Aşk böyle bişey mi...

Bu kadar kararlıysanız umarım içiniz bir an önce soğur. Size sadece şunu söyleyebilirim belki klasik bir cümle gibi gelecek ama hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var. Neler sığdırıyoruz ömrümüze ne acılar, ne mutluluklar hepsi geçiyor yenilerini tecrübe ediyoruz. Atlatamam dediğimiz şeyleri atlatıyoruz, daha beni hiçbir şey üzemez deyip yine üzülüyoruz. Bunlar aklınızda kalsın belki biraz yardımcı olur size. Hep kış olmaz elbet hayat

Aşk böyle bir şey değil. Ona başkasının dokunması, öpmesi fikrine tahammül edememek. Beraber olabilmek için ortak payda bulmaya çabalamak, fedakarlık yapmak, özveri..
Siz ego savaşına girmişsiniz. Ayrılmayı tercih etmişsiniz.

Aşkın yasi yoktur tek care zamandir size uygun değil diyorsa mantiginizi dinleyin o ciktiysa başkasıda cikacak iyiler hep ilerdee ilerdee duygularınızı kabullenin acinizi yasayin tabiki insansiniz surekli ben bununla basedebilirim diyin sende guzel hatira olarak kenarda kal diyin onemli olan duygularınızı kabullenmek

İlk zamanlar zor gelir zaten her şey ilk zamanlar zordur. Bi aktivite bulun ve hiçbir şekilde karşı tarafın neler yaptığına bakmayın zamanla her şey unutulacak zor ama başka çözüm yok

İlk zamanlar zor gelir zaten her şey ilk zamanlar zordur. Bi aktivite bulun ve hiçbir şekilde karşı tarafın neler yaptığına bakmayın zamanla her şey unutulacak zor ama başka çözüm yok
Bu arada bağ kesme çalışmaları vs yapabilirsiniz youtubde de araştırırsanız karşınıza çıkar iyi geliyor baya emin olun Allah yüreğinizi ferahlatsın

Kıskançlık, anlayışsızlık, ailevi durumlar gayet de belirgin problemlerdir. Anlaşamadığınız birinin neyini seviyosunuz? Bence siz duygusal boşluktasınız ve sevgili/eş rolündeki biri hayatınızdan çıkınca boşluğa düştünüz olan biten bu.

İyiler hep ilerdeee.. Sevdim bunu:)

Reactions: Cac
Aşırı kıskançlık veya baskıcı tarzda değildi, ben baştan kabul edemezdim öyle olsaydı, kendisi bir çok yönünü törpüledi zamanla hatta, sadece sürekli bu konuları konuşmak yıprattı ama asıl mesele O'nun ailesi kaynaklıydı ,o yüzden olmadı en son..Boşluğa düşmek mi bilmiyorum çünkü O'ndan önce de kısa süreli birileriyle tanıştım ama kesinlikle bu kadar uyum sağlayamadım sevemedim..

Ego insanı değilim sadece çok sevdiğim kişi bile olsa, birinin karşısında gururumu bi yere kadar incitebilirim daha fazlası beni ben olmaktan çıkarır ve kendime saygım kalmaz. Bunları yaşamak da çok zor şeyler benim için. Ha kapalı kapılar ardında sürünüyorum o ayrı ..

Mantığınızda bitirip kalbinizde bitiremediğiniz için olmuş. Böyle durumlarda elinize bir kağıt kalem alın ve eksi yönlerini yazın. O tartışma anlarında size söylediklerini sizi kırdığı zamanlarda nasıl hissetiğinizi yazın. Neden ayrıldığınızı neden olamayacağınızı yazın. Onu her özlediğinizde o kağıdı tekrar okuyun yavaş yavaş geçtiğini ruhunuzun da ikna olduğunu göreceksinz

Hah işte! Tam olarak bu, ben her zaman mantığımla hareket ederim ve bu kez kalbim öne geçti o yüzden çok tuhaf oldum, dediğinizi yapacam çok teşekkür ederim..

Ne istediğini bilen bir kadın olarak net davranıp olmayacak bir ilişkiyi zorlamadığınız, kendinze o adama saygınz sevginiz bitene kadar direnmedinğiniz için tebrikler öncelikle. Bence bunu bilmek bile iyi gelir insana, çünkü zorlamak amcak işleti daha da kötü hale getiriyor biliyoruz bunu. Ama elbette geçecek, çok daha güzel günler gelecek inşlh

Duygularınız yoğunken yine de mantığınızı kaybetmeden bizden olmaz diyebilmenizi çok takdir ettim.Görmezden gelmediniz.Klişe ama kesinlikle doğru zamana ihtiyacınız var Zaman geçtikçe geçecektir.
Bir de evlilik bitirme gibi bir deneyimden sonra belki de unuttuğunuz kadınlık duygularınız açığa çıktığı için bu kişiye ve yaşadıklarınıza fazla anlam yüklüyor olabilir siniz.

Ayy çok teşekkür ederim doğru yaptım mı sorusuna cevap veriyorum içimde ,şu mesajları okudukça.. Gerçekten zorladıkça hem O kişiye saygımın bitmesinden hem kendimi yalnız kaldığımda aptal gibi hissetmekten korktum. Geçecek değil mi çok teşekkür ederim desteğiniz için..

Çok sağolun iyi ki varsınız, kalbi güzel kadınların desteği beni güçlendiriyor, takdir edilmek ,yanlış yapmadığımı hissetmeme sebep oluyor, çok teşekkür ederim.. Umarım dediğiniz gibi fazla anlam yüklüyorumdur ve geçer bir an önce..
Bir kağıda artık yapmam gerekenleri yazdım, yazacağım da..
Çok dağıldım, benim bi evim ve iki tane meleğim var sorumlu olduğum, O'nlar için artık herşey..

Evlilik bitirmiş biri takılmaz buna düzenini değiştirmişsin birçok zorluğa karşına çıkacaklara rağmen sen boşanabilmişin bunu da unutursun bu ne ki biraz sanki boşluğa düşmüşüm bu konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…