Bu gerçek mi, neye dayanarak söylüyosunuz, yanlış anlamayın gerçekten öyle miyim diye soruyorum, kaynağını öğrenmek içinAyrılmayı seçtiğiniz adam için bu kadar karalar bağlamakta bir takıntıdır.
Bu kadar kararlıysanız umarım içiniz bir an önce soğur. Size sadece şunu söyleyebilirim belki klasik bir cümle gibi gelecek ama hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var. Neler sığdırıyoruz ömrümüze ne acılar, ne mutluluklar hepsi geçiyor yenilerini tecrübe ediyoruz. Atlatamam dediğimiz şeyleri atlatıyoruz, daha beni hiçbir şey üzemez deyip yine üzülüyoruz. Bunlar aklınızda kalsın belki biraz yardımcı olur size. Hep kış olmaz elbet hayatYorumlarınız içimi ısıttı, çok içten yazıyosunuz.. Teşekkür ederim.
Evet çok üzüldüm, üzülüyorum.. Ama malesef tekrar denemek, tekrar tekrar üzülmek göze alamadığım bişey, böyle de üzülüyorum ama en azından kendime kızmadan gururum kırılmadan, qkimseye göstermeden çekiyorum derdimi.. Dışardan kimse anlamaz, kimseye gösteremem..Sadece buraya yazmak istedim, desteğiniz için çok sağolun..
Bu arada bağ kesme çalışmaları vs yapabilirsiniz youtubde de araştırırsanız karşınıza çıkar iyi geliyor baya emin olun Allah yüreğinizi ferahlatsınİlk zamanlar zor gelir zaten her şey ilk zamanlar zordur. Bi aktivite bulun ve hiçbir şekilde karşı tarafın neler yaptığına bakmayın zamanla her şey unutulacak zor ama başka çözüm yok
Amin ,cümlemizinkini.. Teşekkür ederim bakarım tabiki ,herşeyi deniyorum :)Bu arada bağ kesme çalışmaları vs yapabilirsiniz youtubde de araştırırsanız karşınıza çıkar iyi geliyor baya emin olun Allah yüreğinizi ferahlatsın
Kıskançlık, anlayışsızlık, ailevi durumlar gayet de belirgin problemlerdir. Anlaşamadığınız birinin neyini seviyosunuz? Bence siz duygusal boşluktasınız ve sevgili/eş rolündeki biri hayatınızdan çıkınca boşluğa düştünüz olan biten bu.Çok belirgin problemler değil, O'nun kıskançlığı benim dert anlatmama rağmen anlamaması, benim de rahatsız olduğum bikaç şey vardı ailesiyle ilgili, şuan ayrıntı veremiyorum, ama çok büyük problemler değil sadece en son denediğimizde artık olmayacağını anladım.. Hiç bişey değişmemişti
İyiler hep ilerdeee.. Sevdim bunu:)Aşkın yasi yoktur tek care zamandir size uygun değil diyorsa mantiginizi dinleyin o ciktiysa başkasıda cikacak iyiler hep ilerdee ilerdeeduygularınızı kabullenin acinizi yasayin tabiki insansiniz surekli ben bununla basedebilirim diyin sende guzel hatira olarak kenarda kal diyin onemli olan duygularınızı kabullenmek
Aşırı kıskançlık veya baskıcı tarzda değildi, ben baştan kabul edemezdim öyle olsaydı, kendisi bir çok yönünü törpüledi zamanla hatta, sadece sürekli bu konuları konuşmak yıprattı ama asıl mesele O'nun ailesi kaynaklıydı ,o yüzden olmadı en son..Boşluğa düşmek mi bilmiyorum çünkü O'ndan önce de kısa süreli birileriyle tanıştım ama kesinlikle bu kadar uyum sağlayamadım sevemedim..Kıskançlık, anlayışsızlık, ailevi durumlar gayet de belirgin problemlerdir. Anlaşamadığınız birinin neyini seviyosunuz? Bence siz duygusal boşluktasınız ve sevgili/eş rolündeki biri hayatınızdan çıkınca boşluğa düştünüz olan biten bu.
