- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Yengeç
Aşk burcun Yengeç! Güzellik ve romantizm gezegeni Venüs’ün Yengeç'te olması sayesinde ilgili, duygusal bir sevgilisin ve iyi bir dinleyicisin. Arkadaşlarına ve sevgililerine bakmayı seven kocaman bir kalbin var. Güvende hissettiğin zamanlarda kişiliğin bir çiçek gibi açıyor. Evin senin için çok önemli; sıcak, samimi bir ortam yaratıyorsun. Kırılgan olduğun için aşkta biraz tedirgin davranabiliyorsun ve hemen romantizme atlamıyorsun. Bu duyarlılık senin en güçlü tarafın ve korunmaya ihtiyacın var!
Başka birşey çıksa şaşardım zaten kendi burcumda yengeç
kendi burcun ne bu aşk burcuymuşbenimki niye aslan çıktı acaba
Aşk burcun Aslan! Güzellik ve romantizm gezegeni Venüs’ün Aslan'da olması sayesinde eşsiz bir sıcaklığa sahipsin, ancak aşk konusunda kendine çok güvenmiyorsun. Cömert, şefkatli ve neşeli birisin. Aynı zamanda dramatik bir kişiliğin var; ilişkilerin bu yüzden hep heyecanlı oluyor. Biriyle beraber olduğunda ona en iyi şekilde bakıyor ve beraber yeni şeyler yapmayı seviyorsun. Beraber olduğun kişiyle gurur duymak istiyorsun ve ona saygı gösteriyorsun. Seni beğenen çok insan varmış gibi davranmaya bayılıyorsun! Zaten yalan da değil ☺
benim yükselende balık çok alıngan melankolik ve dengesisizdir dene güzel işte: )
ben çok severim yengeçleri, kvmde yengeç o hariç ama: D
dur bakıyım birde ben bakayım: )
benimde balık yada boğa çıkarmı çıkar? ben koç burcuyum.
benim yükselende balık çok alıngan melankolik ve dengesisizdir de
bilmem. benim burcum akrepkendi burcun ne bu aşk burcuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?