- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- Konu Sahibi KadinlarkulubuTV
İnsan seri aşıktır.
Tanımadığımız insana aşık oluruz tanıdıkça severiz ya da ???
Aşk potansiyel tehlikedir.
Kadınların daha duygusal olduğu söylenir genel anlayış budur ben sana bir gerçeği söyleyeyim asıl problem erkekte yaşanıyor.
Aşktada trendler var şimdi kendin olma zamanı.
Eğlenemeyeceğin insanla evlenme
Kıskançlık ilkel bir duygu onun esiri olma
Mutlu bir ilişki için yapman gerekenler???
Aşık olduğum zaman herşeyi göze alabilecek biriyim.
Ben istanbul’u terkettim bir dönem gittim bodruma yerleştim. çünkü çok acı çektim aldatıldım.
En sonunda nikah masasına otururlar imza atılırken SON ARZU FİLM yazar bir dakika asıl herşey orda başlar.
Soruyorsun sevgilin var mı hayır ben evliyim diyor e 2dk zaten en büyük sevgilin senin eşin.
Aşk uykusu filmin adı, Ağlatacak öyle söyleyeyim çekimler bitti kurgu yapılıyor, 17 martta sinemalarda.
Ve daha fazlası...
Tanımadığımız insana aşık oluruz tanıdıkça severiz ya da ???
Aşk potansiyel tehlikedir.
Kadınların daha duygusal olduğu söylenir genel anlayış budur ben sana bir gerçeği söyleyeyim asıl problem erkekte yaşanıyor.
Aşktada trendler var şimdi kendin olma zamanı.
Eğlenemeyeceğin insanla evlenme
Kıskançlık ilkel bir duygu onun esiri olma
Mutlu bir ilişki için yapman gerekenler???
Aşık olduğum zaman herşeyi göze alabilecek biriyim.
Ben istanbul’u terkettim bir dönem gittim bodruma yerleştim. çünkü çok acı çektim aldatıldım.
En sonunda nikah masasına otururlar imza atılırken SON ARZU FİLM yazar bir dakika asıl herşey orda başlar.
Soruyorsun sevgilin var mı hayır ben evliyim diyor e 2dk zaten en büyük sevgilin senin eşin.
Aşk uykusu filmin adı, Ağlatacak öyle söyleyeyim çekimler bitti kurgu yapılıyor, 17 martta sinemalarda.
Ve daha fazlası...