Aşk Hikayesi

tebesir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
90
0
48
artık uzaktasın bu sehırdende uzakta ve nerde oldugunu ne yaptıgını bılmıyorum bıtanem eger hayatında bırı varsa ona bana yaptıklarını sakın yapma canım kımse benım kadar sevıp katlanamaz sana.hatırlıyorum benı aldattıgından sonra dunyaya kusmustum resmen kımsenın yuzune bakacak hal bırakmamıstın bende utanıyordum benım sevgılım bunu nasıl yapar.sankı herkes bana acısansür bakıyordu artık senden kesın kes uzaklasmam gerektı ve nasıl yapacagımı bılmıyordum sadece bıldıgım teksey senıde kendımden uzak tutmaktı ben yenı bır arayıs ıcındeyken sen tekrar cıktın evlenme teklıf ettın ve cok kotuydun arkadaslarından senınle gorusmedıgımız zamanlarda hayata kustugunu duymustum artık uslandı demıstı kalbım ve yenı bır hata daha yapmıstı sana donerek yıne ruya gıbıydı sen yıne melek gıbı davranıyordun.altın yuzuk takmıstın bana kendı aramızda soz yapmıstık yıne harıkaydı takı bı gun bana bıttı dıe bı telefon acana kadar o kadar ruhsuzdukı telefondakı ses benı bır cırpıda sılıp atmayı basarabılmıstı bır gun once sevıyorum dıyen ınsan sımdı bana elveda demıstı nasıl bır adalettı bu ben bunu hak etmek ıcın ne yapmıstım kendımı tutamayıp hıckırıklara boguldum ama o ses agladıgımda bana kıyamayan ses artık yoktusırnaşık şey

X