Aşk böyle bişey mi...

Culhagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
942
2.027
Merhaba KK'nin güzel kadınları..
İyisiniz inşaallah..
Ben bu konuyu neden açtım bilmiyorum ,biraz iç dökmek biraz yardım almak belki.

Eşimden ayrıldım, 2 çocuğum var... Çok uzun zamandan sonra birisi çıktı karşıma, herşeyiyle beni tamamlayan, ruhuna adamlığına vurulduğum biri...Çok güzel başladık ,çok güzel ilerledi ama sonra işler bir şekilde kötüye gitti, belki O'nun için büyük değil ama benim için büyük problemlerdi, ayrıldık. Bir kaç kez tekrar denemeye çalıştık, değişen bişey olmadı yine ayrıldık. Ben bana ulaşmasını engelledim heryerden, ama nasıl sürünüyorum, yaşım kaç olmuş ama hala ilk aşk heyecanı gibi acı çekiyorum. Aşk bu mu, böyle bişey mi onu da bilmiyorum, ama çok kötüyüm ,şuan bile ağlamamak için kendimi tutuyorum, bildiğiniz sürünüyorum.

Fakat olmaz bizden onu anladım, o yüzden kabullenip yoluma devam etmem lazım, olmuyo, bir aya yaklaştı arkadaşlar, olmuyo, hayatıma odaklanamıyorum, benim iki çocuğum var onlarla elbette ilgileniyorum ama kafam ,içim, ruhum kapkara, yaşıyorum ama öylesine. Yavrularıma yansıtıyor muyum bilmiyorum, gülüyorum yalandan, anlıyorlar mı acaba, gözlerim dolu bazen , farkediyorlar mı...
Biliyorum ne dertler var ,ne büyük acılar...Bencillik etmek istemiyorum ama benim derdim de böyle bişey...

Sizden ricam bana yardımcı olun nolur, nasıl atlatılır bu ayrılık acısı, nasıl unutulur, siz naptınız, ne yapardınız anlatın söyleyinn..

Nasıl problemler biraz bahsederseniz onun üzerinden gidelim. Belki kafanızda büyütüyorsunuzdur?
Çok belirgin problemler değil, O'nun kıskançlığı benim dert anlatmama rağmen anlamaması, benim de rahatsız olduğum bikaç şey vardı ailesiyle ilgili, şuan ayrıntı veremiyorum, ama çok büyük problemler değil sadece en son denediğimizde artık olmayacağını anladım.. Hiç bişey değişmemişti

2 çocukla 3 kez aşk acısı atlattım, ve ihtiyacınız olan şey zaman, zamanla geçiyor.
Çok teşekkür ederim, zaman benim için akmıyor gibi, saate bakın uyuyamıyorum, sabah çok erken kalkmam gerek halbuki, kendime eziyet ediyorum artık..

Madem değişemeyecek problemler olduğunu kabullenecek kadar mantıklı bir kadınsınız bu aşk acısının da son bulacağını biliyorsunuzdur. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülmek gereksiz ama maalesef bunun önüne geçemiyoruz. Size tavsiyem daha önce evlilik bitirmiş ve güçlü kalmış bir kadın olarak bunu hatırlamanız ve bunu da atlatacağınız konusunda kendinizi telkin etmeniz olacak.

Aslında yeterince mesgulum ama, dediğiniz doğru belki de daha fazla yormalıyım zihnimi
Geride bırakılmayan hiç bir mesele yok. Yeter ki geride bırakmak isteyin. Eğer gamsızlık duygumuz olmasaydı yakınlarımız vefat ettiğinde hiçbirimiz bir süre sonra hayatımıza devam edemezdik.

İnanın kendime neler söylüyorum, ne telkinler, motivasyon vidyoları, ben kendimi tanıyamıyorum ya, bu nedir böyle ,gözyaşı denen şey hiç mi kurumaz, adamın sesi kulaklarımdan gitmiyo, ne lanet bi his bu..

Geride bırakılmayan hiç bir mesele yok. Yeter ki geride bırakmak isteyin. Eğer gamsızlık duygumuz olmasaydı yakınlarımız vefat ettiğinde hiçbirimiz bir süre sonra hayatımıza devam edemezdik.
İstiyorum hem de çok, ama insan iki dakikada unutuveriyor olması gerekeni

İnanın kendime neler söylüyorum, ne telkinler, motivasyon vidyoları, ben kendimi tanıyamıyorum ya, bu nedir böyle ,gözyaşı denen şey hiç mi kurumaz, adamın sesi kulaklarımdan gitmiyo, ne lanet bi his bu..
Benim hiç böyle duygularım olmadı o yüzden ne diyeceğimi bilemedim ama bu kadar çaresizseniz bir şans daha verin

Madem adamı terkettin istediğin gibi biri değildi neye aşk acısı çekiyorsun anlamadım
Hayat bi matematik problemi gibi değil ki, ya da siyah veya beyaz tercihini yap gibi de değil, severken de ayrılıyorsun.. İstediğim gibi biriydi ama tabiki kusurları vardı ve buda problemlere yol açtı.

Benim hiç böyle duygularım olmadı o yüzden ne diyeceğimi bilemedim ama bu kadar çaresizseniz bir şans daha verin
Benim de olmadı biliyo musunuz, ben mantık evliliği yapmıştım, ayrıca birini bu kadar sevebileciğimi hiç düşünmemiştim. Aşık oldum diyen insanlar bana garip geliyodu, inanamıyordum..

Benim de olmadı biliyo musunuz, ben mantık evliliği yapmıştım, ayrıca birini bu kadar sevebileciğimi hiç düşünmemiştim. Aşık oldum diyen insanlar bana garip geliyodu, inanamıyordum..
O zaman aldatma dayak hakaret yalan falan yoksa affedin çünkü ben aldım enerjinizi gerçekten üzülmüşsünüz.

O zaman aldatma dayak hakaret yalan falan yoksa affedin çünkü ben aldım enerjinizi gerçekten üzülmüşsünüz.
Yorumlarınız içimi ısıttı, çok içten yazıyosunuz.. Teşekkür ederim.
Evet çok üzüldüm, üzülüyorum.. Dayak hakaret asla olmaz, öyle biri değil, konuşurken bile dikkat eder kırmamaya ..
Ama malesef tekrar denemek, tekrar tekrar üzülmek göze alamadığım bişey, böyle de üzülüyorum ama en azından kendime kızmadan gururum kırılmadan, kimseye göstermeden çekiyorum derdimi.. Dışardan kimse anlamaz, kimseye gösteremem..Sadece buraya yazmak istedim, desteğiniz için çok sağolun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…