• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞK- Elif Şafak

ceren83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
13
0
36
İstanbul
Elif Şafak'ın aşk kitabını neredeyse okumayan yok, ben de biraz bahsetmek istedim.

Öncelikle kızlar için pembe erkekler için siyah kapak hazırlanmış, pembe kapakta 'Aşk' yazan bir kitap öncelikle kadın duygusallığı ile yargılanıp, aman yine bir aşk meşk hikayesi şeklinde bir önyargı oluşturabilir. Ancak öyle değil.

Kitabı bitirdiğinizde Mevlana ve mesnevilik hakkında oldukça bilgi sahibi olacak. Bir kadının hayat hikayesi ile iç içe geçmiş şekilde bir anlatımı var kitabın, zaman zaman Mevlana'nın hayatına zaman zaman asıl karakterin hayatına yer vererek ilerliyor. Birini okurken diğerinin kaldığınız yerden devamını merak ediyorsunuz. Çok hızla okuayacağınız, keyif duyacağınız bir kitap.

Tavsiye ediyorum herkese..

İyi Okumalar

:kahve:

harika bir kitap üstüne 3 kitap daha okudum hala "aşk"ın etkisinden çıkamadım,bu kadar mı güzel anlatılır şems ve mevlana...

bende arkadaşlara katılyorum gerçekten süper bir kitaptı herkes mutlaka okumalı şems in aşkını

Evet çok güzel bir kitap, beklenin dışında bambaşka bir aşk içeriyor...
Asıl aşkın ne olduğunu anlatıyor, ama masumane aşklarda var, çok güzel bir kitap...

Back