Çok belirgin problemler değil, O'nun kıskançlığı benim dert anlatmama rağmen anlamaması, benim de rahatsız olduğum bikaç şey vardı ailesiyle ilgili, şuan ayrıntı veremiyorum, ama çok büyük problemler değil sadece en son denediğimizde artık olmayacağını anladım.. Hiç bişey değişmemiştiNasıl problemler biraz bahsederseniz onun üzerinden gidelim. Belki kafanızda büyütüyorsunuzdur?
Çok teşekkür ederim, zaman benim için akmıyor gibi, saate bakın uyuyamıyorum, sabah çok erken kalkmam gerek halbuki, kendime eziyet ediyorum artık..2 çocukla 3 kez aşk acısı atlattım, ve ihtiyacınız olan şey zaman, zamanla geçiyor.
Aslında yeterince mesgulum ama, dediğiniz doğru belki de daha fazla yormalıyım zihnimiBence unutmanın bir formülü yok.
Sadece zaman...
Düşünmemek içinde aktivite bulun kendinize.
Madem değişemeyecek problemler olduğunu kabullenecek kadar mantıklı bir kadınsınız bu aşk acısının da son bulacağını biliyorsunuzdur. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülmek gereksiz ama maalesef bunun önüne geçemiyoruz. Size tavsiyem daha önce evlilik bitirmiş ve güçlü kalmış bir kadın olarak bunu hatırlamanız ve bunu da atlatacağınız konusunda kendinizi telkin etmeniz olacak.Çok belirgin problemler değil, O'nun kıskançlığı benim dert anlatmama rağmen anlamaması, benim de rahatsız olduğum bikaç şey vardı ailesiyle ilgili, şuan ayrıntı veremiyorum, ama çok büyük problemler değil sadece en son denediğimizde artık olmayacağını anladım.. Hiç bişey değişmemişti
Geride bırakılmayan hiç bir mesele yok. Yeter ki geride bırakmak isteyin. Eğer gamsızlık duygumuz olmasaydı yakınlarımız vefat ettiğinde hiçbirimiz bir süre sonra hayatımıza devam edemezdik.Aslında yeterince mesgulum ama, dediğiniz doğru belki de daha fazla yormalıyım zihnimi
İnanın kendime neler söylüyorum, ne telkinler, motivasyon vidyoları, ben kendimi tanıyamıyorum ya, bu nedir böyle ,gözyaşı denen şey hiç mi kurumaz, adamın sesi kulaklarımdan gitmiyo, ne lanet bi his bu..Madem değişemeyecek problemler olduğunu kabullenecek kadar mantıklı bir kadınsınız bu aşk acısının da son bulacağını biliyorsunuzdur. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülmek gereksiz ama maalesef bunun önüne geçemiyoruz. Size tavsiyem daha önce evlilik bitirmiş ve güçlü kalmış bir kadın olarak bunu hatırlamanız ve bunu da atlatacağınız konusunda kendinizi telkin etmeniz olacak.
İstiyorum hem de çok, ama insan iki dakikada unutuveriyor olması gerekeniGeride bırakılmayan hiç bir mesele yok. Yeter ki geride bırakmak isteyin. Eğer gamsızlık duygumuz olmasaydı yakınlarımız vefat ettiğinde hiçbirimiz bir süre sonra hayatımıza devam edemezdik.
Sanırım siz bu adama alışmışsınız ve takıntı haline dönmüş.İstiyorum hem de çok, ama insan iki dakikada unutuveriyor olması gerekeni
Benim hiç böyle duygularım olmadı o yüzden ne diyeceğimi bilemedim ama bu kadar çaresizseniz bir şans daha verinİnanın kendime neler söylüyorum, ne telkinler, motivasyon vidyoları, ben kendimi tanıyamıyorum ya, bu nedir böyle ,gözyaşı denen şey hiç mi kurumaz, adamın sesi kulaklarımdan gitmiyo, ne lanet bi his bu..
Hayat bi matematik problemi gibi değil ki, ya da siyah veya beyaz tercihini yap gibi de değil, severken de ayrılıyorsun.. İstediğim gibi biriydi ama tabiki kusurları vardı ve buda problemlere yol açtı.Madem adamı terkettin istediğin gibi biri değildi neye aşk acısı çekiyorsun anlamadım
Yok takıntı değil, öyle olsa ayrılan ben olmazdım sanırım. Yanlış mı düşünüyorum gerçekten bilmiyorumSanırım siz bu adama alışmışsınız ve takıntı haline dönmüş.
Benim de olmadı biliyo musunuz, ben mantık evliliği yapmıştım, ayrıca birini bu kadar sevebileciğimi hiç düşünmemiştim. Aşık oldum diyen insanlar bana garip geliyodu, inanamıyordum..Benim hiç böyle duygularım olmadı o yüzden ne diyeceğimi bilemedim ama bu kadar çaresizseniz bir şans daha verin
Ayrılmayı seçtiğiniz adam için bu kadar karalar bağlamakta bir takıntıdır.Yok takıntı değil, öyle olsa ayrılan ben olmazdım sanırım. Yanlış mı düşünüyorum gerçekten bilmiyorum
O zaman aldatma dayak hakaret yalan falan yoksa affedin çünkü ben aldım enerjinizi gerçekten üzülmüşsünüz.Benim de olmadı biliyo musunuz, ben mantık evliliği yapmıştım, ayrıca birini bu kadar sevebileciğimi hiç düşünmemiştim. Aşık oldum diyen insanlar bana garip geliyodu, inanamıyordum..
Yorumlarınız içimi ısıttı, çok içten yazıyosunuz.. Teşekkür ederim.O zaman aldatma dayak hakaret yalan falan yoksa affedin çünkü ben aldım enerjinizi gerçekten üzülmüşsünüz.