Aşk biterse..?

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
Kızlar uzun bir ilişkide zamanla aşk, heyecan biterse sadece güven, alışkanlık kalırsa yine de evliliğe adım atmalı mı? Ya da böyle bir evlilik nasıl olur?
Ama karşı taraf hala ilk günki gibi aşık. Tek taraflı duygu değişmesi yani.

Duyguların netleşmesi için beklemek daha doğru olur diye düşünüyorum. Evlilik bu iş değil ki mecbur değiliz sonuçta.

Duyguların netleşmesi için beklemek daha doğru olur diye düşünüyorum. Evlilik bu iş değil ki mecbur değiliz sonuçta.
Bekliyorum bekliyorum bi öyleyim bi böyle dengesizleştim iyice
Birde uzaktayız ya ondan mı acaba diyorum?
Evlilik konusu açıldıkça korku basıyor. Oda evlenmek için can atıyor.

en önemlisi evlilikte onu arzulayıp arzulayamayacağını düşün.yoksa baska türlü evlilik kesinlikle çekilmez

Bekliyorum bekliyorum bi öyleyim bi böyle dengesizleştim iyice
Birde uzaktayız ya ondan mı acaba diyorum?
Evlilik konusu açıldıkça korku basıyor. Oda evlenmek için can atıyor.
aynı duygulari yaşıyoruz. ben de bekliyorum ama o ve ailesi illaki bu yaz olsun diyor. aşık degilim ama cok iyi bir insan, zevklerimiz v.s uyuyor ama aradigim gibi donanimli ve ozguveni yuksek değil. mahvolmus, koseye sıkışmış durumdayim. actigim konuya bakin isterseniz..

Ben çok aşıktım. Biz kavuşmak için çok çabaladık, çok badireler atlattık. Ama bu aralar duygu karmaşı yaşıyorum.
Bende bu yaz evleneceğim büyük ihtimal ve evlilik korkusu da olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…