Ego insanı değilim sadece çok sevdiğim kişi bile olsa, birinin karşısında gururumu bi yere kadar incitebilirim daha fazlası beni ben olmaktan çıkarır ve kendime saygım kalmaz. Bunları yaşamak da çok zor şeyler benim için. Ha kapalı kapılar ardında sürünüyorum o ayrı ..Aşk böyle bir şey değil. Ona başkasının dokunması, öpmesi fikrine tahammül edememek. Beraber olabilmek için ortak payda bulmaya çabalamak, fedakarlık yapmak, özveri..
Siz ego savaşına girmişsiniz. Ayrılmayı tercih etmişsiniz.
Teşekkür ederim, herkes bunu söylediğine göre en doğrusu bu ve ben sabretmeliyim, zaman benim için ne kadar zor aksa da...Tek ilacı zaman. 1 ay henüz erken. Duygularınız biraz vakit geçince silikleşecek
Hah işte! Tam olarak bu, ben her zaman mantığımla hareket ederim ve bu kez kalbim öne geçti o yüzden çok tuhaf oldum, dediğinizi yapacam çok teşekkür ederim..Mantığınızda bitirip kalbinizde bitiremediğiniz için olmuş. Böyle durumlarda elinize bir kağıt kalem alın ve eksi yönlerini yazın. O tartışma anlarında size söylediklerini sizi kırdığı zamanlarda nasıl hissetiğinizi yazın. Neden ayrıldığınızı neden olamayacağınızı yazın. Onu her özlediğinizde o kağıdı tekrar okuyun yavaş yavaş geçtiğini ruhunuzun da ikna olduğunu göreceksinz
Ne istediğini bilen bir kadın olarak net davranıp olmayacak bir ilişkiyi zorlamadığınız, kendinze o adama saygınz sevginiz bitene kadar direnmedinğiniz için tebrikler öncelikle. Bence bunu bilmek bile iyi gelir insana, çünkü zorlamak amcak işleti daha da kötü hale getiriyor biliyoruz bunu. Ama elbette geçecek, çok daha güzel günler gelecek inşlhMerhaba KK'nin güzel kadınları..
İyisiniz inşaallah..
Ben bu konuyu neden açtım bilmiyorum ,biraz iç dökmek biraz yardım almak belki.
Eşimden ayrıldım, 2 çocuğum var... Çok uzun zamandan sonra birisi çıktı karşıma, herşeyiyle beni tamamlayan, ruhuna adamlığına vurulduğum biri...Çok güzel başladık ,çok güzel ilerledi ama sonra işler bir şekilde kötüye gitti, belki O'nun için büyük değil ama benim için büyük problemlerdi, ayrıldık. Bir kaç kez tekrar denemeye çalıştık, değişen bişey olmadı yine ayrıldık. Ben bana ulaşmasını engelledim heryerden, ama nasıl sürünüyorum, yaşım kaç olmuş ama hala ilk aşk heyecanı gibi acı çekiyorum. Aşk bu mu, böyle bişey mi onu da bilmiyorum, ama çok kötüyüm ,şuan bile ağlamamak için kendimi tutuyorum, bildiğiniz sürünüyorum.
Fakat olmaz bizden onu anladım, o yüzden kabullenip yoluma devam etmem lazım, olmuyo, bir aya yaklaştı arkadaşlar, olmuyo, hayatıma odaklanamıyorum, benim iki çocuğum var onlarla elbette ilgileniyorum ama kafam ,içim, ruhum kapkara, yaşıyorum ama öylesine. Yavrularıma yansıtıyor muyum bilmiyorum, gülüyorum yalandan, anlıyorlar mı acaba, gözlerim dolu bazen , farkediyorlar mı...
Biliyorum ne dertler var ,ne büyük acılar...Bencillik etmek istemiyorum ama benim derdim de böyle bişey...
