How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri Aşk-ı Memnu Nİhalin yeni saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

eylemcetinkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
279
0
46
İstanbul
selam kızlar!!! benim yakında arkadaşımın düğünü var şu an saçım uzun arkadan koltukaltlarına kadar uzanır bi boyda (buda nasıl bi benzetme olduysa neyse onuda görmeyin:D:)) değişiklik yapmak istiyorum sadece dizide gördüm diye değil öncedende yapıcaktım ama hiç cesaretim yoktu açıkçası yakışmazsa yada pişman olursam diye yaptıramadım dizide görünce bi cesaret geldi sizede sormak istedim yüzümn şeklini söyliyim köşeli bi yüzüm var elmacık kemiklerim çıkık biraz ve esmerim sizce nasıl olur yakışırmı kıymalımıyım saçlarıma:D:D

Saçın zaten kısaymış uzun sayılmaz.Madem bu kadar çok istiyorsun kestir :)
Baktın yakışmadı bir daha da kestirmezsin.Düğündede dağınık topuz yaptırırsın kamufle olur ;)

Ben o haltı bir kere yedim aman Allah korusun ikincisinden sırnaşık şey Seni biraz korkutalımda gitmesin uzamakta olan güzelim saçlar... Bence kestirme kısa saç herkeste var. Uzatmak zor ama 3 yıl rahat harcıyosun bu uğurda.. Benimki belimde bak. ( Azcık kaldı yanii ) Bence kestirme. Düğünde de şöyle havalı bir model yaptır saçlarını dağıta dağıta gezz...

aslında bnm saçım dediğimden biraz daha uzun onuda yeni farkettim :) ama karar verdimde kestirmiyim ya:D bakıyorumda kıyamıycam galiba düğüne kadar biraz daha uzar dalga yaptırırım heralde:DD: ilgilendiğiniz için çok teşekkürler :) bu arada nihalin saçı hakkında ne düşünüyosunuz nasıl olmuş? bence yakışmış

ben de çok begendim ve kestirip kestirmeme konusunda kararsız kaldım benim saçlarım da en uzunu omuzlarımdan 4 parmak aşagıda çok kararsız kaldım yaaaeyvahedigeldismile

kestirme bence, benim saçlarım belimdeydi ama psikolojim bozuldu değişiklik iyi gelir falan diye düşündüm gittim kısacık asimetrik şekilde kestirdim .. tamam yakıştı o da,bi süre değişiklikte iyi geldi ama eski fotograflarımı gördükçe o güzelim saçlarımı özlediğimi anladım çok pişmanım şimdide uzamıyo malesef... bence kestirme kesinlikle

bende nihalin saçlarını çok beğendim ama kestirmek cesaret benimde saçlarım belimde ama bakım yapmak için bazen kestirip uzatmak ii olyor ben öyle uzattım ama yine bakım zamanı geldi bende kararsızımmbilmiyorumkismile

bnmde vazgeçme sebebim yani nihalin yüz hatlarına göre fln ona yakışmış ama bana yakışırmı emin olamadım vazgeçt,m ama düğünden sonra özellikle yazdan sonra kestiricem

ben gecen hafta kestırdım aklımda olan bır modeldı kestırdım herkescok begendı ama benım ıcıme tam sınmedı ben arkaları bıraz daha uzun ve onlerle aradakı fark bıraz daha az olsun ıstıyordum model oyle degıl guzel olmaz dıye kestı kuaforum ama az once bu modelın bob modelı oldugunu ogrendım ve ıstedıgım gıbı bır suru resım buldum keske once arastırıp sonra kestırseydım arkaları bıraz uzayınca arkalarına dokunmadan onlerı bırazcık kısalttıracagım o zamana kadar ıkı ay:( ıdare etcez allahtan herkes cok begendı bununla ılgılı konuda actım ama nedense benım konularıma pek ılgı olmuyor bır kısı fıkır verdı sadece:(

yarın kestırcem bende inşşş pişamn olmam.sonucu yazarım,tek korkuom rahat kullanabılecekmıyımbilmiyorumkismile kızımla zor oluy cunku o yuzden kestrcem zqten,bakımsız da cok rahatsız oluyorum.bayanssulusmile

canım bob modelinden bahsediyorsun sanırım.benim bundan 6ay öncesine kadar güzelim saçlarım belimdeydi bende bir anlık hevesle gittim bob modeli kestirdim (nihalin ki gibi).çok zor ve bakım isteyen bir model benim saçlarım hafif dalgalı sürekli düzleştirmek gerekiyor.bugün pc'nin başında saçımla oynarken ütülmüş gibi tutam tutam elime parçalar geldi anneme gösterdm her tarafda kırıklar düzleştirmemden kaynaklandığını düşündüm.ve çok pişmanım kestirmekde istemiyorum uzasın istiyorum.
kısaca eğer saçların düzse kestir yoksa kestirme zaten başka model de olmuyor bob kesiminde sadece düz hafifde maşayı kabul ediyor kullanışlı değil

bence araştırıp kuaföre gitmek çok daha iyi olur ben kestirmek niyetindeym ama yazdan sonra tabi. denizden cıktıktan sonra o saçlar kabarıcak falan filan açıkçası zor bi model ya sürekli bakım ister ama ynede denem lazım yani ben deniycem yazdan sonra kesin içimde kalır yoksa:D:D

yaa ben saçımı aylardır kestirmek istiyorum ama sizler gibi bende kıyamıyorum...aylardır aklımda bi model vardı ve istediğim modeli nihalde görünce yeniden bi istek geldi ama hala düşüncelerdeyim.... aynı saç kavak yellerindeki minedede var o hep maşa yapıyor maşaylada ayrı bir güzel oluyor... ya aslında kuaförler her zaman tam olarak istediğinizi kesemiyor ondanda korkuyorm... ayyy bilemedim işte....

yarın kestırcem bende inşşş pişamn olmam.sonucu yazarım,tek korkuom rahat kullanabılecekmıyımbilmiyorumkismile kızımla zor oluy cunku o yuzden kestrcem zqten,bakımsız da cok rahatsız oluyorum.bayanssulusmile

m.joyy canımcım naptın merak ettik saçlarını kestirdin mi eğer kestirdiysen nasıl oldu hoşuna gitti mi?

Back