Aşk Bir Hayal Atv

ben bu diziyi hiç sevmedim mecburiyetten bikere azcık izledim ama hemen değiştirdim merek ettim acaba bu diziyi izleyen seven birileri varmı diye görüyorumki kimse izlemek istemiyor ama hala gösterimde nedense bitirselerde yerine daha güzel bişey başlasa

Türk halkının sevebileceği
izleyici kitlesinin - malesef - çok olduğu bilindiği için yutturulmaya çalışılan bir dizi !

ALLAHIM su dizinin castina hayranim
su barbara rölündeki kiz ne kdr kötü bi oyuncu ya, güleyi bile gecmis

Allah rızası ıcın kaldırılması gereken dızı bu ..
bukadar saçma berbat ıslenemez bır kultur .. ha madem oyle ızleme dıyebılırsınız ızlemıyorum zaten ama her pazar bızım evde mecbur ızlenıyor saolsun ev halkı bayılıyor nesıne bayılıyorlarsa artık böğğ

bu diziyi seven bir kişi var annem
kadın baylıyor. pazar akşamları bu dizi için hiçbir yere gitmez
muhteşem yüzylı beraber izledik
anne izle bu dizi çok güzel dedim izledik ben hiçbir şey anlamadım sevmedim dedi...

bıtmesı gereken baska bır dızı daha.yanı her actıgımda bakayım ne sacmalamıslar bugun dıyorum 5 dakıka yetıyor.nasıl sacma sapan bır adamı 2senedır turk poolısı yunan polısı surıye polısı bulamaz ya ınsanlarımızı ne yerıne koyuyorlar.muhtesem yuzyıla bır suru ınsan şarladı.bu polısler nıye bısey demıyor artık...dalga gecer gıbı adam her yerde ama yakalayan yok.bır de konusturmuslar benı zor yakalarsınız sız dıye polıslere hakaret degılmı bu nıye kımse bısey demıyor hayret dogrusu

hepimize geçmiş olsun. önümüzdeki pazar kurtuluyoruz :81:

Aşk Bir Hayal Final Yapıyor

Aşk Bir Hayal, 5 Haziran Pazar akşamı ekranlara veda ediyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan , Emre Kızılırmak ve Orhan Kılıç'ın paylaştığı, 2 sezondur atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Aşk Bir Hayal dizisi, 5 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Asmin ve Altay'ın huzura kavuşup kavuşamayacakları ve Miran'ın sonu Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde cevabını bulacak.

dizi tarihinde az rastlanacak türden bir diziydi konusu gayet saçma ve sıkıcıydı bu kadar saçma bir konuyu bu zamana kadar devam ettirmekte bir yetenek.

dizi tarihinde az rastlanacak türden bir diziydi konusu gayet saçma ve sıkıcıydı bu kadar saçma bir konuyu bu zamana kadar devam ettirmekte bir yetenek.

Türk polisiyle dalga geçtiler 2 sene resmen!!! Bir adamı yakalayamadılar!! En sonunda küçücük çocuk öldürdü!! Yazık ya!! Gerçi benim asıl öfkem izleyenlere! Başladığı gün bitmesi gerekirdi bu dizinin! Saçmalığı başından belliydi!

demek 2 yıl sürdü...:)) Fragmanlarında her gördüğümde ağlıyordu nehir erdoğan...
Psikoljimi dayanır bu duruma.:)

arkadaşlar nasıl bitti peki
ben hiiç izlemedim bir arkadaşım vardı o sıkı takipçisiydi hatta bn ona drdim senden başka izleyen yok bu diziyi diye
az çok konusunu ondan bilirim
ama nasıl final yaptılar merak ettim

Ben de annem yüzünden arada 3 5 dk izliyordum. Sonunu izlemedim de annem anlattı. Kötü adamın küçük oğlu kötü adamı öldürmüş çocuk daha küçücük! Vee mutlu son! Bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…