- Konu Sahibi selda_berrak
-
Bir derdim varda olunca konu birşey oldu zannettim...
Aşk ve evlilik bir bütün bence...
Aşık olmadan nasıl evlenilir ki :sm_confused:
Hayir mavrus konu biraz daha farkli galiba....arkadas evlendikten sonra askin bittigne inanmiyor ve böyle düsününler hic aski tatmamis diyor
--------------------------------------------------------------------------------
Bence evlilik aşkı öldürürmü sorusu çok saçma ,bu soruyu soranlar ya aşkı hiç tatmamış yada evliliği.Aşk heyecandır tutkudur kalbin onu düşündüğünde gördüğünde çılgınlar gibi çarpmasıdır.Kokusunu duyduğunda ölecek gibi olmak sesini duyduğunda yerinde duramamaktır.Gecenin yarısı uyandığında birden onu özlemek yanında olamadığın için suçlamaktır kendini hıçkırıklar içinde... Gittiğin her yerde attığın adımda onu görmek onun nefes aldığı şehirde bulunmaktan bile mutlu olmaktır aşk... ...
Arkadaşlar hepimizin derdi değilmi evlenince aşkın bitmesi ,yani bir dedim varda olması normal. Evlenince aşk bitiyor bence aşk heyecan tutku özlem janselii nin de dediği gibi hergün eve geliyor adam neyini özleyeceksin sevgi güven huzur bunlara bırakıyor yerini tabi normal sorunsuz giden evliliklerde. Ben bir tercihiniz olsa hangisini seçersiniz diye sormuştum hep aşık olarak yaşamayımı(yeni aşklar kastım) yoksa hep eş olmayımı yani evli kalmayımı? Bu arada ben 13 senelik evliyim evlilik konusunda yeterince tecrübem var. Düşüncelerimizi paylaşmak değilmi bu forumun amacı hadi paylaşalım diye bu yazı.. Aşk dünyanın en karmaşık olayı evlilikde ve herkesin ortak noktası.. Daha ne olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?