Aşk böyle bişey mi...

Dimi insan inanamıyor ,o kadar zorluktan sonra neden böyle bu kadar etkilendim diye, unuturum inşaallah, aşırı etkilendim, unutmak istiyorum..

İlişkinizdeki bu olumsuzlukları düşünün. İyi anlarınızı hatırlatacak şarkı, yemek, koku, mekan vsden uzak durun bir süre. Zamanla azalır hatta sevginiz nefrete dönüşürse daha hızlı soğur yüreğiniz.

Teşekkür ederim evet uzaklaşmam gerekiyo bi süre bunlardan. Bazen mümkün olmuyo ama elimden geleni yapacam.

2 çocukla 3 kez aşk acısı atlattım, ve ihtiyacınız olan şey zaman, zamanla geçiyor.
Bende birşey sormak istiyorum sevgilimle bulustumuzda herşey çok iyidi 2 gün için de çok soğuk davranıp ilişki istemedini nefes almak ıstedini söyledi bi anda ve ben çok üzülüyorum sizce ben mi birşey yaptım

Kaç aylık sevgilisiniz?

Şimdi şöyle objektif baktığımızda 3 ayda sizinle cinsellik yaşayan bir adam, ciddi düşünürmü ki, alacağını almış adam gibi adam olan kişi bence evlenmeden önce cinsellik düşünmez bu kadın içinde gecerli tabi "KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ..

Cinsellik yaşadığımı kim söyledi, 3 ay görüştüğümüzü nerden çıkardınız ve Kendi Düşen Ağlamaz ne kadar çirkin bi tabir, hele ki bi kadının kadına şu şekilde söylemesi...

Çok dramatize etmeyin, şiirsel konuşmayın böyle adamlığına tutulduğum falan… bilimsel kitaplar okuyun, programlar izleyin. Sonuçta sevdiniz ama olmamış ve bitti. İki çocuğu olan bir anneyi ancak yavrularının olmaması çok sarsar, gerisi boş. Birlikte olmayacaksanız dediğin gibi dramdan uzak durun, mantıklı duşa dönül düşündükçe zaten olay gözünüze aşk gibi değil, hayran kalınıp uyuşma olmadığı için biten bir ilişki gibi görünecek. Yani gerçekte de olduğu gibi…

Hayır dramatize etmek değil, bu benim tarzım değil yazdığım şeyler gerçek duygularımdı, sadece buraya içimdekileri yazabildiğim için böyle içten yazdım. Ben normalde her kararımda mantığımı kullanan bi insanımdır, hiç bu kadar kafamdaki düşüncelere yenilmedim, engel olmaya çalışıyorum, sürekli boğuşuyorum anlamıyosunuz, siz de haklısınız ben olsam ben de karşıdan böyle derdim, yani eski ben olsa...
Ve tabiki çocuklarımdan daha önemli hiç kimse yok Onlar için zaten güçlü durmaya çalışıyorum, bu ilişkiye de Onlar'a daha sağlıklı bir anne olayım diye son verdim, toparlanmaya çalışıyorum, bunun için çabalıyorum ama insanız, elimizde olmayan şeyler var...

Ben de aşık bir insanım şu an, anlıyorum sizi de mantık devreden çıkıyor ama diyecek bir şey yok. Çıkmamalı umarım atlatırsınız hızla

Neden ayrıldınız ?
Ne gibi sorunlar yaşadınız ?

Açıkçası çok aşırı aşka İnanan biri değilim
Bana göre siz yanlızlıkta ve boşlukta kalmışsınız.
Mutsuz bir evlilikle boşanma ve iki
Çocuk
Sonra karşınıza çoktan kişinin ilgisi size iyi hissettirmiş.
Bir zaman üzülürsünüz ama toplarsınız da

Hep diyorum yine diyeyim
Elbette acınızı yaşayın ama bir yere kadar siz bir annesinin çocuklarınız öncelikli olmalı
Enerjinizi onlara verin

Zamanla unutuluyor.
Neden ayrıldınız pekı.
Problem neydı?
Biraz kıskanç biri aslında kendini kontrol edebiliyodu ama son zamanlarda sürekli aynı konuları tekrar etmesi tartışmalara yol açtı ve herşey iyi giderken, sürekli tartışmak yıpratıcı oldu benim açımdan, gerçekten artık benim kafam dolmuş sanırım ,yaşadıklarımdan sonra, sorunlara tahammülüm kalmamış, ne kadar seversem seveyim..

Noldu niye olmadi hiçbirşey anlamadim unutmak istiyorsanız ben evi temizliyorum bos vaktim kalmıyor

Merhaba defne-28 seni uzun süredir tanıyorum siteden. Eski üye görmek beni mutlu etti..
Yaşadığım sorunları ,önceki yorumda yazdım, aşka ben de inanmazdım, zaten hissettiğim şeyin ne olduğunu ben de bilmiyorum gerçekten, sadece bu kadar uzun sürmesi ve atlatamamak çok canımı sıkıyor, ben böyle değilim çünkü, olmamalıyım da. Geçiyor diyorum birden bişey oluyo başa dönüyorum.
Çocuklar konusuna gelince, zaten biraz da ayrılma kararını onlar için verdim, çünkü dengesiz bi ruh halinde, birgün mutlu birgün üzgün bir anne olarak, onları sağlıklı yetişterememek, ya da her ne kadar saklasam da,mutsuzluğumu onlara yansıtmaktan korktuğum için..
Geçecek tabiki, geçmek zorunda, geçmesi için çabalıyorum, çocuklarımdan daha önemli hiç kimse olamaz çünkü..

Merhabalar

Doğru kararı vermişsin
Seni üzen ve değersiz hissettiren biri doğru kişi değildir
Olamaz
Zamanı gelince sen ve çocukların için en doğru insan karşına çıkacaktır diye düşünüyorum

Aman aman çıkmasın artık kimse.. Ben kendimi toparlayım, kendime geleyim, tek istediğim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…