphaneye y yine Yanıma gelmeye çalıştı b nin arkadaşıyım ya yaranıcak bana işte. Masalarına davet etti gitmedim filan ben ara verince tekrar geldiler Yan masaya oturdular y benle konuşmaya çalışıyo ama x arkasına dönük oturdu o derece cool.sonra ortak bi dersimiz varmış konu ondan açıldı filazoflardan filan bahsettik derken x nihayet sandalyesini bana doğru çevirip tanıştı benimle filan derken ertesi günlerde de muhabbet devam etti bana ben çok utangacım insanlar ukala sanıyo ama ilkkez bi kızla bu kadar çabuk anlaştım filan dedi numaramı Aldı baya ilgileniyordu yok çok karakterlisin zekisin falan filan derken ilk görüşte Aşka inanmam ama buna cidden hemencecik bişey hissettim.sonra bi anda kendini geri çekti bide ben bunun ağzından sevgilisi var mı diye laf alıyım derken bu trip atıyorum sanmış arkadaşlarına tripçi ya filan Demiş Hakkımda. Bende çocuk elden gitti daha kaybedeceğim bişey yok bari onun trip değil sevgilisini Öğrenmek için olduğunu söyliyim dedim sonuç reddedildim arkadaş olalım dedik.sonra öğrendim ki kendi amfisinde de çok kızı reddetmiş.hatta Gözüme girmişti ama dün daha önce hiç dışarıda bulunmadığımız halde gecenin bi vakti gel bara gidelim demesi garip.napayım nasıl bi yol izliyim?
Valla seninkide kapali kutu anam istwmem yan cebime koy diyo sanki gitne istedgi zaman seni cagirip istedigi zamangitmicen mi. Birak o gelsin

X