- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
-
- Konu Sahibi incirkusum
Bekliyorum bekliyorum bi öyleyim bi böyle dengesizleştim iyiceDuyguların netleşmesi için beklemek daha doğru olur diye düşünüyorum. Evlilik bu iş değil ki mecbur değiliz sonuçta.
Umarım. Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)Belki 2 ay sonra da siz can atacaksınız? Uzak da dengeleri değiştiriyor olabilir.
Galiba gerçekten de öyleymiş tecrübe ettim tam 3 yılAsk mı? Askın ömrü en fazla 3 yılmıs..
Ööle diolar..
aynı duygulari yaşıyoruz. ben de bekliyorum ama o ve ailesi illaki bu yaz olsun diyor. aşık degilim ama cok iyi bir insan, zevklerimiz v.s uyuyor ama aradigim gibi donanimli ve ozguveni yuksek değil. mahvolmus, koseye sıkışmış durumdayim. actigim konuya bakin isterseniz..Bekliyorum bekliyorum bi öyleyim bi böyle dengesizleştim iyice
Birde uzaktayız ya ondan mı acaba diyorum?
Evlilik konusu açıldıkça korku basıyor. Oda evlenmek için can atıyor.
Bizde o konuda sıkıntı yok. Heyecan bitti galiba monotonlaştık. Birde 1.5 yıldır uzak yerlerdeyiz 2-3 kere görüşebildik.en önemlisi evlilikte onu arzulayıp arzulayamayacağını düşün.yoksa baska türlü evlilik kesinlikle çekilmez
Haklısınız...emin olmadan o adımı atmamalı..
Ben çok aşıktım. Biz kavuşmak için çok çabaladık, çok badireler atlattık. Ama bu aralar duygu karmaşı yaşıyorum.aynı duygulari yaşıyoruz. ben de bekliyorum ama o ve ailesi illaki bu yaz olsun diyor. aşık degilim ama cok iyi bir insan, zevklerimiz v.s uyuyor ama aradigim gibi donanimli ve ozguveni yuksek değil. mahvolmus, koseye sıkışmış durumdayim. actigim konuya bakin isterseniz..
Aynen öyle olmuş canım uzaklığında etkisiyle :) geldi 1 hafta 10 gün beraberdik. Özleminde etkisiyle ben öyle sanmışım şimdi evlenmek için eşya bakıyoruz :)kuzum bence aşk bitmemiştir heyecanı bitmiştir iyi düşün derim..
Hiç sormayın yaa acayip dengesizleştim. Evlilik korkusu başa bela :)çok sevindim şimdi evlilik öncesi olur bu tarz duygu karmaşaları bende geçtim senin yollarından içini rahat tut mutluluklarrrrrr :))