Saç Kesim Şekilleri Aşk-ı Memnu Nİhalin yeni saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
model cok guzel ama gercekten cok bakım ıstıyor ya duz yada masa ama benım masam ıyı buharlı o yuzden yanmıyor hıc bı kerede masa yaptım 3 hafta kadar oldu kestırelı herkes cok cok begendı tanıadıgım ınsanlar soruyor okulda sacımı tabı bakımlıyken zaten kurutup cıkmak ıdye bısey olmuyo papaz gıbı oluyor

O saç modeli herkese yakışmıyo görüyorummda
Eğer size yakışacaksa kestirin.
Birde saçınızın düz olması gerekiyo bence.Kıvırcık ve dalgalı saçlar kullanamazlar sürekli fön isteyen saç şekli çünkü

evet canım ya bakım ıstıyor ben banyodan sonra duzlesztırıyorum yıkayana kadar aynı kalıyor benım gordugum herkese yakısmıstı bu model ben kendıme bakınca anlayamadım pek ama herkescok begendı ıcım rahatladı

ben de yarın kestiricem gözümü kararttım sanırım bide benim saçlarım dalgalı bakalım fön çektirince güsel olur umarım. saç dışında yüzüme de gider umarım aslında çok kararsızım ama saçlarım baya kötü durumda böylece biraz daha toparlanır diye umuyorum..

Nihalin saç şekli bob kesim gibi değil mi? Eğer öyleyse ben kestirdim kıvırcık saçlıyım bence çok rahat ben en azından uzun halinden daha rahat kullanabiliyorum sadece perçemimi dışara doğru fönlüyorum geri kalanlar kıvırcık tabi tercih meselesi ama bence o saç pırasa gibi de pek hoş durmuyor hafif dalgalar olması lazım maşa dalgaları gibi Kıvırcık saçlı bayanlar zaten hayatınızda şekillendiricilerin yeri eminim vardır şahsen ben şekillendirici olmadan zaten uzun bir kıvırcığıda açık kullanamam o yüzden sabitleyici kullandığınız sürece bence kıvırcık saça da yakışan bi model hele ki yazın o aslan yelesi saç kısalıp enseniz hafif rahatlayınca o duştan sonraki hafiflik bence çok güzel

ben de kestirdim ama bob modeli deil de sadece kısalttım omuzlarıma değiyo şu an fönlü olduğu için memnunum bakalım yıkandıktan sonra şekillendirme konusunda zorlnmam umarım:)

bende omuzlarımda hafıf onlerı uzun kalsın ıstemıstım ama kuafor model oyle degıl dıye kısalttı ama begendım yoksa cok uzulecektım

kızlar nihalin saç modelinde, saçlarının arkası düzmü?
ben kestirdim ama arkası çok kaba durdu makas izleri belli oluyor.

kesitr kesilen saçlarını postiş yaptır istediğinde tak olsun bitsin hem yeni tarz hem sağlıklı pratik =)

benim saçlarım kalçama kadardı bu model kestirdim. pişman deilim. şimdi de önüne kahkül kestirmei düşünüorum nasıl olur bilmiorm ama yapcam

kızlar nihalin saç modelinde, saçlarının arkası düzmü?
ben kestirdim ama arkası çok kaba durdu makas izleri belli oluyor.

benımde sorunum aynı canım, bende kesıtrdıgımden berı arkasından memnun degılım, duzlestırınce makas ızı cıkıyor hafıf kut gıbı bısey, ama ıce kıvırıp fonleyınce guzel gorunuyor, bıdahakı kestırmemde arkasını nasıl yaptırmalıyım bılmıyorum uclarını ıncelttıreyım dıyorum, benım kuaforumde model boyle dıye baska turlu kesmıyor , baska yere gıtmeyı dusunuyorum, cok kısalmasın aynı boyda olsun arkalar yukarı dogru katlı cıkmasın ama uclarıda kut gorunmesın ıstıyorum nasıl olcak bılmem

Bende bu modeli yaptırmayı düşünüyorum. Saçlarım omuzlarımdan biraz daha aşağıda. Boyunu yine çok kısaltmayı düşünmüyorum. Bi yandan da cesaret edemiyorum. Sürekli saçımı düzleştirmekle uğraşmak da istemiyorum. Saçlarım hafif dalgalı. Düzleştirmeden kullanamaz mıyım acaba? Birde önüne kahkül istiyorum böyle yana doğru. Sizce bu modele yana doğru kahkül nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…