• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Ewliliği Mi?? Mantık Ewliliği Mi??

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
SADECE MERAK VE ÇEWREMDEN ÖRNEK WEREYİM GÖRÜCÜ ÜSÜLÜ İLE TANIŞTIM MANTIK EWLİLİĞİ YAPTIM DİYENDE ÇOK SEWDİM EWLENDİM DİYENDE VE ŞAŞIRDIĞIM MANTIK DİYENLER DAHA MUTLU OLDUKLARINI SÖYLÜYO SEWEREK EWLENDİM SADECE SEWMEK YETMİYO DİYO SEWENLER BU KONUYU AÇMAMIN Bİ SEBEBİDE MANTIK EWLİLİĞİ NE DEMEK SONRADAN SEWMEKMİ YOKSA HER DAİM MANTIKLA SÜRDÜRMEKMİ ALLAH AŞKINA SEWMEDEN AYNI EWDE YAŞAM SÜRERMİ YAalsanaalsanasmile

mantığımın evet dediği insana kalbim hayır diyorsa evlenmem
tam aksi olsa da..
ama mantığım da kalbimde ağız birliği etmişlerse işte kocaman bi EVET yakışır opuyorumnanaktan

canım klavyenin "v" tuşunu faremi yedikaydirigubbakcemile3

şöyle yaparsın mantığına göre hareket eder birini bulursun bi süre çıkarsın baktın adama çekiliyorsun evlenirsin, yok hiç bişey hissetmiyorsun boşverirsin

yada sevdiğin adamı mantık çerçevesinde değerlendirir, matığında evet diyorsa evlenirsin yok mantığın hayır diyosa bırakırsın

yani illede sevgi olunca mantık olmaz yada mantık olunca sevgi olmaz diye bişey yok
:hulya:

canım klavyenin "v" tuşunu faremi yedikaydirigubbakcemile3

şöyle yaparsın mantığına göre hareket eder birini bulursun bi süre çıkarsın baktın adama çekiliyorsun evlenirsin, yok hiç bişey hissetmiyorsun boşverirsin

yada sevdiğin adamı mantık çerçevesinde değerlendirir, matığında evet diyorsa evlenirsin yok mantığın hayır diyosa bırakırsın

yani illede sevgi olunca mantık olmaz yada mantık olunca sevgi olmaz diye bişey yok
:hulya:

Güzel anlatmışsın chess.Aşk evliliği yapanlar ,mantık algılarını kapamıyor ki...opuyorumnanaktan Her adımımızı atarken mantığımız zaten devrededir.Aşkınızla evlenmişseniz zaten o sizin kalbinize,mantığınıza,hayat şartlarınıza uyumludur.:ecrin_bebek:

kalbinin aktığı, ama aynı zamanda mantığınında onayladığı biri...

Aşk Ewliliği Mi?? Mantık Ewliliği Mi??

ikiside değil, bekarlık sultanlıktırkaydirigubbakcemile3

aşk evliliği yaparsanız aşk bir süre sonra bitiyor, mantık evliliği yaparsanızda bir süre sonra 'bu nasıl mantık, insan ancak aşık olduğu insanla mutlu oluyormuş meğer' dersiniz. iyisimi ister aşk evliliği olsun, isterse mantık; yeterki pişman olunmayacak hayırlı ve mutluluk getiren bir evlilik olsun :))

ressamderya arkadaşın da dediği gibi, mantıklı bir aşk evliliği en güzeli olsa gerek..

aşığım ama parasız pulsuz kültürsüz cahil çulsuz birine asla evlenmem yani her ikiside olmalı

valal ben aşka inanırım ama hala aşk bulamadıım için bu gidişler sanırım matık evliliği yapıcam... bilmiyorumkismile

Back