• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aşk-ı Memnu,Peyker'in Saç Rengi

Söz konusu saç rengi şu : sanırım buna kızıl bakır deniyor. ama bu konuda çok bilgili değilim. ben de çok beğeniyorum bu rengi :S
73154136.png
98540297.png

işte bu yaaa,ben bu rengi istiyorum kızlar,turuncu değil kızıl değil karamel değil,bu hangi markada var?yani kumral bakır demişsiniz ama hangi markanın ki?ayyy çok heyecanlandım istediğim rengi burda görüncee:)yardımmm lütfeenn :asigim:

istediğin renk daha çok koyu sarıya mı yakın canm ozamn aynı renklerden bahsediyoruz.

benm bahsettiğim yukardaki resimlerdeki gibi değil.diziyi izliorsan anlamışşsındır demek istediğimi ??

memnu51nr2ah3uw6.jpg

peykerin şimdi ki hali bu. Yani söz konusu saç rengi bu arkadaşlar. Renk konusunda bir şey diyemem çünkü düz boya değil..

işte bu yaaa,ben bu rengi istiyorum kızlar,turuncu değil kızıl değil karamel değil,bu hangi markada var?yani kumral bakır demişsiniz ama hangi markanın ki?ayyy çok heyecanlandım istediğim rengi burda görüncee:)yardımmm lütfeenn :asigim:

canım senin dediğin saç rengi bu değil mi ?

sarengirw8.jpg
44804766.jpg
2io2nw6zj4.jpg

ben dızıdekı peykerın sac rengını kuaforume sordum canım ucları oryelle acılmıs ustune koyu tonda bır sarı yapılmıs dedı..

Son düzenleyen: Moderatör:
benımde koyu kahve canım bende bunla ılgılı bır konu actım daha cok rofle dusnuyordum herkes boyle kalsın dedı bıraz daha dusunucem(: ama bu renk gercekten cok hos.

Back