Aşk her yaşta aynı acıyı veriyor .. ölüyorum

Hemde ne yanar döner.. benim için yanıyordu ama döndü gitti.. zaten artık sevmek mi tövbe..

Eğer senin yerinde olsaydım kinlenirdim üzülmek yerine... Çocukların olduğunu ve onların sana ihtiyacı olduğunu unutma. Söylediği ve yaptığı uyuşmayandan adam olmaz.

Hiç uzulmeyin belliki sizi kaldiramayacak birisiydi, zaman gectikce aciniz hafifleyecektir. Iki tane evladiniz varmis asil ask onlar. Umarim karsiniza sizi gerçekten mutlu edecek sizi tamamlayacak birisi cikar

Erkeklere aşık olmak aptallik ya aşık olunca gözümüzün önünü göremiyoruz. Aaah ah . Dilerim karşına gerçekten seni sevecek biri çıkar

Pisligin tekiymiss ..unutucalsn zman herseyin ilaci..allah sana 2 tane evlat vermis..onlara sarilip hayatina devm ediceksin..ilerde seni gercekten seven anlayan biri cikar ins..yipratma boyleleri icin kendini...

Biraz özel olacak ama cinsel bir beraberlik yaşamış mıydınız bu adamla birlikte? Bu soruyu sormakta ki amacım eğer böyle bir birliktelik olduysa ve bırakıp gittiyse adamın gayesi belliymiş diye düşünüyorum diyecektim

Eğer senin yerinde olsaydım kinlenirdim üzülmek yerine... Çocukların olduğunu ve onların sana ihtiyacı olduğunu unutma. Söylediği ve yaptığı uyuşmayandan adam olmaz.

Hiç uzulmeyin belliki sizi kaldiramayacak birisiydi, zaman gectikce aciniz hafifleyecektir. Iki tane evladiniz varmis asil ask onlar. Umarim karsiniza sizi gerçekten mutlu edecek sizi tamamlayacak birisi cikar

Erkeklere aşık olmak aptallik ya aşık olunca gözümüzün önünü göremiyoruz. Aaah ah . Dilerim karşına gerçekten seni sevecek biri çıkar

Pisligin tekiymiss ..unutucalsn zman herseyin ilaci..allah sana 2 tane evlat vermis..onlara sarilip hayatina devm ediceksin..ilerde seni gercekten seven anlayan biri cikar ins..yipratma boyleleri icin kendini...

Teşekkürler desteğiniz için.. evet aptallıkmış ama geç anladım işte..
Yukarıda bi arkadasa daha cevap verdim olmadı birliktelik felan.. zaten daha 2 aylık birşeydi.. sadece canım çok yanıyor... elbet geçecek ama kırgınlık kalacak..

birileri akıl vermiştir,,2 çocuklu biriyle olmaz ailen vs. demiştir ya da ailesine açtı konuyu seçim yapmasını istediler.. sebepler bunlar olabilir. üzücü ama baştan olması çok daha iyi.. hem kendiniz hem çocuklarınız daha çok üzülebilirdiniz

Ya tanıyorduk birbirimizi,

Aslında tanışıyorduk, hâlâ da görmek zorunda kalıyorum, aylarca uğraştık olur mu olmaz mı diye bu yazın başında da tamam dedik başladık.. Rüya gibi gidiyordu hersey... sabah canım, aşkım diyen adam aksamına biraz uzak duralım dedi ertesi gün de bitsin oldu..
anlam veremiyorum..

Ben evliliğimi mantık evliliği yapmıştım, ilk defa gerçekten aşık oldum.. o da bıraktı.. kendime kızıyorum ya nasıl kaptırdım diye.

Evet ama 2 ay cok az bır sure..Yarım kaldıgı ve anı oldugu ıcın bu hıslerın gececek merak etme..Sonucta mantık evlılıgı de olsa ıkı cocukla bosanmak ve o dönem duzen kurmak vs zor ısler..Bunları atlattıysan bunu da atlatabılırsın,mantıgını devreye koymaya calıs cnm..
Aşkın gözu kör,ama ne olsa da yasamaya deger..Ben pısman olmadım asık oldugum gunler en guzel gunlerdı ..

Sana güçlü olmak düşer. .
Çocuklarınla mutlu bir hayat inşallah
. .
Hem bak , aşktan ölünmüyor ..

Çocuklarına sarıl ve bir daha daha temkinli yaklaş iki tatlı söze,güler yüze tav olma sen annesin güçlü ol lütfen evlatların için

Asktan ölünmuyor sen de ölmezsin. 2 cocukla bosanip ayakta kalmis kadinsin sen bari etme bu bos laflari. Seni yari yolda birakan adam icin uzulmene degmez zaten

Sana güçlü olmak düşer. .
Çocuklarınla mutlu bir hayat inşallah
. .
Hem bak , aşktan ölünmüyor ..

Çocuklarına sarıl ve bir daha daha temkinli yaklaş iki tatlı söze,güler yüze tav olma sen annesin güçlü ol lütfen evlatların için

Asktan ölünmuyor sen de ölmezsin. 2 cocukla bosanip ayakta kalmis kadinsin sen bari etme bu bos laflari. Seni yari yolda birakan adam icin uzulmene degmez zaten

Aşk açısı doğru öldürmez ama gayet surundurur ....

Haklısınız öldürmez elbet, geçecek birgün ama çok zor oluyor.. belki de acısını tam yaşayamadıgim için zor oluyor çünkü güçlü olmak zorundayım.. ağlayamıYorum mesela çocuklarım etkilenmesin..
evet öldürmüyor ama güzel acıtıyor...

Kimse kimsenin duygulariyla oynamaya hakki yok.. adama bak ya adam'sa tabikide.. ask acisi insani guclendirir aslinda ama

O acı insanı büyütüyor. .
Hangimiz yaşamadık. .
Evlatların için Şükret. .

Ölüp bitmiyormuş demekki ailesini taniyordur karsi cikip cikmayacaklarinida biliyodur az cok hos karsi ciksalar bile rest cekerdi dedigin kadar ölup biten adam .. bana biraz hedef olmussun gibi geldi sadece

Ölüp bitmiyormuş demekki ailesini taniyordur karsi cikip cikmayacaklarinida biliyodur az cok hos karsi ciksalar bile rest cekerdi dedigin kadar ölup biten adam .. bana biraz hedef olmussun gibi geldi sadece

Yani hedef olacak birşeyde yoktu ki.. bi yakınlaşma felan olmadıda hani istediği buyMuş diyeyim.. kafam çok karışık görmek zorunda kalmak en kötüsü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…