- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi ozdemircan
hiçbir şey hissetmediğini düşünmüyorum..hissetmese beraber olmazdı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki sevdiğim için katlanıyorum, yaşıyorum.Bunlari nasil katlaniyorsun peki? Kocani sevdigin icin sanirim. Maddi olmasa bile Evlilikte HER ZAMAN Problem yasancak. Problemsiz hayat olmaz ki.
Sevmedigin bir insanla bir problemi nasil asarsiniz?
haklisinTabi ki sevdiğim için katlanıyorum, yaşıyorum.
Hala çok sevdiğim için bi gün bu günleri de hatırlayıp gülüp geçeceğim umudunu taze tutuyorum.
Ben aşksız evliliği savunmuyorum ama konu sahibinin arkadaşı eğer zaman geçirirken eğlendiğini söylüyorsa demek ki boş değil.. bu duygularını mantıkla beslerse daha doğru kararlar alabilir.
Aşk evliliğinin ne kadar dezavantajı varsa mantık evliliğininde var.
Ne kadar seversen sev, ne kadar mantığınla karar alırsan al, evlilik kilitli sandık.
Ne yaşayacağını, hayatın senden neler alıp neler vereceğini hiç bi zaman bilemezsin.
Evet arkadaşımın çekindiği nokta duygusal açıdan kendini engellediği nokta da bence bu. Yoksa bana da kalırsa bişeyler hissediyor ama yaşını sorun ediyor anladığım kadarı ileAslinda birazcık kendiyle çelişen bir konu.. adamin yaşı mantığa uygun değil. 24 34 yaslar. Ha adam cok genç ruhludur orasi ayrı. Ama hem adamdan elektrik alamadi hem de mantığa uygun diye şans veriyim mi diyorsa uyarin, iliskileri mantığa da uygun değil malesef. Bu devirde birçok sey para olmus olabilir ama her sey degil.
kızlar arkadaşımın bi derdi var o bana sordu ben size sorayım dedim. Şimdi arkadaşımda benimle yaşıt 91 li ve bir adam var oda 81 li anlayacağınız 10 yaş var aralarında. Adam THY çalışanı 15 yıldır bu şirkette çalışıyor çok iyi gelirivar evi var arabası var. Ve uzun zamandır bu kızı takip ediyormuş zaten beğeniyor ve bişeyler hissediyor. arkadaşımda ilgisini falan beğeniyor ama kalben çok bişeyler hissedemiyormuş ama vakiy geçirdiklerinde eğlendiğini onu anladığını hatta güvenebileceğini vs söylüyor. Siz olsanız aşık olacağınız adamı mı beklersiniz mantığınız bu adama mı evet der? arada ki yaş farkı çok mu sizce? sanırım arkadaşımın kendini engelleme nedeni birazda yaşı
O zaman yaş cok sıkıntı değil sans versinEvet arkadaşımın çekindiği nokta duygusal açıdan kendini engellediği nokta da bence bu. Yoksa bana da kalırsa bişeyler hissediyor ama yaşını sorun ediyor anladığım kadarı ile