aşk her şeyi af eder mi..??

felixis

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
36
0
16
İstanbul
Ona aşıksınız,seviyorsunuz yanlışlarını hoş görmek,af etmek ne kadar doğru?Aldatılmayı af edermisiniz yoksa çok sevmenize rağmen ayrılırmısınız..??

asla affetmem ölsemde cocgumda olsa asla affetmem aldatılmayı .. ama kucuk kusurlarını gomemezlıkten gelebılırım tabi bunlar cok ufak tefek olmalı ve sureklıde gormemezlıkten gelmem :51:

affetmez.aşk sadakatsizlikle zaten aşk olmaktan çıkar.aşk olmaz ki..

Hiç birşey için büyük konuşulmamak gerekildiğini bu olayda anladım.
Hayatta aldatan birini affetmem falan nutuklarını boşuna çekmişim.
Aşkın gözü gerçekten körmüş.
1.5 sene birlikteliğimizden sonra ayrılmıştık, Ayrıldıktan sonra başka biriyle çıkmıştı.
2 ay sonra barıştık ve hala birlikteyiz 4 sene oldu.

Hiç birşey için büyük konuşulmamak gerekildiğini bu olayda anladım.
Hayatta aldatan birini affetmem falan nutuklarını boşuna çekmişim.
Aşkın gözü gerçekten körmüş.
1.5 sene birlikteliğimizden sonra ayrılmıştık, Ayrıldıktan sonra başka biriyle çıkmıştı.
2 ay sonra barıştık ve hala birlikteyiz 4 sene oldu.

canım senınkı aldatmaya girmezki. o surecte ayrıymıssınız bı baskasyla cıkmıs senı kandırmamaıs arkandan iş cevırmemıs. aldatılmıs gibi dusunme bence :3:

her şeyi özelliklede aldatılmayı afetmek yeni yalanlar ve aldatılmalara kapı açıyor bence..
kesinlikle .. sen gormezden geldıkce 3 maymunu oynadıkca karsındakı bu herseyı goturur kaldırır ben kandırırım alırım gönlunu dıe her ... yio . o yuzden affetmıceksın yalanı dolanı :20:

İnsanlar dört dörtlük değildir herkeste vardır bi kusur bunları görmemezlikten gelebilirim fakat aldatmayı kabul etmem öyle bişeyini gördükten sonra bir daha eskisi gibi devam edemem çünkü...

arakadaşlar hediyelik ürün için süper bir site önerebilrim hem çok güzel ürünler var hemde teslimatı oldukça hızlı[..............................[/url]

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşk öyle bir duygudur ki , elin kolun bağlanır , ne kadar acı çekersen çek affetmem dediğin herşeyi sana affettirir. Bence aşk çok büyükse herşeyi affeder

Son düzenleme:
her şeyi özelliklede aldatılmayı afetmek yeni yalanlar ve aldatılmalara kapı açıyor bence..

adam seni aldatınca aptal yerine koyunca sende bunu yakalayınca o an paniğe düşer zaten seviyosa(ki seven niye o haltı yeme gereği duyar) kaybetmemek için ağlar bile belli mi olur ama düşünsenize kızlar o o kadar kormuş ürkmüş yakalandığı için sen bide affediyosun karşıdaki istemese bile sen onun beynine tamam ya böyle bi felakette bile affettiyse geriside yalandır diye düşünce sinyallerini verdin geçmiş olsun o adama daha vız gelir tırıs gider sana katılıyorum arkadaşım..bu arada geneline yazdım yani konuyu görünce eğer birinin yaşadığı bi olaysa konu o nedenle açıldıysa affolsun çok fazla okumadım her sayfayı bu konu beni sinir eder aldatmak ne yani adam gibi seviyosan sev yoksada ayrıl git napacan yap yani..sevdiğimi böyle düşünmek bile istemem ondan tutamadım kendimi yazmış bulundum.. :)

Aşk öyle bir duygudur ki , elin kolun bağlanır , ne kadar acı çekersen çek affetmem dediğin herşeyi sana affettirir. Bence aşk çok büyükse herşeyi affeder

bu da ayrı bi boyut tabi aşk varsa körsün dilsizsin sağırsın kalbinle görüp duyup konuşursun ama aldatma ağır ya yinede Allah vermesin başa büyük konuşmakda boş bu gibi durumlarda yani ne biliimm..

Aşk hrşeyi affetmez hele ki aldatmayı hiçç affetmez...

aşk herşeyi affetmez arkadaş,affeden kördür.bir kere yapan her zaman yapabilir.(çok mu sert oldu:) )

yoo gayet tatlı sert oldu arkadaşım :1:nasıl alıştırırsan ööle gider sana katılıyorum hem bu her insan için her konuda doğruluğunu koruyan da bi durumdur..

Back