Sizden ricam bana yardımcı olun nolur, nasıl atlatılır bu ayrılık acısı, nasıl unutulur, siz naptınız, ne yapardınız anlatın söyleyinn..
Duygularınız yoğunken yine de mantığınızı kaybetmeden bizden olmaz diyebilmenizi çok takdir ettim.Görmezden gelmediniz.Klişe ama kesinlikle doğru zamana ihtiyacınız var Zaman geçtikçe geçecektir.Merhaba KK'nin güzel kadınları..
İyisiniz inşaallah..
Ben bu konuyu neden açtım bilmiyorum ,biraz iç dökmek biraz yardım almak belki.
Eşimden ayrıldım, 2 çocuğum var... Çok uzun zamandan sonra birisi çıktı karşıma, herşeyiyle beni tamamlayan, ruhuna adamlığına vurulduğum biri...Çok güzel başladık ,çok güzel ilerledi ama sonra işler bir şekilde kötüye gitti, belki O'nun için büyük değil ama benim için büyük problemlerdi, ayrıldık. Bir kaç kez tekrar denemeye çalıştık, değişen bişey olmadı yine ayrıldık. Ben bana ulaşmasını engelledim heryerden, ama nasıl sürünüyorum, yaşım kaç olmuş ama hala ilk aşk heyecanı gibi acı çekiyorum. Aşk bu mu, böyle bişey mi onu da bilmiyorum, ama çok kötüyüm ,şuan bile ağlamamak için kendimi tutuyorum, bildiğiniz sürünüyorum.
Fakat olmaz bizden onu anladım, o yüzden kabullenip yoluma devam etmem lazım, olmuyo, bir aya yaklaştı arkadaşlar, olmuyo, hayatıma odaklanamıyorum, benim iki çocuğum var onlarla elbette ilgileniyorum ama kafam ,içim, ruhum kapkara, yaşıyorum ama öylesine. Yavrularıma yansıtıyor muyum bilmiyorum, gülüyorum yalandan, anlıyorlar mı acaba, gözlerim dolu bazen , farkediyorlar mı...
Biliyorum ne dertler var ,ne büyük acılar...Bencillik etmek istemiyorum ama benim derdim de böyle bişey...
Sizden ricam bana yardımcı olun nolur, nasıl atlatılır bu ayrılık acısı, nasıl unutulur, siz naptınız, ne yapardınız anlatın söyleyinn..
Ayy çok teşekkür ederim doğru yaptım mı sorusuna cevap veriyorum içimde ,şu mesajları okudukça.. Gerçekten zorladıkça hem O kişiye saygımın bitmesinden hem kendimi yalnız kaldığımda aptal gibi hissetmekten korktum. Geçecek değil mi çok teşekkür ederim desteğiniz için..Ne istediğini bilen bir kadın olarak net davranıp olmayacak bir ilişkiyi zorlamadığınız, kendinze o adama saygınz sevginiz bitene kadar direnmedinğiniz için tebrikler öncelikle. Bence bunu bilmek bile iyi gelir insana, çünkü zorlamak amcak işleti daha da kötü hale getiriyor biliyoruz bunu. Ama elbette geçecek, çok daha güzel günler gelecek inşlh
Çok sağolun iyi ki varsınız, kalbi güzel kadınların desteği beni güçlendiriyor, takdir edilmek ,yanlış yapmadığımı hissetmeme sebep oluyor, çok teşekkür ederim.. Umarım dediğiniz gibi fazla anlam yüklüyorumdur ve geçer bir an önce..Duygularınız yoğunken yine de mantığınızı kaybetmeden bizden olmaz diyebilmenizi çok takdir ettim.Görmezden gelmediniz.Klişe ama kesinlikle doğru zamana ihtiyacınız var Zaman geçtikçe geçecektir.
Bir de evlilik bitirme gibi bir deneyimden sonra belki de unuttuğunuz kadınlık duygularınız açığa çıktığı için bu kişiye ve yaşadıklarınıza fazla anlam yüklüyor olabilir siniz.