Hemde ne yanar döner.. benim için yanıyordu ama döndü gitti.. zaten artık sevmek mi tövbe..Allah yardımcınız olsun. Ne desek boş, acılar öyle unut dediğimizde geçse keşke. Ama bu süreyi kısaltmak elinizde. Çocuklar ınızla bir ömür mutlu yaşayın. Onların kıymetini bilin. Zira erkek dediğimiz şu dünyada pek yanar döner.
Eğer senin yerinde olsaydım kinlenirdim üzülmek yerine... Çocukların olduğunu ve onların sana ihtiyacı olduğunu unutma. Söylediği ve yaptığı uyuşmayandan adam olmaz.
Hiç uzulmeyin belliki sizi kaldiramayacak birisiydi, zaman gectikce aciniz hafifleyecektir. Iki tane evladiniz varmis asil ask onlar. Umarim karsiniza sizi gerçekten mutlu edecek sizi tamamlayacak birisi cikar
Erkeklere aşık olmak aptallik ya aşık olunca gözümüzün önünü göremiyoruz. Aaah ah . Dilerim karşına gerçekten seni sevecek biri çıkar
Pisligin tekiymiss ..unutucalsn zman herseyin ilaci..allah sana 2 tane evlat vermis..onlara sarilip hayatina devm ediceksin..ilerde seni gercekten seven anlayan biri cikar ins..yipratma boyleleri icin kendini...
Biraz özel olacak ama cinsel bir beraberlik yaşamış mıydınız bu adamla birlikte? Bu soruyu sormakta ki amacım eğer böyle bir birliktelik olduysa ve bırakıp gittiyse adamın gayesi belliymiş diye düşünüyorum diyecektim
Ya tanıyorduk birbirimizi,birileri akıl vermiştir,,2 çocuklu biriyle olmaz ailen vs. demiştir ya da ailesine açtı konuyu seçim yapmasını istediler.. sebepler bunlar olabilir. üzücü ama baştan olması çok daha iyi.. hem kendiniz hem çocuklarınız daha çok üzülebilirdiniz
birileri akıl vermiştir,,2 çocuklu biriyle olmaz ailen vs. demiştir ya da ailesine açtı konuyu seçim yapmasını istediler.. sebepler bunlar olabilir. üzücü ama baştan olması çok daha iyi.. hem kendiniz hem çocuklarınız daha çok üzülebilirdiniz
Ben evliliğimi mantık evliliği yapmıştım, ilk defa gerçekten aşık oldum.. o da bıraktı.. kendime kızıyorum ya nasıl kaptırdım diye.
Asktan ölünmuyor sen de ölmezsin. 2 cocukla bosanip ayakta kalmis kadinsin sen bari etme bu bos laflari. Seni yari yolda birakan adam icin uzulmene degmez zatenİyi akşamlar hanımlar başlıktanda anlaşıldığı gibi aşk acısı çekiyorum.. önce kendimden bahsedeyim önceki konularımda var kısaca buraya yazayım boşanmış 2 çocuk annesi bir kadınım.. geçen sene başlamadan biten bi hoşlantı olmuştu..
Fakat bu yazın başında çok güzel bi ilişkiye başlamıştım.a hersey gerçek olmayacak kadar iyi gidiyordu.. benim sorun olarak gördüğüm fakat karşı tarafın hiç problem etmediği onun bekar olması durumu vardı... ama dedigim gibi o bunu hiç sorun etmiyordu(!)..
Rüya gibiydi ya.. o kadar mutluydum ki benim karşıma aşk 28 yaşımda çıkmıştı, ben kendimi 15 hissediyordum.. verilen sozler, okunan şiirleri hâlâ kulaklarımda.. sen beni bırakma ben asla bırakmam, ne olur bize sahip çık deyişi.. ne olduysa bu son haftada oldu.. benim ailem müsade etmez olmaz seninle, boşuna hayal kurmayalım dedi ve gitti.. heryerden engelledi... adam bana ölüp bitiyodu.. çocuklarımı çok seviyodu.. ya ben kördüm yada böyle görmek istedim.. ama anladım ki aşk her şekilde aynı acıyı veriyor... nefes alamıyorum... peki buraya niye yazdım sadece destek verin diye.. nasıl anlatırım bu durumu..
Evet ama 2 ay cok az bır sure..Yarım kaldıgı ve anı oldugu ıcın bu hıslerın gececek merak etme..Sonucta mantık evlılıgı de olsa ıkı cocukla bosanmak ve o dönem duzen kurmak vs zor ısler..Bunları atlattıysan bunu da atlatabılırsın,mantıgını devreye koymaya calıs cnm..
Aşkın gözu kör,ama ne olsa da yasamaya deger..Ben pısman olmadım asık oldugum gunler en guzel gunlerdı ..
Sana güçlü olmak düşer. .
Çocuklarınla mutlu bir hayat inşallah. .
Hem bak , aşktan ölünmüyor ..
Çocuklarına sarıl ve bir daha daha temkinli yaklaş iki tatlı söze,güler yüze tav olma sen annesin güçlü ol lütfen evlatların için
Asktan ölünmuyor sen de ölmezsin. 2 cocukla bosanip ayakta kalmis kadinsin sen bari etme bu bos laflari. Seni yari yolda birakan adam icin uzulmene degmez zaten
Aşk açısı doğru öldürmez ama gayet surundurur ....
Haklısınız öldürmez elbet, geçecek birgün ama çok zor oluyor.. belki de acısını tam yaşayamadıgim için zor oluyor çünkü güçlü olmak zorundayım.. ağlayamıYorum mesela çocuklarım etkilenmesin..
evet öldürmüyor ama güzel acıtıyor...
Güçlendirme aşamasına geçse biran önce iyi olacak.. adam değilmişte yine de acıtıyor işte..Kimse kimsenin duygulariyla oynamaya hakki yok.. adama bak ya adam'sa tabikide.. ask acisi insani guclendirir aslinda ama
Ölüp bitmiyormuş demekki ailesini taniyordur karsi cikip cikmayacaklarinida biliyodur az cok hos karsi ciksalar bile rest cekerdi dedigin kadar ölup biten adam .. bana biraz hedef olmussun gibi geldi sadece